Kremy na dzień

Garnier Skin Naturals, Vitamin C, Glow Daily UV Brightening Fluid SPF 50+ Fluid nadający blask

4,5 na 52039 opinii

Garnier Skin Naturals Vitamin C UV Daily Fluid do twarzy SPF50+ Invisible 40ml Invisible 40 ml
Garnier Skin Naturals Vitamin C SPF50+ Glow 40ml
notino.pl
Garnier Skin Naturals Vitamin C SPF50+ Glow 40ml
Garnier Vitamin C Lekki Fluid do Twarzy SPF50+ 50ml

• 11 maja 2025 o 14:56
    Fluid nadający blask
    Fluid kupiłam w Rossmanie. Szukałam czegoś co sprawdzi się przy wrażliwej cerze. I rzeczywiście sprawdza się. Ma dość wysoki 50 spf ochrony skóry. Nie jest tłusty czy klejący. Wyrównuje koloryt skóry, zmniejsza widoczność przebarwień. Fluid szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy. Zapach ma świeży, cytrusowy. Idealny do codziennej pielęgnacji czy pod makijaż.
    Zalety:
    • Wysoka ochronna spf 50
    • Szybko się wchłania
  • 7 maja 2025 o 16:37
    Lubię zwłaszcza latem
    Bardzo lubię wszystko co ma witaminę C w składzie, ten spf stosuje na zmianę z niebieską wersja, wszystko z zależności od potrzeb mojej skóry. Gdy czuję że moja skóra potrzebuje blasku i chce jej nadać zdrowy koloryt sięgam po ten SPF. Cenię sobie go ponieważ - świetnie chroni przed słońcem - dodaje skórze blasku i zdrowego głów, - nawilża - bardzo łatwy w aplikacji - dobrze się rozprowadza i wchłania - można go stosować pod krem jak i solo - sięgam po niego zwłaszcza latem, zwłaszcza gdy chce mieć na sobie minimum produktów z maksymalnym efektem
    Zalety:
    • nawilżenie
    • rozświetlenie
    • ochrona uv
  • 4 maja 2025 o 17:35
    Świetny SPF !
    Świetny jest! Moja cera mieszana go polubiła! Jestem w trakcie pierwszego opakowania ale to na pewno nie moje ostatnie opakowanie tego produktu ! ???? fajny pod makijaż, nie mam uczucia ciężkości po nim.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 29 kwietnia 2025 o 9:27
    Subtelnie rozświetla skórę i chroni przed UV
    Mam skórę skłonną do powstawania przebarwień. Vitamin C Glow Daily UV Fluid SPF 50+ znajduje się w poręcznym opakowaniu w formie tubki. Można z niego z łatwością wydobyć odpowiednią ilość produktu. Posiada wygodny aplikator. Jest bardzo wydajny. Nakładam go na oczyszczoną skórę twarzy i wklepuję. Posiada lekką, nietłustą i nieklejącą formułę. Bardzo szybko się wchłania. Fluid chroni przed powstawaniem przebarwień. Posiada wysoki SPF 50. Sprawił, że moja szara, matowa skóra odzyskała zdrowy kolor i blask. Koloryt skóry jest bardziej wyrównany.
  • 28 kwietnia 2025 o 12:06
    Nowoczesny, lekki fluid, który skutecznie chroni skórę przed słońcem, nadaje jej zdrowy blask i komfort noszenia przez cały dzień.
    Garnier Skin Naturals Vitamin C Glow Daily UV Brightening Fluid SPF 50+ to lekki, wodnisty fluid przeciwsłoneczny, który zapewnia wysoką ochronę przed promieniowaniem UVA i UVB, zapobiegając fotostarzeniu i przebarwieniom. Zawiera witaminę C, która rozjaśnia skórę i nadaje jej zdrowy, promienny wygląd, wspomagając walkę z pierwszymi oznakami starzenia. Formuła szybko się wchłania, nie pozostawiając białych smug, a po aplikacji daje satynowe wykończenie bez tłustego filmu. Zapach jest delikatny, cytrusowy i świeży, typowy dla produktów z witaminą C. Opakowanie to smukła buteleczka z precyzyjnym aplikatorem, ułatwiająca dozowanie. Produkt jest komfortowy, idealny do codziennego stosowania, nie waży się pod makijażem i sprawdza się przy cerze normalnej oraz suchej.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl