Wody perfumowane damskie

hairstore.pl
Givenchy Givenchy Woda perfumowana 50 ml
Bodyland.pl
Givenchy Givenchy Woda perfumowana 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 55 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 lutego 2025 o 14:14
    Całkiem dobry
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Dostałam próbkę produktu przy zamówieniu , wodą toaletową z tej serii , potem dowiedziałam jakieś 3 lata później , że te perfumy zostały stworzone w 1957 specjalnie dla Audrey Hepburn , mojej ulubionej kultowej aktorki . Zapach pachnie nutami nektaru z kwiatów , co uwielbiam w każdych perfumach , ten słodki i przyjemny aromat . Może czegoś mi tu brakuje tylko , bo czasem jest za mdły , ale to zależy od sytuacji i pory roku zapewne :)
    Zalety:
  • 3 lutego 2025 o 15:46
    Ulubieniec od lat
    Pamiętam ten dzień, kiedy po raz pierwszy powąchałam ten zapach w perfumerii. Od razu przepadłam. Połączenie białych kwiatów zestawione z ciemnymi akordami paczuli, tuberozy, wanilii i wetywerii sprawia, że naprawdę można przepaść. Uzależniający, kobiecy, niezwykle zmysłowy. Za każdym razem zbieram komplementy, kiedy go noszę. A trwałość naprawdę nie zawodzi.
    W perfumerii
  • 8 grudnia 2024 o 11:53
    Trwały, kobiecy, intrygujący
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Do zakupów w perfumerii dostałam próbkę właśnie tego zapachu i bardzo mnie zaintrygował. Jest bardzo głęboki, słodki i mocny. Lubię takie intensywne nuty na zimę lub na wieczorne wyjścia. Z początku jest bardzo słodki, ale ta słodycz delikatnie przemija pozostawiając dojrzały zapach. Próbka zachęciła mnie do kupna tego zapachu.
    W perfumerii
  • 9 października 2024 o 12:15
    Ulubieniec
    Givenchy L'Interdit EDP to zapach, który absolutnie zachwyca swoją wyjątkową kompozycją i niepowtarzalnym charakterem. To elegancki i zmysłowy bukiet, łączący w sobie klasykę z nowoczesnością. Już od pierwszego spryskania czuć bogactwo nut kwiatowych, w szczególności jaśminu i tuberozy. To zapach dla kobiet pewnych siebie, które nie boją się wyrażać swojej indywidualności. L'Interdit ma również intrygującą bazę złożoną z ziemistych nut paczuli i wetiweru, które dodają perfumom ciepła i odrobiny tajemniczości. Dzięki temu zapach nie jest zbyt słodki, a raczej zrównoważony, co czyni go idealnym zarówno na dzień, jak i na wieczorne wyjścia. Trwałość perfum jest imponująca – zapach utrzymuje się na skórze przez wiele godzin, rozwijając się w piękny, wielowymiarowy sposób. Flakon L'Interdit jest równie elegancki, jak sam zapach – minimalistyczny, ale z klasą, co podkreśla luksusowy charakter tego produktu. To perfumy, które przyciągają uwagę i z pewnością zostaną zauważone przez otoczenie.
  • 26 września 2024 o 13:55
    Klasyka pełna elegancji i tajemniczości
    Zakochałam się w Givenchy L'Interdit EDP od pierwszego powąchania! To zapach, który łączy w sobie klasyczną elegancję z nutą tajemniczości i nowoczesności. Kiedy go używam, czuję się pewna siebie i zmysłowa. Na początku wyczuwam piękną, kwiatową kompozycję, w której główną rolę grają jaśmin i tuberoza. Z czasem zapach nabiera głębi, a do głosu dochodzą ciepłe, drzewne nuty paczuli i wetywerii. To właśnie te połączenia sprawiają, że zapach jest nie tylko kobiecy, ale i intrygujący – idealny na wieczorne wyjścia, ale również na co dzień, jeśli lubisz wyraziste perfumy. Trwałość jest naprawdę imponująca – wystarczy kilka psiknięć, a zapach utrzymuje się na skórze przez cały dzień, stopniowo ewoluując i ujawniając kolejne warstwy. Flakonik też robi wrażenie – prosty, ale elegancki, doskonale odzwierciedla luksus, jaki kryje w sobie ten zapach. Givenchy L'Interdit to klasyka, którą każda kobieta powinna mieć w swojej kolekcji. Jestem zachwycona i z pewnością będę do niego wracać! Polecam każdemu, kto szuka zapachu pełnego charakteru i wyrafinowania.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie