AA, Cera Wrażliwa Przeciw Zmarszczkom, Wygładzający i przeciwzmarszczkowy krem na dzień do cery wrażliwej
2 HIT!
76 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiProfesjonalny program pielęgnacji przeciwzmarszczkowej AA Cera Wrażliwa Przeciw Zmarszczkom, oparty na hipoalergicznych składnikach pochodzenia naturalnego, dobranych do potrzeb skóry wrażliwej, zapewni Twojej cerze regenerację, ukojenie i optymalną dawkę nawilżenia.
Age Control Bio Complex - Działanie składników aktywnych:
Odżywienie i wygładzenie - olejek arganowy i masło shea uelastyczniają skórę, zapewnia jedwabisty i zdrowy wygląd.
Elastyczność i ujędrnienie - olej z amarantusa wzmacnia i rewitalizuje skórę.
Antyoksydacja i rewitalizacja - ekstrakt z rozmarynu poprawia wygląd skóry i wspiera działanie przeciwzmarszczkowe.
Produkt przebadany kliniczne u alergików pod nadzorem lekarza dermatologa i alergologa. Nie zawiera barwników. Nie zawiera kompozycji zapachowej. pH neutralne dla skóry. Nietestowany na zwierzętach. Wegańska formuła potwierdzona certyfikatem VIVA.
Cechy produktu
- Konsystencja
- krem
- Rodzaj
- na dzień
- Cera
- wrażliwa
- Właściwości
- nawilżające, ujędrniające, regenerujące, przeciwzmarszczkowe
- w słoiczku
- Caesalpinia Spinosa Gum
Recenzje 189
16 grudnia 2020, o 17:51
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Krem zamknięty jest w słoiczku,posiada estetyczne opakowanie.Po aplikacji krem dobrze sie wchłania nie pozwala tłustego filmu.Nie powoduje podrażnień mam cere wrażliwą,nie uczula.
Niestety bardzo nie lubi sie z podkładem po nałożeniu podkładu zaczyna się bardzo rolowac.Nawilża cere optymalnie.Nie zauważyłam ujedrnienienia cery ,jedynie to minimalnie wygladzenie.
ZALETY: Estetyczne opakowanie
Optymalnie nawilża
Wygładza cere
WADY: Bardzo sie roluje w kontakcie z podkładem
2 /5
6 grudnia 2020, o 15:04
Nie kupi ponownie
Więcej wad niż zalet
Nie spodobał mi się ten krem. Mam tłustą cerę, bez skłonności do niedoskonałości i taką, która lubi niektóre cięższe kremy. Ponieważ jestem w trakcie kuracji retinolem, sięgnęłam po kremy do cery wrażliwej, tym bardziej, że moja skóra i bez retinolu stałą bardziej wrażliwa niż do tej pory.
Nie przepadam za kremem na noc z tej serii, ale wersja na dzień okazała się gorsza. Nałożenie go na lekko choćby podrażnioną skórę powoduje pieczenie. Nie odpowiada mi konsystencja - ciężka, zbita, natomiast po nałożeniu wchłania się do płaskiego matu , dziwnie ściąga skórę i okleja skórę, co czuć na twarzy. Nawilża i odżywia w stopniu przeciętnym. Nie zapycha, ale , jak już wspominałam, nie mam z tym większych problemów.
Krem nie lubi się z innymi kosmetykami. Rolował się razem z serum Iwostin Capillin (pod Pharmaceris T SPF 30 jakoś to samo serum nie sprawia żadnego problemu, więc wiadomo, gdzie jest winowajca). Teraz mam serum Uzdrovisco przeciw zaczerwienieniom i jest w miarę dobrze. Wczoraj zrobiłam makijaż i to była katastrofa, też wszystko się zrolowało. Nie odpowiada mi ten kosmetyk i już.
