Wody toaletowe damskie

Avon Collections, Violeta EDT

• 24 listopada 2021 o 8:48
    Typowo kwiatowy zapach, ale dla mnie nie przytłaczający
    Woda toaletowa ma typowo kwiatowy zapach, czuć tą intensywną woń fiołków. który jest wzbogacony jakąś mocniejszą nutą. Jest to raczej propozycja na codzień, na wieczór dla mnie zbyt lekki, no i na pewno na okres wiosenno - letni. Z trwałością jest średnio - tak w 100% utrzymuje się około 3 h, potem stopniowo intensywność znika, ale wyczuwalny jest do około 7-8 h - jak na cenę jaką dajemy za produkt to nie ma źle. Czy polecam? Ja sama typowo kwiatowych nut nie lubię, ale ten całkiem mi leży, chociaż po raz kolejny bym raczej po niego nie sięgnęła w katalogu. Aczkolwiek jeśli ktoś lubi takie nuty, chcę coś na codzień to polecam, bo produkt jest wydajny, ma ładny flakonik, który będzie dekoracją i ma poprawną trwałość.
    Zalety:
    • ładne, kwiatowe nuty
    • propozycja na codzień
    • trwałość w porządku
    • wydajny produkt
    • ładny flakonik
    • korzystna cena
  • 29 grudnia 2020 o 17:01
    Mocno kwiatowe perfumy
    Mocno kwiatowe perfumy, lecz powiedziałabym, iż nie nachalne, na pewno nie duszące i ciężkie, jednak zdecydowanie o mocno "wybijającym" się zapachu. Kupiłam na promocji za ok. 40 zł i jak na tę cenę są to dobre perfumy. Na pewno trwałe. Na ubraniach utrzymuje się jeszcze dłużej. Czy kupię ponownie? Nie wiem, gdyż mało jest zapachów, które kupuje po raz drugi.
  • 14 sierpnia 2020 o 14:12
    Kocham ♥
    Bardzo lubię zapach fiołków, więc skusiłam się na zakup tej perfumy zwłaszcza, że miałam na niego bardzo fajną cenę i jestem zadowolona. Fiołek jest tu właśnie najbardziej wyczuwalny, ale nie jest to ani drażniące ani mdlące. Długo utrzymuje się na skórze. W dodatku ta buteleczka ma bardzo piękny wygląd i zapach moim zdaniem nadaje się zarówno na wieczór, specjalne wyjścia, jak i na co dzień. Myślę, że jest on idealny teraz na lato, choć powinien sprawdzić się o każdej porze roku.
    • wygląd
  • 15 maja 2020 o 17:00
    Spokojne kwiatowe perfumy
    Bardzo lekkie kwiatowe perfumy. Jedne z lepszych dostępnych w ofercie AVON. Ja nabyłam ten zapach za 35zł, jest to niska cena jak za tak ciekawy, kobiecy i przede wszystkim trwały zapach, czego niestety często brakuje zapachom tej marki.
  • 14 maja 2020 o 20:57
    Prześliczny
    Uwielbiam fiołki, kojarzą mi się z wiosną... Pierwszy raz używałam zapachu, który ma fiołkowe nuty zapachowe. Jestem zauroczona! Cudowny, wiosenny, słodki bukiecik, towarzyszy mi już od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Dla mnie to najlepszy zapach z serii Colletions Flower. Pojemność 50 ml - wystarczy na prawdę niewiele, żeby cieszyć się nim cały dzień. Ja go czuję na sobie od rana do wieczora, jest bardzo trwały. Dobra jakość jak za taką cenę, w katalogu za około 40 zł. Jestem zakochana w tej wodzie toaletowej. Zapach jest mocny, dość intensywny, wiadomo z każdą godziną ulatuje... lecz nadal pięknie pachnie. Jest połączony z aromatem paczulii (mój kolejny ulubiony zapach). Wiosenny flakonik jest prześliczny, na pewno zmieści się w każdej damskiej torebce. Polecam z całego serca tym którzy uwielbiają fiołki tak jak ja. :)
    Zalety:
    • zapach!
    • flakonik
    Wady: