Szczotki i grzebienie dla dzieci

Anwen Eco Hairbrush Biodegradowalna szczotka do włosów

GLOV ANWEN ECO HAIRBRUSH SZCZOTKA DO WŁOSÓW BIODEGRADOWALNA

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 12 grudnia 2023 o 18:35
    Dobra do wczesania masek odżywek itp.
    Dorna szczotka szczególnie do wczesania masek czy odżywek we włosy . Dobrze się czyści . Dostosowuje się do kształtu głowy , wnika we włosy dobrze je rozczesując , nie płaczę nie kołtuni a wręcz przeciwnie bardzo dobrze rozczesuje nawet kołtuny . Polecam też jak ktoś ma kapryśnie dziecko które nie lubi rozczesywania włosów.
    Zalety:
    • Efekt dobrze rozczesanych włosów
    • Dostosowuje się do kształtu głowy
    • Dobrze się ją czyści
    • Wnika we włosy
    Wady:
    • Dostępność
  • 18 czerwca 2023 o 13:37
    Zdecydowanie nie polecam.
    Nie rozumiem kompletnie, pozytywnych opinii o tej szczotce. Miałam ją kiedyś, jak jeszcze była dostępna. Używałam ją przez rok. Od razu zaznaczę- nie mam żadnych problemów np z kołtunami, czy splątaniami, bo raczej nie tworzą mi się takie i podobne. Ale szczotka niestety szarpała włosy, mam wrażenie że jeszcze bardziej wyrywała. Czesanie było nieprzyjemne, z innymi szczotkami nie mam i nie miałam takiego problemu :). Na pewno nie jest do szczotka, do cienkich i delikatych włosów. Po około roku użytkowania szczotka złamała się :)
    Wady:
    • szarpała włosy
    • niezgodność produktu z opisem producenta.
    • nieprzyjemne czesanie.
  • 13 lutego 2023 o 21:28
    Jestem zszokowana tym jak dobra jest ta szczotka
    Codziennie czesząc włosy o tym myslę - co za obłęd! Prawie w ogóle nie zostają na szczotce moje włosy, jest mega fajna w użyciu i ma naprawdę mądry ergonomiczny kszrałt. Niczego więcej od szczotki nie potrzebuję <3 Polecam!
    Zalety:
    • działanie
    • wygląd
    • design
    • ergonomia
  • 30 września 2022 o 19:14
    Moja ulubiona szczotka
    Produkty Anwen obserwuję od dłuższego czasu Szczotkę kupiłam jako nowość producenta, zachęcił mnie fakt biodegrowalności. Byłam miło zaskoczona tym jak Szczotka dopasowuje się do skalpu dając przyjemny masaż. Dodatkowym atutem jest łatwość w czyszczeniu szczątki oraz ma bardzo ładny wygląd i przyjemny kolor.
    Zalety:
    • Giętkość i dopasowanie, łatwość w czyszczenia
    Catit_
    5 marca 2022 o 13:04
    Super do wszystkiego
    Szczotka jest uniwersalna, robi dosłownie wszystko, co mogą robić szczotki- nadaje się do czesania na sucho, na mokro, wczesywania odżywek i masek (jest łatwa do czyszczenia), masażu skóry głowy (pierścienie, na których umieszczone są wypustki, są ruchome, dostosowują się do kształtu głowy). Szczotka nie wyrywa włosów, wyczesuje je delikatnie, ale skutecznie. Ma wyróżniający się fioletowy kolor, charakterystyczny dla produktów Anwen. Jest lekka, nie zajmuje dużo miejsca, wytrzymała, wygodna w transporcie. Materiał jest biodegradowalny. Łatwo ją wyczyścić. Nie widzę wad. To uniwersalny produkt na lata w przystępnej, jak na tę jakość, cenie.
    • Design produktu

Zobacz także inne Szczotki i grzebienie dla dzieci