Peelingi do ciała

Mydlarnia u Franciszka Żurawinowy peeling cukrowy na wagę

Tronina
    23 lutego 2023 o 23:01
    Świetny produkt, tylko ta cena ....
    Najlepszy peeling do ciała, jaki miałam. Przyjemnie pachnie, ma rewelacyjny skład i pozostawia bardzo przyjemny film na skórze. Po jego zastosowaniu nie trzeba nakładać balsamu. Wygładza, ściera martwy naskórek, ujędrnia. Niestety jest dość drogi, ok. 30 zł za 100 g produktu i nie jest wydajny. Mimo to, kupię go ponownie. Dużym plusem jest możliwość kupienia go do własnego pojemnika.
  • 14 sierpnia 2022 o 7:43
    Najlepszy
    Testuję różne peelingi do ciała, mam na tym punkcie hopla. Mogę z całą pewnością stwierdzić że jest to póki co najlepszy peeling jaki miałam. Pachnie cudnie, można go kupić ile się chce bo jest sprzedawany na wagę. Można przyjść z własnym opakowaniem zgodnie z duchem ekologii. Po użyciu skóra jest niesamowicie gładka, nawilżona i ujedrniona. Nie potrzeba później używać balsamu do ciała. Zdecydowanie jestem na tak:)
    Zalety:
    • ekstra w działaniu
    • piękny zapach
    • wydajny
    • na wagę
    Wady:
  • 10 grudnia 2020 o 18:11
    Najelspzy peeling a miałam ich dużo
    Po pierwsze peeling ma gęsta i treściwa konsystencje, jest przez to wydajny. Dobrze się go aplikuje na całe ciało. Uwaga! Pozostawia piękny zapach na całej skórze przed długi czas i w dodatku rewelacyjnie nawilża skórę, serio miałam już multum różnych peelingów i żaden nie nawilżył tak skóry, nie napiął jej tak dobrze jak ten. Ogólnie ogromną piątka leci przy czym cena też robi swoje. Jednak miałam peelingi nawet i droższe a nie tak dobre jak ten.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Trwałość zapachu
    • Nawilzenie
    • Błysk
    • Odżywienie
    Wady:
    • Polecam przyjść do mydlarni że swoim pojemnikiem bo to co oni oferują to jest mega shit i produkt wylewa się z niego tluszczac szafkę. Produkt jest na wagę!
  • 14 lipca 2020 o 13:56
    Produkt idealny.
    Ja: Mam skórę bardzo suchą, odwodnioną, atopową. Z tendencjami do uczuleń i pękających naczynek. Oczekiwania: Dobre złuszczenie martwego naskórka, brak uczuleń i podrażnień. Właściwości regeneracyjne. Opakowanie: Peeling jest dostępny na wagę, pakowany do odkręcanego pojemnika typu słoik. Łatwo można określić zużycie produktu, opakowanie dobrze się odkręca, nawet mokrymi rękami. Obecnie w mydlarniach dostępne są stare i nowe opakowania. Różnią się szatą graficzną i wykonaniem. Wrażenia: Przede wszystkim przepiękny zapach, który utrzymuje się na skórze jeszcze długo po użyciu. Dość intensywny, orzeźwiający, a zarazem słodki. Po użyciu zapach długo utrzymuje się w łazience. Peeling ma odpowiednią konsystencję - łatwo się nakłada i rozprowadza, nie przelewa się przez palce. Ściera naskórek bardzo dobrze, do tego zostawia skórę miękką i zregenerowaną. Moją atopową skórę zostawia w lepszej kondycji niż przed użyciem. Wydajność oczywiście jest zależna od użytkowania. Mnie jedno opakowanie wystarczyło na około 2 miesiące regularnego używania, co uważam za całkiem w porządku wynik. W moim przekonaniu kosmetyk jest bardzo fajny i będę wracać regularnie.