Serum do twarzy

Chitone Care Renewal Eye Serum Serum pod oczy

• 14 września 2023 o 9:27
    Bardzo dobre serum
    Bardzo dobre serum. Super nawilża, bardzo dobrze się wchłania, nie pozostawia na skórze filmu. Stosuję niecałe trzy tygodnie, a najbardziej widoczna plama (przebarwienie) na skórze stała się jaśniejsza. Zapach bardzo delikatny, prawie go nie czuć. Polecam
  • 4 stycznia 2021 o 1:54
    Genialne serum
    Pięknie wygląda, uwielbiam minimalizm i naturalność w opakowaniach kosmetyków. Niewielka kropelka, roztarta w dwóch palcach spokojnie starczy na aplikację pod oczami. Konsystencja jest bogata, treściwa, nie spływa. Przyjemnie się rozprowadza. Po nałożeniu serum muszę poczekać około minuty zanim wchłonie się na dobre, ale to nie jest dla mnie żaden minus. Nigdy nie nakładam kosmetyku jeden po drugim. Odczekuję odpowiedni moment, żeby sprawdzić efekty i pozwolić kosmetykowi zadziałać. Niektóre kosmetyki uczulają mnie dopiero 3 czy 5 minut od nałożenia. To serum mnie ani nie podrażnia ani nie szczypie w oczy, a skórę pod oczami mam bardzo wrażliwą. Silne działanie, niebywale szybkie efekty. Już po dwóch tygodniach od stosowania, zauważyłam znaczną redukcję cieni pod oczami., po miesiącu są jeszcze mniej widoczne, a skóra bardziej ujędrniona. Moje pierwsze serum pod oczy i od razu strzał w dziesiątkę. Zaskakująco duża pojemność jak na serum pod oczy, bo 30 ml za 49zł to naprawdę niewielki koszt w porównaniu z efektami, a starcza na naprawdę długo.
    Zalety:
    • szybkie efekty
    • pojemność
    • wygląd