WIZAŻ logo

ELNINO PARFUM
E-Glamour.pl
allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 61 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 lutego 2026 o 10:32
    Długo go używałam
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Givenchy L’Interdit EDP to klasyk z charakterem – otwiera się cytrusowo-owocowo, choć oficjalnie gruszki i poziomki tam nie ma, ja jednak zawsze czuję taką słodką, soczystą iskrę. W sercu wchodzą tuberoza, jaśmin i kwiat pomarańczy, czyli kwiatowy bukiet, który mówi -hej, spójrz na mnie. Baza z paczuli i wetiweru zostaje ciepła, ziemista i przytulna, jak ulubiony koc w chłodny wieczór. Całość jest zmysłowa, elegancka, trwała i trochę figlarna – taki zapach, który potrafi rozbawić, ale wciąż wygląda poważnie.
    Zalety:
    • trwały
    • ciekawy
    Wady:
    • wysoka cena
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    9 stycznia 2026 o 19:09
    wyjątkowe i eleganckie
    Lista pór dniaNa wieczór
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Givenchy L’Interdit EDP to zapach, który od razu przyciągnął moją uwagę swoją tajemniczością i zmysłowością. Po pierwszym psiknięciu czuję intensywną, kwiatowo‑owocową eksplozję, która płynnie przechodzi w bardziej ziemiste, głębsze nuty bazi i tuberozy — to połączenie jest nieoczywiste, ale niezwykle uwodzicielskie. Perfumy mają charakter i obecność, są wyraziste, ale nie przekraczają granicy przytłaczającego aromatu; balansują idealnie między świeżością a ciepłem. Trwałość jest ponadprzeciętna, a zapach utrzymuje się na skórze i ubraniach przez wiele godzin, ewoluując z czasem w bardziej miękkie, spokojne tony. Dla mnie L’Interdit to wyborna propozycja na wieczorne wyjścia i momenty, kiedy chcę poczuć się pewnie, elegancko i z nutą tajemnicy.
    Zalety:
    • trwałość, zapach
    Wady:
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    9 grudnia 2025 o 13:41
    Kobiecy elegancki zapach
    Lista pór rokuZima
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zapach ma w sobie coś uwodzącego. Są to perfumy z ogonem, długotrwałe, intensywne, odważne a zarazem bardzo kobiece. Parametry zapachu są zadowalające. Nutami głowy są gruszka i bergamotka nutami serca są tuberoza, kwiat pomarańczy i jaśmin nutami bazy są Paczula, Wanilia. Na mojej skórze zapach układa się tak, że najintensywniej czuć nuty bergamotki i i jaśminu, po chwili zapach staje się jednolity i kremowy, bardzo czysty w odbiorze. Po upływie czasu nie traci na intensywności. Myślę że to jedna z ciekawszych propozycji zapachu w mojej kolekcji. Zapach został stworzony dla Audrey Hepburn, ciekawostka która sprawia, że ten zapach staje się jeszcze bardziej wyjątkowy. Jeśli ktoś ma możliwość zapoznać się z tym zapachem to zachęcam, ja bardzo go polubiłam. Jeśli chodzi o flakon to jest poprawny, dość zwyczajny ale elegancki, mechanizm dozownika działa bez zarzutów.
    Zalety:
    • Długotrwały
    • Intensywny
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    16 października 2025 o 16:58
    Zaskakujące, ale naprawdę miłe
    Lista pór dniaNa wieczór
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Givenchy L’Interdit bardzo mnie zaskoczył – nie spodziewałam się, że mi się spodoba, bo zwykle omijam cięższe, kwiatowe zapachy, a ten ma w sobie coś, co naprawdę przyciąga. Jest elegancki, kobiecy i zmysłowy, ale nie duszący. Na początku czuć wyraźnie białe kwiaty, coś kremowego, miękkiego, a potem pojawia się cieplejsza baza – trochę wanilii, paczuli, czegoś drzewnego. Całość jest bardzo dobrze wyważona, nie za słodka, nie za ciężka, taka „z charakterem”, ale wciąż przyjemna i noszalna. L’Interdit pachnie dla mnie jak coś klasycznego, ale z nowoczesnym twistem – pasuje zarówno na wieczór, jak i chłodniejsze dni, kiedy chce się pachnieć elegancko i trochę tajemniczo. Trwałość naprawdę dobra, spokojnie 5–6 godzin na skórze, a na ubraniach czuć go nawet dłużej. Projekcja też całkiem niezła – na początku potrafi pięknie się roznieść, potem staje się bardziej subtelny, bliski skórze. Flakon prosty, ale ma w sobie coś eleganckiego. Ogólnie – bardzo pozytywne zaskoczenie, zapach, który pokazuje, że czasem warto sięgnąć po coś innego niż zwykle, bo może naprawdę oczarować.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • konto usunięte
    27 września 2025 o 19:00
    Ma w sobie klasę, ale i odrobinę buntu.
    Lista pór rokuLato
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    L'Interdit poznałam przypadkiem i od razu mnie zauroczył. To zapach kobiecy, elegancki, ale ma w sobie coś wyjątkowego i odważnego. Na początku czuć lekką słodycz – trochę owoców, głównie gruszkę. Potem pojawiają się białe kwiaty, które są wyraziste, ale nie duszące. Całość jest ciepła, zmysłowa i naprawdę przyjemna. W bazie czuję wanilię i paczulę. Ma w sobie klasę, ale i odrobinę buntu. I właśnie za to go uwielbiam.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie

szukaj