WIZAŻ logo

Revlon Colorstay MakeUp Podkład kryjący - wersja z pompką

125 hitów!

allegro
Revlon Colorstay Podkład sucha normalna 130 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 338 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 stycznia 2026 o 20:04
    Podkład revlon
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Stosuję ten podkład od kilku lat i nie znalazłam jeszcze żadnego, który byłby tak dobry jak ten, cudownie kryje wszystkie niedoskonałości, trzyma się długo i nawet po paru godzinach na twarzy wygląda ładnie. Konsystencja idealna do nakładania gąbeczką. Stosunek ceny do jakości ekstra.
    • Konsystencja
  • 10 grudnia 2025 o 20:17
    Mój faworyt od wielu, wielu lat!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Revlon Colorstay MakeUp to podkład, którego nie potrafię zastąpić żadnym innym. Nie zliczę, ile opakowań zużyłam przez te lata, ale za każdym razem sprawdza się idealnie, utrzymuje makijaż na miejscu, kryje niedoskonałości, a przy tym nie obciąża skóry, przynajmniej u mnie. To mój absolutny TOP 1 wśród podkładów i produkt, do którego wracam bez wahania. Prędzej odepchnę słodycze i kebaby niż ten podkład. Ale to twardy orzech do zgryzienia... Wracając... Prawdziwy ideał zamknięty w 30 ml buteleczce.
    Zalety:
    • mocne krycie
    • utrzymuje się cały dzień bez żadnych poprawek
  • 23 listopada 2025 o 15:07
    Niezastąpiony klasyk
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używam tego podkładu od dłuższego czasu i naprawdę robi wrażenie, jeśli chodzi o trwałość i krycie. Pierwsze, co zauważyłam, to jak dobrze wyrównuje koloryt skóry przykrywa zaczerwienienia, drobne wypryski i przebarwienia bez efektu ciężkiej maski. Formuła jest bardziej gęsta niż w lekkich podkładach, ale wciąż dobrze się rozprowadza, zwłaszcza gąbeczką. Największy plus to trwałość. Na mojej skórze wytrzymuje praktycznie cały dzień bez poprawek, nawet w cieplejsze dni albo gdy mam bardziej intensywny dzień. Nie ściera się łatwo z nosa i brody, co u mnie często się zdarza przy innych podkładach. Wersja do cery mieszanej i tłustej daje naprawdę porządny mat, ale bez przesuszenia.
    Zalety:
    • Wysokie krycie bez efektu maski
    • Bardzo długa trwałość
    • Świetnie wyrównuje koloryt i ukrywa niedoskonałości
    • Dobrze trzyma mat na skórze mieszanej i tłustej
  • 11 września 2025 o 10:42
    Klasyk ale nie idol
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Plus za wygodne opakowanie z pompką - produktu używam od kilku ładnych lat i ta wersja ze szpachelką była uciążliwa. Jest to klasyk - ma mocne krycie, można je budować, szybko zastyga co jest dla mnie minusem, czasem podkreśla suche skórki i niedoskonałości, nie daje efektu wygładzenia (jak np Catrice Liquid), cena w promocji ok - można go dorwać za 30-35 zł, dużo kolorów do wyboru. Dla mojej cery mieszanej dobrze się sprawdza, dość długo utrzymuje, troche zmienia kolor po nałożeniu. Dla mnie to wybór na jesień i zimę.
    Zalety:
    • trwałość
    • krycie
    Wady:
    • szybko zastyga
    • może robić plamy
  • 29 maja 2025 o 12:07
    Podkład Revlon Colorstay MakeUp w wersji z pompką
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Podkład Revlon Colorstay MakeUp w wersji z pompką to zdecydowanie jeden z najlepszych produktów, jakie miałam okazję stosować! Świetnie kryje niedoskonałości, a przy tym wygląda bardzo naturalnie na skórze – nie tworzy efektu maski i nie zapycha porów. Dużym plusem jest także trwałość – utrzymuje się przez cały dzień, nawet w trudnych warunkach, bez potrzeby ciągłego poprawiania makijażu. Wersja z pompką to strzał w dziesiątkę – aplikacja jest higieniczna i bardzo wygodna. Polecam szczególnie osobom z cerą mieszaną i tłustą – podkład dobrze matuje, ale nie przesusza skóry. Zdecydowanie godny polecenia!
    Zalety:
    • 1. Długotrwałość – utrzymuje się na skórze nawet do kilkunastu godzin bez potrzeby poprawek.
    • 2. Dobre krycie – skutecznie maskuje niedoskonałości, przebarwienia i zaczerwienienia.
    • 3. Wygodna aplikacja – pompka umożliwia higieniczne i precyzyjne dozowanie produktu.
    Wady:
    • 1. Może podkreślać suche skórki – przy cerze suchej lub odwodnionej warto dobrze nawilżyć skórę przed aplikacją.
    • 2. Dość szybkie zastyganie – trzeba szybko go rozprowadzać, by uniknąć smug.

szukaj