Podkłady

Sephora Collection, Care Makeup Natural Glow + 10H Foundation Podkład do twarzy

Sephora
Sephora Collection - Care Makeup Natural Glow + 10h Foundation - Podkład - Foundation-20 26 Peche - Dla Kobiet

• 1 grudnia 2024 o 20:38
    Lekki podkład z efektem glow
    Jestem trochę zaskoczona tym podkładem od Sephora Collection, bo jestem jak na razie nim zachwycona. Gama kolorystyczna jest naprawdę wielka, więc tutaj duży plusik. Lekka konsystencja, bardzo gładko się rozprowadza. Krycie ma średnie, naturalne, ale możemy je stopniować. Ładnie wyrównuje koloryt i wygładza. Jeśli chodzi o większe niedoskonałości i przebarwienia trzeba sobie pomóc korektorem. Tworzy efekt naturalnego blasku, takiej zdrowej promiennej skóry. Nie ma przy nim tzw "sztucznej tapety". Trzyma się na buzi bardzo długo, nie ściera się ani nie warzy. Mam skórę mieszaną z niedoskonałości i sprawdza się naprawdę super i jestem przekonana, że sprawdzi się na co dzień jak i na ważne wieczory, a nawet w gorące lato. I co dla mnie też bardzo ważne to ma naturalny skład który nie zapycha ani nie podrażnia.
    Zalety:
    • Naturalny skład
    • Wytrzymały a zarazem lekki
    W perfumerii
  • 28 kwietnia 2023 o 1:14
    Ciekawy podkład
    Mam już drugie opakowanie tego podkładu i efekt głów na pewno jest.Jest to lekki podkład łatwo się rozprowadza to jest super ale dla cer tradzikowych bądź dojrzałych myśle ze nie jest to dobre rozwiązanie bo nie zakryje On jakoś bardzo niedoskonałości czy przebarwień.Raczej lekki przyjemny podkład na lato:).Na lato polecam na codzień.
    Zalety:
    • Lekkość
    • Efekt glow
    • Ładna kolorystyka
    • Przyjemny na buzi
    Wady:
    • Mało kryjący
  • 17 kwietnia 2023 o 12:14
    Dobry ale nieidealny
    Do podkładu podchodziłam 2 razy. Raz źle dobrałam kolor. Zawsze kupuję beże a tu się okazał ciemniejszy niż zwykle. Całe szczęście jest niesamowicie duży wybór kolorów więc drugi już trafiony w dziesiątkę. Podkład nie jest z tych mega kryjących choć można nałożyć klika warstw. Mi osobiście bardzo odpowiada, ładnie się stapia ze skórą i wygląda mega naturalnie. Jest bardzo wydajny, ma fajny skład, nie niszczy cery, jest bardzo lekki. Zostanie ze mną na dłużej ponieważ naprawdę odmładza twarz a w dodatku bardzo naturalny efekt. Do pracy idealny. Wady: Cena i na mojej skórze nie trzyma się 10 godzin jak piszą.
    Tynka81
    23 września 2022 o 13:03
    Brak efektu "Glow"
    Lekki podkład, dobrze się rozprowadza, można stopniować jego krycie. Nie roluje się, nie przesusza skóry. Dobrze trzyma się przez cały dzień, tworzy bardzo naturalne wykończenie. Jedyny minus to jednak nie tworzy efektu glow o który chodzi. Całkiem dobry podkład, jednak nie wyróżniający się niczym od innych przeciętnych podkładów ze średniej półki cenowej.
  • 22 sierpnia 2021 o 21:29
    Nie zachwycił.
    Podkład jest lekki, w konsystencji kremowy, lekko oksyduje,krycie średnie. Daje satynowe wykonczenie utrzymuje się poprawnie, testu maseczki nie zdaje. Nie lubi się z każdym kremem, czy pudrem jednak jak współgra wygląda ładnie pod jednym warunkiem: nie można mieć jakiejkolwiek skórki, gdyż podkreśli każdą. Wchodzi w załamania jeśli źle przypudrujemy, bez raczej nie da się nosić, przynajmniej przy mieszanej cerze. Ogólnie poprawny.