Kremy uniwersalne

Nature Queen Krem do twarzy regenerujący `Róża Mosqueta i szafran`

Nature Queen

• 3 czerwca 2024 o 19:16
    Nie lubię różanych kosmetyków, ale ten zrobił robotę!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ogólnie nie przepadam za zapachem róży w kosmetykach, ale w tym przypadku było to niedowierzenie, oczywiście w ten pozytywny sposób.Krem sprawdził się świetnie i przyjemnie mi się go używało, mimo że z (wielu) próbek. Nie miałam okazji poznać go w oryginalnym opakowaniu. Mimo wszystko, moja skóra polubiła się z tym kosmetykiem. Krem z pewnością jest wydajny i wystarcza jego niewielka ilość aby posmarować całą twarz. Ma lekką konsystencją, która po posmarowaniu wydaje się trochę tłusta, ale taka nie jest, Krem szybko się wchłania i dobrze nawilża buzię, pozostawiając ją gładką. Niestety nie wiem jak sprawdziłby się pod makiażem, bo ja używałam jedynie na noc, ale myślę, że nie żałowałabym. Fajne jest to, że rano nie budzę się z nadmiarem sebum, które występuje rano nawet po lekkich kosmetykach. Nie odczuwam tego, że moja skóra jest tłusta. Bardzo przyjemny i dawno nie odczuwałam takiej przyjemności w kremowaniu buzi. Polecam go, a sama mam nadzieje do niego wrócę, chociaż cena jest sroga. Trzeba też zwrócić uwagę na ten bardzo przyjemny design. Podoba mi się i na pewno przykuwa uwagę. Jest lekkie i kojące jak sam krem.
  • 16 lipca 2023 o 8:34
    Słaby zapach
    Krem treściwy, ale jak dla mnie ma okropny zapach, taki słodkawy i mdły. Ciężko się rozsmarowuje, długo zostaje taka biała warstwa która po chwili się wchłania. Nie jest najgorszy, ale też nie jest wybitny. Nie kupię ponownie
    Erniss
    13 lipca 2023 o 9:10
    Zakochałam się
    Zawsze preferowałam żele do twarzy, bo kremy to nie była moja bajka. Jednak w tym produkcie zakochałam się od razu! Uwielbiam, gdy kosmetyk szybko się wchłania, a ten krem właśnie taki jest. Oprócz tego świetnie pielęgnuje skórę, jest ona bardzo mięciutka i gładka w dotyku. Zapach jak dla mnie jest niesamowity i długo utrzymuje się na skórze, co również jest na duży plus. Krem zawiera składniki aktywne, które odpowiadają za zbawienne dla cery działanie produktu. Zauważyłam też, że skóra jest dobrze nawilżona i odżywiona. Bardzo przypadło mi do gustu też opakowanie. Jest mega estetyczne, delikatne i zachowujące balans między skromnością a świetnym, luksusowym wyglądem. Po prostu nic dodać, nic ująć
    Drogeria Natura
    Sabi01
    21 czerwca 2023 o 8:23
    Natłuszczający krem
    Krem kupiłam z uwagi na bardzo dobry skład odznaczający się ekstraktami pochodzenia roślinnego w którym znajduje się również wiele olejków przyczyniających się do polepszenia kondycji cery suchej i odwodnionej. Moja skóra bardzo polubiła jego działanie, a opakowanie jest bardzo praktyczne. Jest to krem, który pozostawia tłusty film na skórze i z tego powodu nie nadaje się pod makijaż. Przeznaczony jest raczej do domowej kuracji przesuszonej cery i w tym zakresie sprawdza się znakomicie. Po jego stosowaniu skóra jest odżywiona, gładka, a suche skórki znikają. Jest lekkiej konsystencji i dobrze się rozprowadza. W zasadzie nie zauważam wielu wad, ale minusem dla mnie jest jego dziwny, ziołowy zapach, który po wielu godzinach wciąż utrzymuje się na skórze. Często nawet perfumowane kosmetyki szybciej wietrzeją. Jest to dla mnie uciążliwe, ale z powodu korzystnego wpływu na moją suchą cerę zamierzam zużyć zawartość tego opakowania do końca.
  • 10 czerwca 2023 o 20:22
    Coś mi w nim nie pasuje
    To pierwszy krem tej firmy w mojej kosmetyczce. Musze przyznać, że jestem pod wrażeniem designu opakowania, doboru składników, ale podoba mi się też, że opakowanie jest próżniowe, co też pozwala wykończyć cały produkt, widać ile go jeszcze zostało. Kremu używam tylko na noc, bo na dzień używam SPF. Krem świetnie nawilża cerę, choć po całej nocy zostawia taki dziwny film i nie bardzo mi on odpowiada, bo chyba z czymś takim wcześniej się nie spotkałam. Jednocześnie czuję, że skóra na twarzy jest nawilżona, zabezpieczona, zregenerowana i też napięta, z odrobiną blasku. Krem dość intensywnie pachnie moim zdaniem, co może nie każdemu odpowiadać, zapach jest też dość nieoczywisty. Akurat ja nie mam z tym problemu. Krem jest też bardzo wydajny, bo wystarcza mi jedna pompka na wysmarowanie całej twarzy i szyi. Pompka nie zacina się, dozuje tyle produktu, ile chcemy. Krem ma delikatną jasnobeżową barwę, lekką i szybko wchłaniającą się konsystencję. Cena regularna wynosi ok. 50 złotych, mnie udało się kupić krem w promocji. Podsumowując, produkt oceniam dobrze, warto go wypróbować, jeśli intensywny zapach nie jest problemem.