Korektory pod oczy

Wibo Forever Better Skin Camouflage Kryjący korektor do twarzy

WIBO Forever Better Skin Camouflage Kryjący Korektor Do Twarzy 02 6ml
WIBO Forever Better Skin Korektor do Twarzy Intensywnie Kryjący 4
Wibo Forever Better Skin

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 lutego 2025 o 11:05
    Bardzo fajny korektor
    Kupiłam ten korektor, bo był w dosyć dobrej cenie, bo ok. 20 zł i przyznaję, że ja z zakupu byłam zadowolona. Mam cienie pod oczami i potrzebuję produktu, który to zamaskuje kiedy mam jakieś wyjście. No i ten korektor spełnił swoje zadanie, nie miałam z nim żadnego problemu, kolor mi pasował, konsystencja była przyjemna, trwałość też oceniam na zadowalającą. Jedyne do czego mogłabym się lekko przyczepić, to krótkie PAO, bo sugerowane jest 6 miesięcy, a ja zdecydowanie przekroczyłam ten czas.
    Zalety:
    • Kolor
    • Konsystencja
    • Dostępność
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Krótkie PAO (6 miesięcy)
  • 5 października 2024 o 11:59
    Zdecydowanie się nie polubiliśmy
    Opakowanie jest wykonane z plastiku. Aplikator jest duży, więc jest ciężko precyzyjnie zaaplikować korektor. Ma ubogą gamę kolorystyczną - 4 odcienie to bardzo mało. Sam kolor 01 (najjaśniejszy) na skórze ciemnieje i po aplikacji robi się mocno żółty. Ma lekkie, maksymalnie do średniego krycia. Wysusza skórę pod oczami, co mocno podkreśla fakturę i mocno wchodzi w zmarszczki mimiczne. Mając zaburzoną barierę hydrolipidową wywołuje masywne pieczenie, wręcz ból i łzawienie. Sama praca z korektorem jest całkiem przyjemna, choć wymaga pewnego dostosowania się. Zaaplikowany produkt należy szybko blendować, aby akceptowalnie zaaplikować, bo w przeciwnym razie czekają na nas plamy pod oczami. Nawet w najmniejszym stopniu nie stapia się ze skórą. Nie prezentuje się naturalnie. Trwałość jest satysfakcjonująca - trzyma się cały dzień, choć już świeżo po aplikacji wygląda nieestetycznie (przypomina makijaż noszony przynajmniej kilka godzin), a przez cały dzień jeszcze bardziej pogarsza się ta sytuacja. Jest wówczas zauważalne duże ważenie się produktu. Nie kupiłabym ponownie, nawet w sytuacji awaryjnej. Teraz z wielkim trudem zużywam to opakowanie, bo szkoda mi je wyrzucać.
    • satysfakcjonujące krycie
    Wady:
    • mała gama kolorystyczna; oksyduje
    • wymaga dostosowania się do właściwości korektora
    • nie stapia się ze skórą
    • wysusza skórę okolic oczu
    • wygląda nieestetycznie, nawet świeżo po aplikacji
  • 1 sierpnia 2024 o 13:44
    Ciemnieje, mocno żółknie i nie spełnia oczekiwań
    Ma w ofercie tylko 4 odcienie, co przy aktualnych realiach rynku kosmetycznego jest niesatysfakcjonujące. Mam najjaśniejszy odcień, ale na skórze okropnie oksyduje. Robi się ciemniejszy i mocno żółknie. Wchodzenie w zmarszczki mimiczne można zaobserwować już po około 1h po aplikacji, mimo utrwalenia dobrym, sprawdzonym pudrem. Przy aplikacji jako baza pod cienie zupełnie się nie sprawdza - roluje się, lubi sobie znikać z powieki. Nie wysusza skóry. Rozprowadzanie jest całkiem przyjemne. Trzeba od razu po aplikacji blendować, aby nie skończyć z plamami pod oczami. Ma lekkie, maksymalnie średnie krycie. Nie wtapia się ładnie w skórę, lecz bardziej sobie na niej leży, ale przy tym nie obciąża w zbyt dużym stopniu. Podkreśla suche skórki. Niestety, jest to duży problem, bo połączenie lekkiego/średniego krycia, osadzania się i kumulacji produktu na suchych fragmentach skóry powoduje podkreślenie niedoskonałości. Nie współpracuje z każdym podkładem - na granicy blendowania lubi się ważyć. Trwałość jest poprawna - na twarzy trzyma się cały dzień, lecz z czasem traci dużo na kryciu.
    Zalety:
    • dobra dostępność stacjonarna
    • przyjemne rozprowadzanie
    • poprawna trwałość
    Wady:
    • mała gama kolorystyczna
    • mocno oksyduje (ciemnieje i żółknie)
    • nie sprawdza się w roli bazy pod cienie (roluje się, znika z powieki)
    • zbyt małe krycie (lekkie, maksymalnie średnie)
    • wymaga szybkiego blendowania
    • szybko wchodzi w zmarszczki
    • podkreśla suche skórki
    • nie wtapia się w skórę
    • nie współpracuje z każdym produktem
    loluwa
    21 lipca 2023 o 23:38
    słaby
    bardzo słaby korektor wygląda na skórze sucho do tego bardzo szybko wysycha słabo się blęduje może jest tani ale nie warty zakupu w tej cenie można kupić coś lepszego zdecydowanie jeden z gorszych korektorów jakie miałam maly wybor kolorów
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • wszystko
  • 26 czerwca 2023 o 14:30
    Wibo Korektor Forever Better Skin Camouflage
    Korektor ma małe/średnie krycie. Nie zakrywa cieni ani niedoskonałości w 100%, ale dobrze sprawdza się w lekkim, dziennym makijażu, a tego właśnie oczekiwałam. Nie zbiera się, nie waży, bezproblemowo łączy się z podkładami i kremem BB. Trwały, utrzymuje się na twarzy przez cały dzień, nie zmieniając swojego wyglądu. Nie ciemnieje. Opakowanie jest ładne, estetyczne, nie zajmuje bardzo dużo miejsca. Łopatka faktycznie jest spora, ale nauczyłam się z niej korzystać i nie przeszkadza mi to. Polecam osobom, które chcą go wykorzystać do delikatnego makijażu. Osoby szukające mocnego, 100% krycia nie będą zadowolone.

Zobacz także inne Korektory pod oczy