Wody perfumowane damskie

Gianfranco Ferre In The Mood For Love EDP

Ferre Ferré In The Mood for Love woda perfumowana 100ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Mako92
    3 czerwca 2020 o 0:45
    Ciekawe perfumy
    Kupiłam te perfumy po przetestowaniu próbki. Uważam, że jest to ciekawy, dosyć trwały zapach dla miłośników woni kwiatowych, a szczególnie kwiatu pomarańczy, który mocno się tutaj wybija na pierwszy plan oraz róży. Nie jest to może perfumiarskie arcydzieło, ale wyróżnia się na tle tych wszystkich modnych, slodko-owocowych woni. Zapach idealny na okres wiosenno - letni (chociaż nie jest typowym świezakien) np. do pracy albo na spotkanie z przyjaciółkami. Uważam również, że perfumy świetnie nadawałyby się na ślub dla panny młodej. Zarówno kolor butelki, nazwa oraz składniki takie jak magnolia, biała róża, kwiat pomarańczy, konwalia kojarzą mi się z panną młodą w białej sukni, z pięknym bukietem białych kwiatów.
    Zalety:
    • Ciekawe, niebanalne perfumy
    • Ładna butelka
    W perfumerii
    apodiss
    21 października 2019 o 11:55
    Oryginalny.
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zapach taki trochę "inny" od standardowych zapachów i to dobrze. Ja akurat nie lubię pachnieć, jak co druga kobieta na ulicy (teraz jest to jakże duszący Black Opium :(( ). Ten zapach jest świeży, ale określiłabym go jako "chłodny", lekko nawet męski. Nie otula. Po prostu jest. Nie czuję w nim wybijania się żadnej z nut. Nie nazwałabym go kuszącym czy kobiecym,ale warty wypróbowania, bo na pewno nie zleje się wśród tłumu. Jak dla mnie- wystarczająco trwały. Czuję go do 4 godzin i dla mnie taki czas jest ok. Za długo czuć jeden zapach to też nie dobrze :)
    W perfumerii
    Katefit
    18 września 2014 o 10:28
    nuda
    Testując próbkę myślę że jednak kwiat magnolii i to słabnący to za mało za mało aby mnie oczarować. To jest mood for being bored. A nie miłość. Tyle mam do powiedzenia o tym perfumiku.
  • 15 czerwca 2014 o 21:35
    Owocowo-kwiatowy zapach
    Zakup w ciemno, poszukiwałam zapachu na lato. Po przeczytaniu opinii skusiłam sie na tę wodę. Miła niespodzianka. Zapach delikatny, świeży. Po nucie owocowej ja wyczuwam pomarańczę zapach przeistacza się w lekki powiew delikatnych kwiatów. Trwały. Polecam. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    nuala
    22 grudnia 2013 o 22:01
    Na miłość mam ochotę
    W pierwszej nucie faktycznie czuję owoce - apetyczny, lekko cytrusowy zapach. Z czasem robi się pudrowo-mydełkowy, z różanym aromatem, ale nadal przyjemny. Kojarzy mi się z elegancją i jednocześnie ze świeżością. Nienachalny, jak dla mnie raczej lekki. Nazwa dobrze oddaje jego charakter – nadaje się w sam raz na randkę, większości panów nie odstraszy, nas też raczej od niego nie rozboli głowa. Bez dużych zaskoczeń. Mocne 3, może gdybym używała go dłużej, odkryłby przede mną coś więcej, ale mam już swój sprawdzony klasyk :) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: próbka

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie