Kremy na noc

AA Cera Wrażliwa Przeciw Zmarszczkom, Regenerujący krem na noc

• 18 stycznia 2022 o 19:40
    Idealny na noc
    Krem świetnie nawilża skórę na noc. Szukałam produktu, który będzie treściwy, lecz niezbyt ciężki. Ten oferuje właśnie takie połączenie, przy czym nie podrażnia skóry, a dodatkowo jest w fajnej cenie. Oczywiście, jak to w przypadku kosmetyków bywa, efektu działania przeciwzmarszczkowego nie zauważyłam.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • brak podrażnień
    Wady:
    • brak działania przeciwzmarszczkowego
  • 19 kwietnia 2021 o 8:44
    Ultra łagodzący
    Krem pięknie odżywia i nawilża skórę. A przede wszystkim natychmiast usuwa rumień. Nie zapycha. Ma dobry skład. Na dodatek jest w dobrej cenie (20-25 zł)
  • 9 stycznia 2021 o 7:55
    Bez szalu
    Lubię kosmetyki Aa, mam cerę bardzo sucha, szorstka, wrażliwa, często podrażniona. Lubię wypróbowywać nowosci wiec chętnie po ten krem sięgnęłam. Ładny słoiczek, nie ma zapachu co się chwali bo jak dla mnie większość kosmetykow naturalnych ma za mocne zapachy. Wbrew poprzednim recenzjom dla mnie krem nie jest bardzo tłusty, jest taki normalny w konsystencji. Łatwo się rozprowadza chwile po nałożeniu jest wrażenie tłustej warstwy, która lubię ale znika szybko.wchłania się bardzo szybko, skora jest gładka ale dla mnie uczucie nawilżenia i odżywienia trochę za male. Jest sporo olejów w składzie za mało masel żeby moja cera była w pełni zadowolona. Rano buzia nie jest jakoś bardziej gładka czy zmarszczki wygładzone, ale żaden krem nie daje takiego wrażenia u mnie. Krem jest ok, pewnie jeszcze po niego sięgnę, bo cena przystępna i dostępny w rossmann
    Zalety:
    • Brak zapachu,
    • Krótki dobry skład
    • Łatwość rozsmarowywania na twarzy
    Wady:
    • Szklany skloiczek- lepsze o bardziej higieniczne byłoby opakowanie z pompka lub w tubce;
    • Za mało nawilża, nie zauważyłam działania przeciwzmarszczkowego, rano skora jest sucha, nawet bardziej widoczne zmarszczki
    a88k
    4 grudnia 2020 o 23:32
    Może być
    AA z reguły dobrze się u mnie sprawdza (chociaż nie zawsze i niekoniecznie zachwyca), jednak ten krem wypada troszkę słabiej niż większość kosmetyków tej firmy. Mam tłustą cerę, która ostatnio stała się bardziej wrażliwa, a w dodatku stosuję retinol, a skład kremu wydawał się bardzo łagodny, więc się skusiłam. Mam również wersję na dzień, która u mnie się nie sprawdza. Krem ma bardzo gęstą konsystencję, jest dość tłusty i ciężki. Nie wpływa to negatywnie na moją skórę, bo nie mam tendencji do zapchanych porów i wyprysków, ale wolę mniej tłuste kremy. Dobrze nawilża i regeneruje. Nie podrażnia, ale działania szczególnego łagodzenia podrażnień i zaczerwienienia nie zauważyłam. Zmarszczek nie mam, więc nie wiem, jak działa na te już istniejące, ale skóra jest ładnie wygładzona i wierzę, że może mieć obiecywane działanie przeciwzmarszczkowe. Skład w porządku, bez zapachu i barwników, tylko słoiczek niekoniecznie jest najlepszym rozwiązaniem jeśli chodzi o opakowanie. Krem jest w porządku, ale jakoś mnie nie zachwycił, głównie z powodu zbyt tłustej i ciężkiej konsystencji.
  • 23 listopada 2020 o 12:28
    Ultra regeneracja
    Krem jest dość tłusty i ma bardzo gęstą konsystencję, ale niewielka ilość starcza na całą twarz. Mam cerę mieszaną do tłustej, a mimo to moja skóra przez noc wchłaniała go całkowicie. Już po samym nałożeniu widać, że skóra staje się jędrna i wygładzona jak i odpowiednio nawilżona. Zmarszczki się lekko spłyciły więc krem spełnia swoje zadanie. Jest bezzapachowy i niesamowicie wydajny. Naprawdę polecam, bo za te pieniądze to nic tylko brać ;)

Zobacz także inne Kremy na noc