5 grudnia 2020, o 18:09
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Ah ta moja skóra! zaczyna kochać zmarszczki! Przetestowałam krem AA i jestem bardzo zadowolona! Skóra jest napięta,krem jest idealny na dzień,pod makijaż również,co dla mnie jest mega zaletą! Gładka konsystencja,przyjemny zapach,lekka formuła,i wege! Nie pozostawia tłustego filmu,nawilża,i radzi sobie z cerą naczynkową wrażliwą uff..Cena niska,a kosmetyk ekstra!!
ZALETY: *cena super
*lekka formuła
4 /5
30 listopada 2020, o 23:55
30 listopada 2020, o 22:49
Treściwy krem
Moja skóra jest wrażliwa i już zaczynają się pojawiać na niej pierwsze zmarszczki.
Byłam przekonana, że krem do skóry wrażliwej będzie mieć lekką konsystencję i muszę przyznać, że bardzo mnie zdziwiła zawartość słoiczka. Krem jest treściwy, ma konsystencję masełka, ale bardzo łatwo się rozprowadza i jest bardzo wydajny. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy.
Jego zapach jest prawie niewyczuwalny, co uważam za wielki plus.
Krem nawilżał, odżywiał i delikatnie wygładzał skórę. Jednak nie zauważyłam efektu przeciwzmarszczkowego.
30 listopada 2020, o 22:33
30 listopada 2020, o 22:20
Super krem prrzciwzmarszkczkowy
Produkt bardzo fajny, fajnie się nakłada i rozprowadza. Opakowanie bardzo dobre, szklane. Poprawia zmarszczki i skóra staje się fajniesza. Po tym czasie stosowania tego kremu jestem bardzo zadowolona ze względu na to jak moja twarz teraz wygląda. Jestem po 40 więc na mojej skórze pojawiają się powoli zmarszczki a właśnie ten o to kremik pomógł mi z nimi plusem jest to że krem również fajnie nawilża. Jestem bardzo zadowolona z tego kremu i z chęcią kupię go ponownie. Krótko mówiąc rewelacja!
30 listopada 2020, o 21:17
Numer 1 - Wygładzający i przeciwzmarszczkowy krem na dzień do cery wrażliwej AA
Kiedy pierwszy raz zobaczyłam, wygładzający i przeciwzmarszczkowy krem na dzień do cery wrażliwej firmy AA. stwierdziłam, że to jest to co długo szukałam. Piękne opakowanie, które przyciąga wzrok i chce się w danej chwili użyć produktu. Krem na dzień fantastycznie uelastycznia skórę i działa przeciwzmarszczkowo. Skóra staje się jedwabista i sprężysta. Codzienna chwila dla twarzy to tylko z kosmetykami AA.
30 listopada 2020, o 20:56
Krem AA na dzień
Miałam okazję testować krem AA do cery wrażliwej wygladzajacy na dzień przeciw zmarszczkom w o ilości 50 ml. Opakowanie jest łatwe w otwarciu i ilość informacji zawarta na opakowaniu jest duza, kolor dopasowany do czcionki. Zapach kremu jest nie wyczuwalny,nakładanie na twarz jest dobre nie leje się, długo utrzymuje się na skórze na początku jak się nakłada na twarz pieczę. Efekt widać ale nie taki jak się spodziewalam. Nie wiem czy sięgnę po ten kosmetyk.
30 listopada 2020, o 19:16
Odczuwlna "ciężkosc " kosmetyku
Krem jest ciężko, zapycha pory. Choć daje wrażenie wygłaszania, to jest ono złudne. Jednak myślę, że to kwestia mojej problematycznej cery. Być może osobie z dobra cera się sprawdzi. Krem jest tłusty, w miarę gęsty, lepki kiedy schnie. Znajoma alergiczke uczylil, więc ostrożnie ze stosowaniem zanim przeczyta się ulotkę. Krem pod oczy u mnie bardziej się sprawił, oczy bardziej wypoczęte. Przy nakładaniu pieczę, jednak tylko na chwilę. Niestety nie wiem skąd taka reakcja.
4 /5
30 listopada 2020, o 18:51