Kremy BB, CC i DD

Bell Peach Skin BB Cream Krem BB

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 lipca 2024 o 11:10
    Był super
    Długo się do niego przybierałam, a teraz żałuję bo jest już chyba niedostępny. Co prawda odcień Ivory nie należał do zbyt jasnych, ale fajnie się wtapiał w cerę i dało się go ograć resztą kosmetyków. Miał delikatny zapach, ale niekoniecznie brzoskwiniowy. Dobrze utrwalony wytrzymywał na mojej przetłuszczającej się cerze na prawdę długo. Nie ciastkował się. Dużo jednak zależy od pielęgnacji, jakiej się pod niego użyje.
  • 22 marca 2024 o 9:45
    Makeup - no makeup gwarantowany.
    Pierwszą tubkę dostałam w prezencie od pewnej dobrej duszyczki, drugą kupiłam sama - i oczywiście zapomniałam o niej, wyjęłam ją niedawno, używam i powoli zużywam i... cieszę się fajnym, naturalnym efektem, jaki ten BB mi zapewnia. I gdyby był nadal dostępny, to z całą pewnością kupiłabym go raz jeszcze! Jaki jest Peach BB Cream? + Higienicznie zapakowany, w wygodną i miękką, zakręcaną tubkę. + Lekki, przyjemnie kremowy. Znakomicie się rozprowadza, zarówno gąbeczką, jak i palcami - a ja w tym przypadku preferuję drugi sposób. + Subtelnie pachnący. + W ładnych kolorach - były tylko dwa, ale muszę przyznać, że posiadany przeze mnie Natural Beige sprawdza się naprawdę dobrze - jest to rzeczywiście beż, złocisty, bez różowych tonów. Dla mojej dość ciemnej karnacji nieco za jasny, ale ogrywam to Bikorem i jest idealnie. + Wyrównujący koloryt skóry, lekko kryjący i rozpromieniający twarz - ukrywa drobne niedoskonałości i udaje za mnie, że się wysypiam ;) Optycznie rozświetla i daje ten nieoceniony efekt wypoczętej i zdrowej cery. + Na mojej suchej skórze dość trwały - nigdy go nie utrwalam pudrem, więc pod koniec dnia trochę się wyświeca i jakby znika, ale w bardzo delikatny sposób - bez plam i warzenia się. + Totalnie niewyczuwalny na twarzy! + Niekomedogenny i nie podrażniający mojej i tak wrażliwej cery. + Wydajny i tani. Minusy? - Edycja limitowana, już niestety niedostępna - a szkoda! Podsumowując - cieszę się, że go poznałam, używam go z nieskrywaną przyjemnością. Jest leciutki, pięknie rozpromienia skórę, ukrywa drobne niedoskonałości, daje efekt 'makeup no makeup', nie tworzy efektu maski, dobrze się trzyma i nie robi krzywdy mojej twarzy. Ogromnie żałuję, że jest już niedostępny - gdyby znów się pojawił, to kupię go bez zastanowienia!
    Emsig
    6 kwietnia 2023 o 11:02
    Genialny
    Bardzo spodobał mi się ten produkt, miał ładny zapach i fajne kolorki- mimo że były dostępne tylko dwa odcienie. Dobrze się rozprowadzał i pięknie wtapiał się w cerę. Na lato idelany
    Zalety:
    • tuba
    • tani
    • ładnie ujednolica cerę
    • dobrze się trzyma
    • dobry odcień który się dostosowuje do naszego koloru
    • bardzo naturalnie wygląda na twarzy
    Wady:
    • dostępność- i tu jedyna wada, kupiłam go w limitowanej edycji biedronki, wiem że jest dostępny też na stronie Bell ale nie używam zbyt wielu ich produktów i wolałabym go kupić stacjonarnie.
  • 19 października 2022 o 10:03
    Fajny do codziennych, lekkich makijaży
    O ile nie jestem fanką kremów BB, bo wolę większe krycie, tak ten sprawdził się u mnie dobrze. Pomimo swojej lekkości dobrze krył, maskował zaczerwienienia i przebarwienia. Mój odcień to Ivory, dobrze dopasował się do kolorytu skóry a jestem jasna z ciepłymi, żółtymi tonami. Ścierał się równomiernie, wymagał przypudrowania po jakiś 5 godzinach, czyli tak jak każdy inny podkład. Nie ciemniał, rozprowadzał się równomiernie. Nie wiem czy jest jeszcze gdzieś dostępny, gdyby wpadł ponownie w moje ręce to kupiłabym nowe opakowanie.
    Zalety:
    • lekki z dobrym kryciem
    • jak na krem BB to jest trwały
    • urocze opakowanie
    • nie tworzy plam, łatwy w rozprowadzeniu
    • kolor trafiony dla jasnej, ciepłej karnacji
    Wady:
    • raczej nie jest już dostępny stacjonarnie
    Rudzik7
    19 lipca 2022 o 22:42
    Nawet Nawet
    Krem BB wpadający w żółte tony, jaśniejszy odcień jest nadal odrobinę ciemniejszy w porównaniu do innych jasnych odcieni, które do tej pory pojawiły się w marce. Jestem bladziochem, ten odcień sprawdza mi się w lecie, gdy jestem odrobinę mniej blada niż zwykle :). Sam krem BB jest bardzo przyjemny w użytkowaniu, w moim wypadku im mniej go nałożę tym lepiej wygląda na skórze, jego konsystencja jest dosyć rzadką więc bardzo łatwo się rozprowadza. Ja jestem z niego zadowolona, od kremu BB, nie oczekuje krycia, jedynie wyrównania i ujednolicenia kolorytu skóry i on mi to daję.