WIZAŻ logo

hairstore.pl
Kerastase Genesis serum wzmacnijące przeciw wypadaniu włosów 90 ml
Kérastase Genesis wzmacniające Serum do skóry głowy, 90ml
Sephora
Kérastase - Genesis Serum - Genesis Serum Fortifiant Anti-chute 90ml - Dla Kobiet

• 5 / 5
    16 lutego 2026 o 13:33
    Mój ulubiony produkt do włosów.
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    zapewniam że po użyciu tej wcierki nie będą wypadać włosy. Ponieważ odkąd zaczęłam używać widzę coraz mniej włosów na mojej szczotce. jestem zadowolona i na pewno będę kupować kilka opakowań!!
  • 13 lutego 2026 o 11:14
    Kerastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używam tego serum już jakiś czas i muszę przyznać, że rzeczywiście zauważam efekty, które obiecuje marka. To serum przeciw wypadaniu włosów, stworzone z myślą o włosach osłabionych i podatnych na łamanie, działa w codziennej pielęgnacji jako wsparcie zarówno dla skóry głowy, jak i dla samych włosów.  Dlaczego mi się sprawdza: • Wzmacnia włosy u nasady i ogranicza ich wypadanie przy regularnym stosowaniu – formuła z aminexilem i składnikami wspierającymi pomaga lepiej „zakotwiczyć” włosy i zmniejszyć ich łamliwość.  • Konsystencja jest lekka, szybko się wchłania i nie obciąża włosów, co dla mnie było ważne, bo nie lubię efektu „ciężkiej” fryzury.  • Po kilku tygodniach regularnej aplikacji zauważyłam, że przy myciu wypada mniej włosów niż wcześniej, a włosy wydają się bardziej sprężyste i zdrowe.  Plusy, które mogę potwierdzić: • Serum sprawdza się jako element codziennej rutyny – stosuję je wieczorem po umyciu lub na suchą skórę głowy i nie spłukuję.  • Włosy wydają się mieć lepszą kondycję i gęstszy wygląd po kilku tygodniach.  Uwagi, o których warto pamiętać: • Efekty nie są natychmiastowe – potrzeba regularności przez kilka tygodni, żeby zauważyć realne zmiany.  • Serum ma delikatny zapach, który dla niektórych może być mocniejszy, więc jeśli ktoś jest bardzo wrażliwy na aromaty, może to być kwestia do rozważenia.
  • 11 grudnia 2025 o 17:47
    Hit na zagęszczenie włosów i pozbycie się prześwitów
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten produkt to jest jakiś hit, stosuje go już około miesiąca a moje włosy rosną i są dużo gęstsze, mam włosy rozjaśnione i myślałam, że już nic im nie pomoże, można go stosować na umyte i wysuszone lub mokre włosy, ponieważ nie obciąża ich ani nie pozostawia wrażenia tłustych nieumytych włosów, poza super efektami jest też produktem przyjemnym w aplikacji, pipeta i na niej wyznacznik ile produktu nałożyć są bardzo pomocne, polecam wszystkim ten produkt a szczególnie tym, którzy mają słabe i cienkie włosy, gwarantuje nie poznacie swoich włosów po regularnym stosowaniu tego produktu,
    Zalety:
    • Aplikacja efekty zapach nie obciążanie włosów nie pozostawianie tłustych włosów
  • 25 listopada 2025 o 15:49
    czy tylko ja nie mogę znieść tego zapachu :(
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używanie tego serum to był dla mnie koszmar. Robiłam to przed myciem włosów, bo nie wyobrażam sobie używać go na codzień - ze względu na zapach. Pachnie strasznie intensywnie, zapach wypełnia dosłownie cały pokój, unosi się nad nami. Jest to zapach męskich perfum - nie mam ochoty pachnieć jak facet. Mocno czuć też alkohol. Wcierka jest strasznie droga, a przy tym mało wydajna. Jeśli używać sugerowanych przez producenta 4 pipet naraz - po każdym użyciu widać wtedy spory ubytek buteleczki. W tym tempie starczyłaby ona może na miesiąc? Dla mnie za mocna, zbyt drażniąca i nos, i skórę głowy.
    Zalety:
    • eleganckie opakowanie
    Wady:
    • OKROPNY i mocny męski zapach + alkohol, długo utrzymujący się
    • podrażnia skórę głowy
    • bardzo słaba wydajność
    • strasznie wysoka cena
  • 17 listopada 2025 o 13:40
    Działa powoli, ale skutecznie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Po regularnym stosowaniu (codziennie wieczorem, kilka kropel w skórę głowy) muszę przyznać, że naprawdę widzę różnicę. Włosów przy myciu wypada mi zauważalnie mniej, a u nasady zrobiły się jakby „gęstsze”. Nie jest to efekt z dnia na dzień, ale takie stopniowe wzmacnianie, które w pewnym momencie po prostu się zauważa. Serum samo w sobie jest lekkie i nie skleja włosów, co dla mnie było kluczowe. Pachnie delikatnie, nie nachalnie. Nie będę udawać, że odmienił moje włosy w magiczny sposób, ale pierwszy raz od dawna mam wrażenie, że coś naprawdę wspiera ich kondycję i ogranicza wypadanie. Jeśli ktoś szuka realistycznego wsparcia, a nie insta-cudów, to warto spróbować.
    Zalety:
    • mniej wypadających włosów
    • lekkie, nietłuste serum
    • delikatny zapach
    • łatwa aplikacja
    • wyczuwalne wzmocnienie u nasady
    Wady:
    • dość wysoka cena

szukaj