WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na dzień

Lovem Raspberry & Vitamin C Day Cream Krem `Malina & witamina C`

• 28 czerwca 2022 o 11:32
    Moje odkrycie
    Zawsze miałam problematyczną, alergiczną skórę. Wypróbowałam wiele marek od tych drogeryjnych po drogie apteczne. Niby z niektórymi kremami było mi dobrze, ale brakowało takie WOW. No i przypadkiem trafiłam na Malinę z Witaminą C. Na początku nieufnie, wiadomo jak się ma problemy ze skórą. Ale to był mój strzał w 10. Odpowiedni poziom nawilżenia, brak reakcji alergicznych i to poczucie, że w końcu ktoś o mnie dba. Polecam!!! ps. Duży plus dla firmy za możliwość kupienia próbek :D
    Zalety:
    • konsystencja,
    • opakowanie, bez zbędnych kartoników i innych powiększaczy opakowań, żeby ludzi namawiać ;)
    • nie uczula
    • pięknie się wchłania i współgra z makijażem
  • 15 maja 2022 o 20:17
    Wspaniały krem na dzień
    Znam markę od 6 miesięcy. Nie ma dedykowanych produktów dla facetów, ale podbierałem żonie i korzystamy regularnie razem. Mała manufaktura to wytwarza, wspieram co dobre! Spróbujcie też!
    Zalety:
    • Konsystencja, całkowity brak substancji zapachowych, hydrolat zamiast wody. Nie używam innego
  • 7 lutego 2022 o 9:40
    Ochrona na cały rok!
    Mam cerę mieszaną i zarazem wrażliwą, z bliznami potrądzikowymi, więc bardzo ostrożnie podchodzę do wszelkich produktów, ponieważ 3/4 mnie zapycha mocno albo podrażnia. Spróbowałam krem malina z witaminą C. Mamy porę zimową, więc teraz skóra potrzebuje dodatkowej "kołderki" na twarz - przez minusowe temperatury i suche powietrze z ogrzewania.
    Zalety:
    • Krem ten bardzo mi nawilżył skórę twarzy, ochronił przed czynnikami wyżej wymienionymi.
    • Nie zapchał mnie i nie stworzył dyskomfortu na skórze.
    • Wykończenie jest świetliste, dobrze sprawuje się pod podkładem.
    • Ponadto- pewnie przez dodatek witaminy C widzę - że rozjaśnił mi skórę twarzy, blizny potrądzikowe są bledsze.
  • 27 grudnia 2021 o 16:42
    rewelacja
    To krem dla cery mieszanej ze skłonnością do suchej na policzkach. Lekki, wchłania się dosyć szybko. Nie ma efektu ściągania, co ma dla mnie duże znaczenie. Nie zapycha porów, co też jest istotne. Na mróz polecam bardziej tłuste kremy, dla tych, co mają suchą cerę, ale ja z mieszaną Maliny używam też w mroźne dni. s
    Zalety:
    • idealna konsystencja
    • nie ściąga skóry
    • intensywnie nawilża
    • nie zapycha porów
    • lekki krem
  • 21 października 2020 o 9:04
    Ciężki i zapychający
    Nie nazwałabym go lekkim kremem, jest bardzo treściwy, dla mnie niestety aż za bardzo. Za suche skórki jest super, ale nie polecałabym go skórze problematycznej, gdyż potrafi zapchać. Raz na jakiś czas, na mróz ok, ale nie na codzień.
    Zalety:
    • Dobry na suche skórki
    • Dobry na mróz
    Wady:
    • Ciężki i zapycha
    Otrzymałam do testów od marki/producenta