Odżywki do włosów

Himalaya Herbals Protein Conditioner Odżywka proteinowa

Himalaya Odżywka proteinowa Odbudowa i Regeneracja do włosów suchych i zniszczonych 200ml

• 29 października 2019 o 20:08
    Dobry produkt, choć nieprzemyślany.
    Odżywka zamknięta jest w niewielkich rozmiarów butelce, która (no niestety) zrobiona jest z bardzo twardego i sztywnego plastiku, przez co bardzo ciężko jest wydobyć z niej końcówkę produktu (i to nie małą ilość, ale niemalże 1/4). Jest to zdecydowanie najpoważniejsza wada techniczna tej odżywki. Bo poza tym WSZYSTKO jak najbardziej na piątkę z plusem! Co dla mnie istotne - nie trzeba jej nie wiadomo jak długo trzymać na włosach żeby zadziałała. Niestety, ale ostatnio nie mam czasu bawić się w maski, czy oleje. Tutaj wystarczy dosłownie kilkadziesiąt sekund i voila! Włosy są nawilżone, miękkie i łatwo się rozczesują. Jednakże z powodów technicznych - raczej jej już nie kupię.
  • 11 sierpnia 2019 o 12:55
    Oczekiwałam więcej
    Włosy po tej odżywce łatwiej się rozczesują, są gładkie i bardziej sypkie, mniej się puszą i elektryzują. Efekt regeneracji jest jednak średni. Poza tym nie nawilża włosów. Jest mało wydajna, trzeba nałożyć jej bardzo dużo, aby uzuskać jakiś efekt. Ponadto ma bardzo intensywny zapach, kojarzący mi się ze środkami do prani - mnie to.przeszkadza, ma wrażenie, że używam chemicznego produktu. Zapach utzymuje sie na włosach.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Włosy łatwo się rozczesują
    • Ogranicza elektryzowanie się włosów
  • 31 maja 2017 o 12:07
    Mi pomaga
    Kupiłam ta odżywkę przypadkiem w Rossmannie, poniewaz byla na promocji a ja potrzebowalam jakies odzywki a krem ktory rownierz mam z tej firmy okazl sie bardzo dobry, wec stwierdzialm ze moze i odzywka bedzie niezla. Po pierwszym myciu bylam bardzo zadowolona wlosy nie dosc, ze pieknie pachnialy to byly rownierz miekkie i dobrze sie rozczesywaly. stosuje te odzywke juz od dwoch tygoni i moje wlosy bardzo ja polubilu sa odzywione i nie pusza sie tak jak zawsze maja w zwyczaju. Dla mnie jedyny minus to normalna cena odzywki ktora w Rossmannie jest bardzo wysoka.
  • 7 września 2016 o 4:01
    Slaba.
    Nie jest zla, nie jest rewelacyjna. Kupowalam tez (rozne rodzaju) w ...Indiach, gdzie ta marka jest b popularna ;) Nawilza troche wlosy (mam skrajnie suche, krecone) ale tez szalu nie ma. Pewnie dla mniej problematycznych czupryn bedzie dobra, dla mnie-moze byc ostatecznie z braku laku. Generalnie wiekszosc drogeryjnych bedzie lepsza, ta wykanczam wciaz, bo mam zapas. Dla mocno suchych/wysokoprowatych jest za slaba, mozna sobie darowac.
  • 7 marca 2013 o 11:42
    Zdecydowanie polecam i dla włosów suchych i przetłuszczających się
    Odżywka jest przeznaczona do włosów normalnych.Ja mam włosy zniszczone od farb typu "blond" i przetłuszczające się,a po użyciu odżywki włosy są miękkie,lekkie.Włosy dobrze się rozczesują.Sama odżywka ma intensywny,ale ładny zapach.Dobrze się rozprowadza i spłukuje. Używam codziennie.Fajny efekt w niskiej cenie.Kupiłam w promocji w aptece internetowej. Używam tego produktu od: od 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie-jedno opakowanie