Serum do twarzy

Zielone Laboratorium Multifunkcyjne serum z kwasem hialuronowym

• 10 kwietnia 2025 o 19:25
    Zaskakująco dobre
    Zaczęłam je stosować zarówno rano, jak i wieczorem na oczyszczoną skórę. Rano, przed nałożeniem makijażu, wchłaniało się bardzo szybko, dzięki czemu mogłam od razu przejść do kolejnych kroków pielęgnacji. Wieczorem zaś stanowiło świetne przygotowanie do kremu nawilżającego, ponieważ skóra była już odpowiednio nawodniona i gotowa na regenerację. Działanie nawilżające to coś, co od razu poczułam – serum zawiera aż trzy różne formy kwasu hialuronowego, co na pewno ma ogromny wpływ na to, że moja skóra wygląda na bardziej wypoczętą i pełną blasku. Mimo że moja cera ma tendencję do przesuszania się, to serum daje jej uczucie komfortu przez cały dzień. Co ważne, serum działa także na niedoskonałości – zauważyłam, że po kilku dniach stosowania zmniejszyła się liczba wyprysków i cera była znacznie spokojniejsza.
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie
    • Wzmacnia promienność skóry
    • Delikatne dla cery
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Wysoka cena
    millane
    24 września 2024 o 20:42
    Bardzo wodniste
    Serum do twarzy, po którym spodziewałam się żelowej konsystencji. Produkt jest bardzo wodnisty, co ma swoje wady i zalety. Nie za dobrze się go stosuje z tą pompką, bo jest rzadki i przecieka przez palce. Z drugiej strony jest bardziej wydajny. Działanie ok, ale bez szału, lekko nawilżające. Minusem jest dla mnie zapach, moje serum śmierdziało i zastanawiam się czy się po prostu nie popsuło przed terminem. Zapach okropny, ale nie dawało negatywnych skutów na skórze, typu uczulenie czy wysyp niedoskonałości, więc ciężko mi powiedzieć co tutaj się stało z tym nieszczęsnym zapachem.
  • 24 kwietnia 2024 o 10:37
    Fajnie działa, brzydko pachnie
    Multifunkcyjne serum do twarzy z kwasem hialuronowym marki Zielone Laboratorium. Serum fajnie działa - dobrze nawilża skórę, nie pozostawia lepiej warstwy, ani nie zasycha jak białko. Konsystencja jest delikatnie żelowa, ale nadal płynna. Opakowanie to buteleczka airless. Powyższe rzeczy są ok. Konsystencja, działanie, opakowanie - wszystko na plus. Niestety zapach dla mnie jest po prostu brzydki. Moje skojarzenia, to zatęchła wiejska chata. Na szczęście nie jest on mocny ani trwały, szybko po aplikacji przestaje się go czuć.
  • 6 marca 2024 o 8:32
    Uwielbiamy się
    Przyjazne dla oka opakowanie z pompką która się nie zacina i super działa. serum do twarzy spełnia swoje zadanie! Przyjemna konsystencja umila używanie tego produktu Intensywnie nawilża, rozświetla oraz wspomaga walkę z niedoskonałościami. Kosmetyk jest wybawieniem i ratunkiem dla mojej odwodnionej i przesuszonej skóry w okresie zimowo wiosennym. Bardzo często do niego wracam i lubimy się.
  • 12 września 2023 o 8:57
    Bardzo lubię to serum
    Serum świetnie nawilża skórę i delikatnie ją rozświetla. Ma lekką żelową konsystencję, która szybko się wchłania. Nadaje się do stosowania wieczorem jak i pod makijaż. Nie ma uczucia lepkości, nie zapycha. Jest wydajne. Ma bardzo ładne i higieniczne opakowanie.