Wody perfumowane damskie

Givenchy Irresistible 2020 EDP

notino.pl
Givenchy Irrésistible Woda perfumowana 35ml
Sephora
Givenchy - Irresistible - Woda Perfumowana - Live Irresistible Edp 35ml - Dla Kobiet
Givenchy Irresistible

• 10 października 2024 o 14:53
    Klejnot w świecie perfum
    Givenchy Irresistible to prawdziwy klejnot w świecie perfum – zapach, który idealnie łączy w sobie świeżość i zmysłowość. Jego unikalna kompozycja sprawia, że nie sposób mu się oprzeć, co idealnie wpisuje się w nazwę tego zapachu! Givenchy Irresistible otwiera się soczystymi nutami gruszki, które nadają mu świeży, owocowy charakter. W sercu zapachu odnajdujemy kwiat róży, który wprowadza delikatną, elegancką słodycz. Całość dopełniają nuty piżma i drzewne akordy, które nadają mu głębi i zmysłowości, pozostawiając delikatny, ciepły ślad na skórze. To niezwykle harmonijna kompozycja, która jest zarówno świeża, jak i wyrafinowana. Trwałość tego zapachu jest naprawdę imponująca. Wystarczy kilka psiknięć, by cieszyć się jego wonią przez cały dzień. Givenchy Irresistible utrzymuje się zarówno na skórze, jak i na ubraniach przez wiele godzin, co czyni go idealnym wyborem na każdą okazję, zarówno na dzień, jak i na wieczór. Butelka Givenchy Irresistible jest równie zachwycająca, jak sam zapach. Jej elegancki, geometryczny design w odcieniach różu odzwierciedla kobiecość i luksus. To produkt, który nie tylko pięknie pachnie, ale również świetnie wygląda na półce, dodając uroku toaletce. Givenchy Irresistible to zapach, który sprawdzi się w każdej sytuacji. Dzięki swojej lekkości i zmysłowości można go nosić zarówno w ciągu dnia, jak i na wieczorne wyjścia. Jest uniwersalny, a jednocześnie wyróżnia się na tle innych zapachów swoją subtelną elegancją.
  • 10 maja 2022 o 17:17
    Przyjemniaczek
    Zapach jest kwiatowo - owocowy, lekki, przyjemny, trochę balsamiczny. Podoba mi się w jaki sposób układa się na mojej skórze. Jest trwały, w ciągu dnia przypomina o sobie. Urzekła mnie jego świeżość i balsamiczność. Czuć nutkę ekstrawagancji i luksusu. Najbardziej pasuje mi na wiosenne dni. Myślę, że jest bardzo uniwersalny i sprawdzi się na każdą okazję. Flakon jest piękny i subtelny. Pasuje do tego zapachu. Minusem tych perfum jest zdecydowanie zawyżona cena. W takiej cenie możemy kupić dużo lepsze perfumy, ale jeśli komuś nie szkoda wydać tyle pieniędzy to polecam przetestować.
    Zalety:
    • flakon
    • trwałość
    Wady:
  • 31 sierpnia 2021 o 13:31
    Beznadziejny
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Otrzymałam jako próbkę i wiem, że sama bym perfum nie kupiła. Przyjemny zapach, owocowy, idealny na wiosnę, ale strasznie nietrwały. Nieintensywny, bowiem żeby cokolwiek poczuć, trzeba wręcz wylać na siebie flakon. No i plastikowe opakowanie, niepodlegające szybkiemu recyklingowi. Jednogłośnie stwierdzam - nie polecam!
    apodiss
    21 lipca 2021 o 14:10
    Klasyk.
    Najkrócej, jak się da, to określiła bym zapach jako totalnie klasyczny, Świeży, owocowo-kwiatowy, lekki, ale podkreślający swoją obecność na ciele :). Przyjemny, jednak ja w zapachach szukam czegoś oryginalnego. ma to być spójne ze mną, z moją osobowością i humorem danego dnia ALE nie może tak pachnieć pół miasta. A w tym przypadku odnoszę takie wrażenie. Jest to perfuma, która spodoba się większości, uznaję ją za pewniak jeśli chodzi o prezent - można brać w ciemno- na pewno się spodoba obdarowanej osobie :). Bardzo długo się utrzymuje na tym samym poziomie. Przez 8 godzin czuję ją tak samo mocno, jak chwilkę po psiknięciu. Nie jest męcząca, jednak co chwilkę wychyla się "zza winkla", żeby o sobie przypomnieć i to mi się bardzo podoba.
  • 1 czerwca 2021 o 16:13
    ULUBIENIEC!
    Uwielbiam ten zapach, ostatnimi czasy jest moim ulubieńcem. Jest to nuta różana, wfg. mnie perfum zalicza się do tych mocniejszych, wyrazistych. Zapach ulatnia się szybko, ale czuc go na ubraniach cały dzień!! Mimo, że ja go nie czuje to inni wyczuwają gdy przejdę. Buteleczka jest śliczna,dziewczęca. Pasuje idealnie do zapachu w niej zamkniętego. Polecam na chłodniejsze dni szczególnie wieczorową porą. Jest to zapach subtelny, ale zarazem tajemniczy. Pudrowe nuty irysa wzbogacone owocową, soczystą nutą gruszki i piżmianu. Te nuty są cudowne, wyczuwalne i gdy mam zapach na sobie, to mam ochotę nałożyć go na siebie jeszcze i jeszcze więcej. Jest bardzo trwały, buteleczka przy oszczędnym stosowaniu starcza na dość długo. Jest wydajny.
    Zalety:
    • Cena na promocji
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie