Pudry do twarzy

Bell Aloe Silk Mat Powder Utrwalający puder z aloesem

• 10 kwietnia 2024 o 13:49
    Dobry do poprawek w ciągu dnia.
    Bardzo lubiłam ten puder, bo ładnie wygładzał i trzymał mat dłuższy czas, choć "całodniowo" wolę pudry sypkie, a te w kamieniu bardziej na krótkie wyjścia. Ten świetnie sprawdzał mi się też do czyszczenia konturowania oraz poprawek w ciągu dnia, choć nałożony w zbyt dużej ilości może lekko wybielać. Warto też wspomnieć, że posiada dość intensywny, ale przyjemny i świeży zapach.
    Rudzik7
    19 lipca 2022 o 22:33
    Silk Mat
    Puder bardzo mi podpasował. Daje bardzo naturalne wykończenie, przy mojej mieszanej cerze sprawdza się idealnie. Po użyciu skóra jest zmatowiona na kilka godzin, na szczęście nie jest to płaski mat, tylko taki naturalny. Bardzo dobrze sprawdza się również do poprawek. Za jego największy plus uważam odczucie, które zostawia na skórze, pomimo matowienia nie ściąga jej i nie wysusza. Na początku przestraszyłam się jego zielonkawego koloru, na mojej bladej cerze na szczęście wypada transparentnie.
  • 5 lutego 2021 o 10:07
    ładnie wygładza
    Jakoś ten puder mi przypasował. Nie pamiętam nawet gdzie go kupiłam, ale nie żałuję. Czy redukuje zaczerwienienia? Nie mam z tym za bardzo do czynienia, więc nie będę się wypowiadać na ten temat. Rzeczywiście jest lekko zielonkawy, ale trudno mi się odnieść do tego problemu. podsumowując: jest to puder, który zaliczyłabym od dobrych. Nie wiem czy kupiłabym ponownie, wykończenie mi się podoba, ale miałam też lepsze :)
    Zalety:
    • zapach. Jest delikatny i rześki, aloesowy
    • konsystencja. lekko jakby kremowa, zbita. Podoba mi się
    • wykończenie - satynowe ale nie przesadnie pudrowe. skóra jest gładka i rozświetlona. Bardzo ładne wykończenie.
    • przedłuża trwałość makijażu
    • nie waży się na skórze
    Wady:
    • brak lutereczka w opakowaniu
  • 19 grudnia 2020 o 15:18
    Niestety nie dla mnie
    Nie polubiłam się niestety z tym produktem. Ma ładne opakowanie i ciekawą pod palcami konsystencje. Na twarzy zostawia lekki film, nie wybiela jakoś bardzo ale powłoka jest wyczuwalna i nie przyjemna. Cera szybko zaczyna się świecić. Uznałam że to nie produkty l dla mojej mieszanej skóry i być może sprawdzi się pod oczy. Niestety bardzo podkreślał wszystkie zmarszczki mimiczne tak bardzo bardzo jak niewiele innych pudrów. Do tego na minus bardzo mocny sztuczny zapach
  • 13 grudnia 2020 o 13:29
    Zaskoczenie
    Puder otrzymałam w prezencie i już od pierwszego użycia zrobił na mnie duże wrażenie - pozytywne oczywiście;) Zacznę od tego, ze bardzo podoba mi się płaskie, zgrabne opakowanie, które nie zawiera zbędnego miejsca. Nie mamy tu lusterka co dla jednych może być minusem ale mi to nie przeszkadza. Tuż po otwarciu czuć delikatny zapach. Czuć aloes, delikatny, lekko słodki zapach. Absolutnie nie męczący. Puder jest prasowany ale łatwa nakłada się go na pędzel. Jest dość wydajny. No i teraz najważniejsze -czyli działanie! Dla mnie jest super! Ładnie wygląda na twarzy. Nie przyciemnia podkładów. Matowi skórę i wygląda matowo ale nie sucho. Nie wysusza skóry nawet przy codziennym używaniu. Nie ciastkuje podkładu. I co zaskakujące bardzo fajnie utrzymuje makijaż. Również nie wyświeca się zbyt szybko co na mojej mieszanej cerze jest niezłym wynikiem. Dostać go można w Biedronce oraz na stronie Marki. Niestety jest to chyba edycja limitowana:( Kupujcie póki jest !
    Zalety:
    • działanie
    • utrzymuje mat
    • nie ciastkuje podkładów
    • ładnie pachnie
    • dobrze trzyma makijaż