Kremy na dzień

AA Cera Wrażliwa Przeciw Zmarszczkom, Wygładzający i przeciwzmarszczkowy krem na dzień do cery wrażliwej

• 13 stycznia 2023 o 18:19
    Nie dla mnie.
    Czytając te wszystkie pochlebne opinie stwierdzam, że chyba jestem jakaś dziwna, bo niestety mi ten krem "nie siadł". Mojej buzi nie nawilża,ni ujędrnia ani wygładza. Kupiłam, zachęcona dobrymi opiniami i składem, a teraz męczę się z nim. Staram się go zużyć ale opornie mi to idzie, bo nie polubiliśmy się. Potwierdzam poprzednie opinie o rolowaniu pod podkładem - w ogóle nie polecam go pod makijaż.
    Zalety:
    • Nic.
    Wady:
    • Intensywne rolowanie pod podkładem.
    • Brak efektów zapewnionych przez producenta.
    Netili
    19 kwietnia 2022 o 17:02
    Świetny krem
    Wygładzający krem na dzień ma uelastycznić skórę zapewniając jej zdrowy i jedwabisty wygląd. Krem wzmacnia i rewitalizuje, poprawia wygląd cery. Działa na drobne linie i zmarszczki zapewniając komfort przez cały dzień. Krem ma lekką i aksamitną konsystencję, sprawdza się pod makijaż. Zawiera masło shea, olej arganowy, z amarantusa oraz ekstrakt z rozmarynu. Moja skóra po tym produkcie jest nawilżona, odżywiona i wygładzona, a co najważniejsze nie podrażnia nie uczula i szybko się wchłania, polecam.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Odżywia
    • Wzmacnia
    • Działa na drobne linie i zmarszczki
    • Sprawdza się pod makijaż
  • 7 kwietnia 2022 o 12:22
    Dobry sam, w połączeniu z innymi kosmetykami nie
    Dla cer z problemami bardzo kojący, dobrze nawilża, pozostawia skórę odżywioną. Jeśli jest stosowany sam, oceniłabym bardzo dobrze. Natomiast.. roluje się z podkładami! już roluje się po nałożeniu go np. po serum, tworząc nieestetyczne grudki.
    Zalety:
    • skład
    • skuteczność
    Wady:
    • nie współpracuje z podkładami i innymi kosmetykami - roluje się
  • 9 grudnia 2021 o 16:08
    Fajny krem
    Naprawdę fajny dość lekki i przyjemny krem. Już samo opakowanie i słoiczek nastrajają optymistycznie - ładna kolorystyka, minimalistyczna grafika i obietnica 98% składników pochodzenia naturalnego. Kupiłam go w Rossmanie na wyprzedaży za raptem 4,99 zł, normalnie kosztuje chyba ponad 20 zł. Skład faktycznie dobry. Szklany słoiczek o standardowej dla takiego produktu pojemności 50 ml. Krem jest bardzo gęsty, o zbitej konstystensji. Wystarczy mała ilość do pokrycia twarzy. Mimo, że jest to krem na dzień, to używam go również czasem przed spaniem. Skóra jest po nim ładna, delikatna i jakby ma trochę wyrównany koloryt. Albo mi się wydaje. Ale naprawdę mam wrażenie, że moja skóra wygląda lepiej i na bardziej wypoczętą odkąd go używam. Jest bardzo wydajny. Prawie nie posiada zapachu (jest bardzo lekko wyczuwalny, ale nie umiem go opisać, taki trochę apteczny może).
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • dobry skład i 98% składników naturalnych
    • twarz po użyciu wygląda na wypoczętą
    • bardzo gęsty
    • wydajny
    • dość szybko się wchłania i nie powinien kolidować z podkładem
    ika5559
    6 grudnia 2021 o 9:29
    Rewelacyjny
    Rewelacyjny krem przeciw zmarszczkom. Wspaniale nawilża, super sprawdza się pod makijaż. Szybko się wchłania co jest ważne rano, kiedy jest mało czasu. Cera po dłuższym stosowaniu jest nawilżona, ujędrniona i pięknie się prezentuje. Dostałam go w prezencie i stał się moim ulubieńcem.