Kremy uniwersalne

Moistry Naturalny krem do skóry naczynkowej

Moistry

• 26 sierpnia 2023 o 18:54
    Fajny :)
    Krem posiada beżowy kolor, dość konkretną i treściwą konsystencję. Przy nakładaniu miałam wrażenie, że będzie nieco dla mnie za ciężki, jednak dość szybko się wchłonął i nie obciąża ładnie skóry. Zapach kremu jest mało wyrazisty, wyczuwalne są ziołowe nuty ale w bardzo niewielkim stopniu. Krem ma za zadanie niwelować zaczerwienienia, rumień, trądzik różowaty, przebarwienia pożądane. Po kilku zastosowaniach widać już pierwsze efekty. Również świetny skład produktu i pierwsze wrażenia po użyciu dają podstawy by sądzić że jest to na pewno produkt wart uwagi :)
  • 19 kwietnia 2022 o 15:35
    Miłość
    Po krem sięgnęłam z polecenia przyjaciółki, która była nim zachwycona. I ja również się w nim zakochałam. Kremik ma opakowanie airless dzięki czemu nie marnujemy produktu, nic się nie wylewa i ma dostępu powietrza. Pachnie delikatnie cytrusowo i przyjemnie ✨ Konsystencja jest gęsta i ma lekko beżowy kolorek ze względu na ekstrakty, ale kolor nie barwi. Cudownie nawilża i koi skórę. Pięknie ją dotlenia Jest bardzo wydajny. Zaczerwienienia po stosowaniu tego kremu faktycznie były mniejsze a buzia bardzo gładka Bardzo polecam ja na pewno do niego wrócę jak uporam się z zapasami.
  • 5 maja 2021 o 19:58
    Super!
    Krem ma bardzo ładny skład, bogaty, napakowany wartościowymi substancjami takimi jak ekstrakt z granatu, miłorzębu japońskiego, lukrecji. Posiada lekko cytrusowy zapach, konsystencję dość gęstawą. Co najważniejsze, nie zapchał mojej skóry, ale bardzo ładnie nawilżał, rozjaśniał, ujędrnił, zmniejszył stany zapalne. Opakowanie również bardzo na plus, higieniczne i innowacyjne. Jest naprawdę godny polecenia, zwłaszcza dla osób borykających się z naczynkami, które potrzebują rozjaśnienia cery, ukojenia, wzmocnienia i regeneracji. Jest bardzo wydajny, starczył mi na baaardzo długi czas.
    Zalety:
    • widoczne działanie na skórze przy dłuższym stosowaniu
    • naturalny skład
    • idealny dla skóry naczyniowej
    • nie zapycha
    • nie podrażnia
    • bardzo wydajny, wystarczy pompka na twarz i szyję
  • 18 października 2020 o 15:28
    Niesamowity!
    Krem jest niesamowity! Zamowilam próbkę tego kremu (w małym słoiczku) ponieważ od pewnego czasu szukam czegoś co skutecznie uspokoi moją twarz. Wczoraj odebrałam próbkę z paczkomatu, krem nałożyłam w minimalnej ilosci na twarz (ok godz. 19) z myślą , że będę go testowac przez kilka dni. Nie spodziewałam sie tak naglych efektow! Zaczerwienienia w bruzdach nosowo-wargowych, z którymi "walczę " od 3 miesiecy, po prostu zniknęły! Jestem w szoku i automatycznie staję się oddanym fanem i wiernym konsumentem Moistry! Już wiem, że będą to kremy (do innych cer, dlaczego by nie), które z pewnością kupię. Krem wchłania się od razu do matu, dlatego będę go stosować na dzień (wieczorem lubię czuć lekką tlusciznę). Użyłam naprawdę minimalnej ilości, tak "dla sprobunku", a efekt mnie powalił. Edit. 28.07.2021 Kupiłam pelnowymiarowe opakowanie. Dozownik jest dobijający (niehigienicznie się paćka), przez co odejmuję jedną gwiazdkę.
    Zalety:
    • efekt po pierwszym użyciu!
  • 18 maja 2020 o 17:15
    Mój ulubiony krem
    Kremik ma bardzo fajną konsystencję, która przypomina połączenie emulsji i kremu, dzięki czemu z łatwością można go rozprowadzić na twarzy bez konieczności rozcierania (cera naczynkowa lubi być traktowana bardzo delikatnie). To wszystko sprawia, że krem jest bardzo wydajny, powinien wystarczyć na ok 3 miesiące stosowania rano i wieczorem na twarz, szyje i dekolt. Wszystko zależy oczywiście od potrzeb skóry, więc u Was kremik może się skończyć po ok. 2 miesiącach. Kremik bardzo szybko się wchłania i pozostawia buzię matową. Zapach jest bardzo specyficzny w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Jest świeży, ziołowy i cytrusowy. Kolor kremu nie jest biały, typowo apteczny tylko jasnobrązowy. To zasługa zawartych w nim naturalnych ekstraktów. Krem nie barwi skóry. Jestem bardzo zadowolona z tego kremu. Śmiało mogę powiedzieć, że jest to mój HIT wśród kremów do cery naczynkowej. Zanim zaczęłam stosować ten krem to moja buzia po myciu była ściągnięta, zaczerwieniona, a rumień na policzkach tam gdzie mam rozszerzone naczynka utrzymywał się do pół godziny. Po tygodniu stosowania tego kremu moja cera była bardziej nawilżona, po myciu nie była ściągnięta i nie szczypała. Dodatkowo zaczerwienienia znikały już po kilku minutach, a z czasem buzia po myciu nie była już zaczerwieniona. Drobna sieć rozszerzonych naczynek krwionośnych na policzkach była zdecydowanie mniej widoczna, prawie niezauważalna. Natalie Forever o wszystkim co naturalne
    Zalety:
    • opakowanie typu airless
    • konsystencja przypominająca połączenie kremu i emulsji
    • świeży zapach ziołowo-cytrusowy
    • nawadnia odwodnioną skórę
    • zmniejsza widoczność rozszerzonych naczynek
    • łagodzi rumień
    Otrzymałam do testów od marki/producenta