Farby do włosów

L'Oreal Paris Feria Preference Farba do włosów

L’Oréal Preference Farba do włosów 11.11 Bardzo Jasny Chłodny Kryształowy Blond
Loreal Preference Farba do Włosów 4.15 Intensywny Głęboki Brąz
Loreal Paris Feria Preference 11.11 Ultra-Light
L'Oréal Paris Récital Préférence

Nasi użytkownicy zostawili 184 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

C4rl4
    25 marca 2024 o 14:31
    Piękny brąz
    Kupilam odcień 4.0 Tahini Pokrył równomiernie wszystkie włosy, nawet te siwe. Kolor ciut ciemniejszy niż na opakowaniu, ale i tak wygląda dobrze. Włosy po farbowaniu wyglądają na zdrowe, odżywione i lśniące. Nie wypłukują się, po miesiącu delikatnie zbladł na końcach, ale są to miejsca rozjaśniane więc wybaczam. Bardzo rzadka konsystencja przez co produkt jest wydajny. Kupiłam dwa opakowania, ale wystarczyło jedno by pokryć włosy do ramion. Odzywka dołączona w zestawie jest genialna i wystarczyła na 3 użycia. Bardzo drażliwy zapach farby, smierdziala okropnie Łatwo się zmywa ze skóry, bardzo duży plus. Cena tez przyzwoita, bo na promocji około 25zl
    Zalety:
    • Kolor
    • Odzywka
  • 6 marca 2024 o 11:59
    Zaufana farba od lat
    Moje włosy, które są kręcone i farbowane są bardzo wybredne co do łapania farb - albo złapią aż za bardzo, albo...wcale. Ale L'Oreal wiem, że nigdy mnie nie zawiedzie. W opakowaniu mamy dwie buteleczki, które mieszamy ze sobą i odżywkę, która pomaga odzyskać blask po farbowaniu. Farbuję włosy na kolor P78, który wychodzi bardzo wyrazisty- na brudnym blondzie, jasnym brązie, bordowym... przykrył mnóstwo kolorów bardzo skutecznie. Używałam również brązowego odcienia (Tahiti, 4.0) i był przepiękny, lepszy niż na opakowaniu! Mówiąc o obydwu kolorach -utrzymują się intensywnie przez ok. miesiąc dobrej pielęgnacji, a farba nie schodzi łatwo przy każdym myciu. Odżywka dodaje naturalnego blasku, wspomaga zmęczone włosy. Bardzo polecam i na razie - nie zamienię tej farby na żadną inną :)
    • Intensywność koloru
    • Nie wyniszcza doszczętnie włosów
    • Wytrzymały kolor
    Wady:
    • Brak :)
    M_R_
    18 lutego 2024 o 19:18
    Nie jestem zadowolona
    Kupiłam tą farbę do włosów, ponieważ skusiła mnie korzystna promocja w drogerii. Wybrałam odcień naturalnego blond. W opakowaniu znajdziemy: -czarne rękawiczki -żel koloryzujący -krem utleniający -odżywkę Pierwszy minus farba otrzymała ode mnie gdy po odkręceniu żelu koloryzującego uderzył mnie mocny chemiczny zapach. Niestety zapach był tak intensywny i nieprzyjemny, że powodował łzawienie oczu i musiałam przenieść się z łazienki do pokoju z otwartym oknem. Mieszanie żelu koloryzującego z kremem utleniającym przebiegło szybko i sprawnie, składniki szybko się połączyły w całość. Dołączone do zestawu rękawiczki są wygodne, dobrze przylegają do dłoni i dzięki temu można sprawnie nałożyć produkt. Sama aplikacja niestety była dość uciążliwa i trudna. Farba była bardzo rzadka i z tego powodu często spływała i kapała na wszystkie strony. Nie da się nałożyć tego produktu nie brudząc wszystkiego wokół. Chemiczny zapach cały czas się utrzymywał i szczypał w oczy. W efekcie zmyłam maskę nieco wcześniej niż powinnam, bo już nie mogłam wytrzymać tego zapachu i wycierania co chwilę spływającej farby. Mimo szybszego zmycia farby, zadziałała ona bardzo dobrze i włosy miały ładny odcień, taki jak obiecywał producent na opakowaniu. Za to zdecydowanie plus. Trwałość maski oceniłabym na bardzo dobrą, włosy przez 2 miesiące miały ładny ocień, kolor nie wypłukiwał się (myłam włosy co 2 dzień). Niestety kolejny poważny minus produkt zaliczył przez wzmożone wypadanie włosów, którego doświadczyłam po koloryzacji.
    • Kolor zgody z opakowaniem
    • Dobre krycie
    • Cena na promocji
    Wady:
    • Intensywny chemiczny zapach
    • Niewygodna aplikacja
    • Powoduje wypadanie włosów
  • 11 grudnia 2023 o 19:12
    Bardzo szybko się zmyła
    Miałam już kiedyś farby od loreal i jestem bardzo rozczarowana tym produktem. Kolor, który wybrałam to 7.23 Bali, miałam włosy o kolorze ciemnego blomdu. W sumie kolor wyszedł dobrze, jednak zmył się już za trzecim myciem. Tyle się nacieszyłam.
    Zalety:
    • nie zniszczyła za bardzo włosów
    • duża odżywka
    • nie trzeba miseczki
    Wady:
    • zmyła się w ciągu trzech myć
  • 6 grudnia 2023 o 1:17
    Nie polecam 11.11
    Farbowałam niewielki odrost ciemny blond i przeciągnęłam na resztę włosów wcześniej farbowanych farbą innej marki. Oczekiwałam chłodnego blondu. Uzyskałam kolor bardzo ciepły, żołty kurczak, a nie piękny zimny blond na którym mi zależało. Żałuje że kupiłam, więcej nie kupię, a z włosami muszę iść do fryzjera by je uratował bo wyglądam jak po tanim rozjaśniaczu. Numer farby sugeruje rozjaśnienie do poziomu 11 - co się nie wydarzyło. Numer farby po kropce - 11 sugeruje bardzo dużo zimnego odcienia - nie ma go. Nie dajcie się nabrać, są lepsze farby i nie dość że lepsze to i tańsze.
    Zalety:
    Wady:
    • kolor

Zobacz także inne Farby do włosów