Toniki i hydrolaty

iUNIK Rose Galactomyces Essential Toner Nawilżający tonik do twarzy z wodą różaną

notino.pl
Rose Galactomyces Essential Toner Nawilżający Tonik do Twarzy z Wodą Różaną 200ml
iUNIK Rose Galactomyces Essential Toner
iUNIK Rose Galactomyces Essential Tonik 200ml
iUNIK Rose Galactomyces

Dotka19
    31 marca 2023 o 21:59
    Nagroda dla skóry
    Dawno nie ma wystawiałam tu recenzji, ale czas powrócić. Aż szkoda pomijać recenzje tak dobrych kosmetyków. Jednym z ostatnio przetestowanych jest tonik różany Iunik, który uwielbiam od pierwszego użycia. Zaczynając od opakowania, jest ono takie jak lubię. Przyjemna dla oka szata graficzna, a samo opakowanie jest lekkie i poręczne, chociaż brakuje mi tu atomizera. Nie mogę jednak narzekać, bo konsystencja nie jest tu wodnista, więc zamiast psikać prosto na skórę, nakładam na wnętrze dłoni i dopiero wtedy otulam nim swoją twarz. Na samym początku zachwyca cudowny, dodający energii, jednocześnie relaksujący aromat świeżych róż, natomiast moja wrażliwą skóra dostaje ogromną dawkę świeżości, nawilżenia i ukojenia. Moja bardzo skóra po tym toniku jest dobrze stonizowana, tak miękka, że chciałoby się dotykać, ukojona i zrelaksowana, idealnie przygotowana do dalszych kroków pielęgnacji. Wszystko w nim lubię i chętnie będę wracać, bo jak tu się nie nagradzać takimi wspaniałościami ????
    Zalety:
    • Cudowny relaksujący zapach świeżych róż,
    • Kojące działanie nawet na tak wrażliwą skórę jak moja,
    • Bardzo dobrze nawilża i tonizuje
    • Jest bardzo wydajny
    • 100% skład naturalny, co nie zawsze służy mojej nadreaktywnej skórze, w tym przypadku niesamowicie koi
    Wady:
    • Brak atomizera, co tłumaczę bogatszą konsystencją, więc właściwie żadna to wada.
  • 18 marca 2022 o 9:15
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry tonik, który nawilża, koi i łagodzi cerę. Ma świetny skład, ładny zapach (woda różana) i jest wydajny. Mógłby być trochę tańszy, ale i tak warto go kupić. Polecam.
    Zalety:
    • nawilża
    • łagodzi
    • skład
  • 30 października 2020 o 22:18
    Plus za skład
    Zdecydowanie podpasował mojej suchej cerze. Bardzo polecam wszystkim z problemami z cerą suchą, idealnie się spisze. Do tego orzeźwi i fajnie oczyści skórę przed makijażem albo na noc.
  • 31 lipca 2020 o 11:50
    Super
    Uwielbiam za doskonałe oczyszczenie i konsystencję. Mega przyjemny, toner numer jeden dla mnie. Atutem jest woda różana, u mnie zawsze dobrze działa. Zdecydowanie kupię jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • Konsystencja, nawilżenie, działanie, zapach
    trujnak
    11 czerwca 2020 o 11:46
    Lubię
    Bardzo treściwy, mocno nawilżający toner. Ma konsystencję odrobinę gęstszą niż woda, ale nie pozostawia na twarzy lepkiej warstwy. Używam go również do seven skin method i do pełnego nawilżenia mojej suchej, dojrzałej skóry wystarczą trzy-cztery aplikacje. Poza dobrym nawilżeniem, łagodzi podrażnienia i uspakaja cerę. Bardzo wydajny. Ma delikatny zapach róży damasceńskiej, pochodzący od składnika Rosa Damascena Flower Water, który jest na pierwszym miejscu w INCI.
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża,
    • łagodzi;
    • dobry skład;
    • wydajny