Serum dla mężczyzn

Routines by Alkmie Serum z biofermentami

• 30 marca 2025 o 19:48
    Serum, które działa
    Od jakiegoś czasu zmagam się z problemem suchej i wrażliwej skóry, która łatwo ulega podrażnieniom i zaczerwienieniom. Szukając skutecznej pielęgnacji, trafiłem na Serum od Routines by Alkmie. Już przy pierwszym użyciu zachwyciła mnie jego lekka konsystencja, która błyskawicznie się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Po nałożeniu skóra staje się bardziej promienna, gładka i intensywnie nawilżona. Regularne stosowanie serum wzmocniło barierę hydrolipidową mojej cery, zapewniając jej lepszą ochronę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi.
    Zalety:
    • lekki, szybko się wchłania, skóra po nim jest gładka
  • 27 lutego 2025 o 20:57
    Jejuuu świetne!
    Jestem zauroczona tym serum. Świetnie działa na moją mieszaną cerę. Łagodzi jej podrażnienia, jest dla niej delikatne i wspomaga regenerację. Moja skóra często jest podrażniona, pojawiają się jakieś stany zapalne, a to serum świetnie sobie z tym wszystkim radzi. Stosuję kilka razy w tygodniu. Bardzo dobry skład. Zapewnia równowagę mikrobiomu skóry i dba o prawidłową kondycję bariery hydrolipidowej.
  • 22 lutego 2025 o 13:03
    Podoba mi się combo z mgiełką tonizującą. Produkty świetnie się uzupełniają i bardzo korzystnie wpływają na stan skóry. Obydwa Produkty są mega lekkie i orzeźwiające, więc fajnie je stosować rano, np. przed makijażem. Myślę,że będą super opcja na lato, na
    Cześć! Jestem posiadaczką skóry wrażliwej, dojrzałej ze skłonnością do przesuszeń, przebarwień i podrażnień. Serum w mojej pielęgnacji to must have. Szczególnie sięgam po nawilżające, odżywcze i przeciwzmarszczkowe. Serum z biofermentami od Routines by Alkmie. Serum stosuję zaraz po aplikacji mgiełki, jak skóra jest jeszcze lekko wilgotna. Serum pięknie pachnie i jest bardzo lekkie. Przede wszystkim świetnie odżywia i nawilża skórę. Szybko się wchłania i pozostawia skórę bardzo delikatną i miękką w dotyku. Wszelkie niedoskonałości szybko zostają wyciszone i wyskakuje ich o wiele mniej Kilka razy w tygodniu stosuję retinal również z ten marki. Serum z biofermentami świetnie uspokaja twarz po takiej kuracji. Łagodzi wszelkie podrażnienia i nawilża skórę. Mogę bezpiecznie używać te produkty, ponieważ nawet na mojej wrażliwej skórze nic się nie dzieje. Tzn nie mam żadnych podrażnień. Poza tym: OPAKOWANIE: ● szklana buteleczka z dobrze działającą pompką, aczkolwiek trzeba troche uważać, ponieważ produkt ma lekko lejącą się konsystencję, dlatego też trochę rozbryzguje. Wystarczy odpowiednio prysnąć na dłoń. ● zapakowana dodatkowo kartonik ● na kartoniki znajdziemy szczegółowy opis zawierający m.in składniki i ich opisy, działanie , kiedy mamy stosować kosmetyk i komu jest przeznaczony oraz ciekawy pro-tip (zawsze coś ciekawego możemy się dowiedzieć. ● prosta nazwa STEP 3 - serum z biofermentami (bardzo mi się podoba, lubię tego typu jasne przekazy , bez przesadzonych nazw ) ZAWARTOŚĆ: ■ ma różową barwę ■ lekką i trochę wodnistą konsystencję ■ mimo konsystencji i lekkości jest dosyć wydajne ■ zawiera: B12 + laktoferynę oraz 2% prebiotyków [oraz inne, ciekawe składniki opisane na kartoniku] ■ pachnie bardzo delikatnie, trochę świeżo, trochę słodko i lekko pobudzająco , jak pozostałe produkty z serii ■ do stosowania na dzien i na noc ■ dobrze współpracuje z innymi kosmetykami pielęgnacyjnymi ■ ważne aż 12 miesięcy po otwarciu Podoba mi się combo z mgiełka tonizującą. Produkty świetnie się uzupełniają i bardzo korzystnie wpływają na stan skóry. Obydwa Produkty są mega lekkie i orzeźwiające, więc fajnie je stosować rano, np. przed makijażem. Myślę,że będą super opcja na lato, na gorące dni.
    Zalety:
    • działanie nawilżające i kojące, przynosi ile po stosowaniu retinoidow i kwasów
    • skład
    • szklana butelka
    • lekką konsystencja
  • 21 lutego 2025 o 18:02
    Super
    Jedno z lepszych serum jakie miałam. Stosowałam je na noc, skóra była fajnie nawilżona mi, sprężyna, wyciszona. Kupiłam drugie opakowanie. Super seria!
    Zalety:
    • Dozownik / opakowanie
    • Konsystencja
    Wady:
    mallib
    16 listopada 2024 o 19:44
    Jestem w szoku
    Nie wiarygodne że w drogerii można znaleźć taka perełkę W świecie pielęgnacji skóry coraz trudniej znaleźć produkt, który spełnia wszystkie obietnice producenta, ale serum łagodząco-regenerujące z botanicznym blendem biofermentów naprawdę wyróżnia się na tle konkurencji. To produkt, który nie tylko oferuje kompleksowe wsparcie dla skóry, ale także zachwyca komfortem użytkowania. Pierwsze serum, które faktycznie nawilża. Nie pozostawia tłustej powłoki jak olejki, ani nie ściąga jak większość serum w żelu. Naprawdę warto!