Palety do konturowania

E.L.F. Cosmetics Blush And Bronzer Compact

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

b4ng3rz
    13 listopada 2020 o 13:19
    fajna jakościowo paletka
    Paletkę udało mi się dorwać w tk maxx w bardzo przystępnej cenie. Ma bardzo ładne odcienie. Nie trzeba się martwić o plamy na twarzy, produkty rozcierają się praktycznie same. Uważam, że paletka jest warta wypróbowania i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Opakowanie jest na tyle kompaktowe, że można ją zabrać ze sobą wszędzie i nie będzie zabierać dużo miejsca.
    Zalety:
    • odcienie
    • łatwość pracy z produktami
    • kompaktowe i dobrze wykonane opakowanie
  • 21 lutego 2019 o 9:13
    Bardzo fajny
    Produkt początkowo kreowany był na zamiennik słynnego produktu NARS. Mi bardzo przypadł do gustu z uwagi na świetny dobór kolorystyczny. Bronzer nie był ani zbyt ciepły, ani ceglasty, jego kolor był kakaowy, lekko połyskujący odcień czekolady mlecznej bez rudych tonów, ale również bez tandetnych drobin. Ładnie się nakładał, nie tworzył plam. Wyglądał na buzi dość naturalnie. Bardzo go lubiłam i żalem wykończyłam całkiem niedawno jego resztki. Co do różu - dla mnie kolor również fantastyczny - różowo-brzoskwiniowy odcień delikatnie połyskujący na złoto. Nie był zbyt intensywny, więc ciężko było z nim przesadzić i narobić sobie plam, ładnie ocieplał twarz, buzia wyglądała zdrowo i naturalnie, bez przesadnych rumieńców. Oba kolory bardzo fajnie wyglądały ze sobą, ale również świetnie współgrały z innymi produktami. Uważam, że to bardzo trafiony produkt, dość ekonomiczny, dobry jakościowo pomimo niewygórowanej ceny. Można? Można!
    Oliton
    17 marca 2018 o 8:57
    Fajny, codzienny zestaw
    Jeden z moich ulubionych zestawów do konturowania na co dzień. + dobrze napigmentowany bronzer z dobrze zmielonymi drobinkami + drobinki lekko dodają blasku, nie są bardzo widoczne + bardzo wydajny, używam zestawu 3 × w tygodniu od 3 lat i cały czas jeszcze go mam + róż słabiej napigmemtowany, trzeba go nabrać wiecej, ale ma absolutnie piękny kolor zimnego różu z złotymi drobinkami, bardziej widocznymi niż w przypadku bronzera + solidne opakowanie + lusterko + cena - slaba dostępność - bronzerem łatwo zrobić plamy, różem z kolei trzeba namachać
  • 15 czerwca 2014 o 22:16
    Bubel
    Nie wiem kto to wymyslil, ze ten produkt jest zamiennikiemNARSa.Kompletny bubel- zle sie rozciera, kolor rozu jest ladny ale malo napigmentowany, bronzer robi plame. produkty maja za duzo drobinek. Mam kilka produktow z ELFa i zadne nie sa dobrej jakosci. Korektor jest lejacy i sie rozmazuje, a cienie do powiek nie da sie rozetrzec. Nie polecam tych produktow :-( Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 normalne
    Je2bnik
    14 marca 2014 o 21:35
    Super produkt ;)
    Zestaw kupiłam przez przypadek w tk maxie :) Jestem zaciekawiona firmą elf i chętnie próbuje różnych ich produktów w zachęcających cenach.Mam wersje z bardziej brzoskwiniowym różem.Bardzo lubię go używać! Zdziwiła mnie konsystencja tego produktu.Jest taki nieco grudkowaty,sypie się przy aplikacji-za co powinnam odjąć gwiazdkę,jednak wcale mi to jakoś bardzo nie przeszkadza :) Co do bronzera ten problem nie występuje! Bronzer ma bardziej chłodny odcień,nie ma w sobie żadnych pomaranczowych podtonów,ładnie można nim sobie wykonturować buźkę bez obaw o dziwne plamu :) Róż za to dodaje buzi energii i blasku,a o żadnych plamach nie ma mowy! Jednak najbardziej zachwycona jestem trwałością tego kosmetyku! Rewelacja! Kiedy wracam z pracy to często już wszystko jest starte,a tylko ten róż dzielnie dalej walczy na mojej buzi :) Polecam wypróbować,tym bardziej za tak niską cenę.Do dostania bez problemu na ebay! :) Używam tego produktu od: ok miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Palety do konturowania