Kremy na noc

Ziaja Med, Kuracja Nawilżająca, Krem redukujący zmarszczki na noc (nowa wersja)

Apteka Polska APTE.PL
Ziaja Med Kuracja Nawilżająca skóra sucha, wrażliwa Krem redukujący zmarszczki na noc 50ml
Ziaja med Kuracja Nawilżająca
Bodyland.pl
notino.pl

• 22 marca 2025 o 12:00
    Przyjemny
    Przez długi czas miałam problemy z barierą hydrolipidową i potrzebowałam jakiegoś kremu który na co dzień zabezpieczy cerę na noc. Z polecenia znajomej sięgnęłam po ten krem. Działania przeciwzmarszczkowego nie ocenię, ponieważ kupiłam go w innym celu + nie mam nawet zmarszczek. Krem jest zamknięty w opakowaniu typu squeeze tube. Ma bardzo minimalistyczną, wręcz apteczną szatę graficzną. W dodatku jest bezzapachowy, co niektórym może bardzo przypaść do gustu. Jeśli chodzi o działanie to jak najbardziej na plus, ale uważam, że nazywanie go kuracją nawilżającą jest naciągane. Jest to krem raczej okluzyjny, niż typowo nawilżający. Mimo wszystko spełnia swoje zadanie dobrze. Świetnie się sprawdził jako krem na noc i nie pogarszał podrażnień. Skład – nie ma co narzekać, jest bardzo czysty, bez zbędnych konserwantów i perfum. Zawiera w sobie składniki łagodzące, np. pantenol, proteiny ryżowe czy alantoinę, przez co myślę, że cerom wrażliwym przypadnie do gustu.
    Zalety:
    • przystępna cena
    • czysty skład
    • bezzapachowy
    • bardzo wydajny
    • nie pogarsza podrażnień
    Wady:
    • naciągane zapewnienia producenta odnośnie nawilżenia
  • 7 stycznia 2025 o 17:04
    Bardzo gęsty i treściwy
    Kosmetyk otrzymałam w prezencie - ucieszyłam się, bo mam za sobą kilka kremów Ziaji i spisują się one u mnie dobrze. W tym roku skończę 35 lat i co raz śmielej sięgam po kremy i kosmetyki, które mają za zadanie przeciwdziałać zmarszczkom. Ten krem jest w mojej ocenie poprawny, nawilża, wręcz natłuszcza, ale nie jest to przełom w mojej pielęgnacji. Opakowanie - typowa dla marki tubka. Biała, minimalistyczna, wręcz apteczna. Lubię ten styl Ziaji. Tubka jest wygodna w stosowaniu, jedynie przy końcówce produktu trzeba się wspomóc nożyczkami i rozciąć opakowanie. Zapach - krem jest totalnie bezzapachowy. Lubię pięknie pachnące kosmetyki, ale bezzapachowe też są u mnie mile widziane ze względu na bezpieczeństwo. Grunt, aby zapach nie drażnił i nie uprzykrzał stosowania ;) Działanie - kosmetyk jest biały i ma bardzo gęstą, lekko tłustą konsystencję, wręcz jak maść apteczna. Mimo swojej treściwości, łatwo się rozprowadza na skórze i aplikuje z tubki. Na twarzy staje się bardziej lśniący, natłuszczający, dzięki czemu jest idealny podczas chłodniejszych dni, lub gdy macie problemy z suchymi skórkami. Cera po systematycznym zużyciu tubki jest nawilżona i odżywiona, krem jest na prawdę długotrwały, bo po nocy czuję jego działanie. Mam wrażenie, że jednak jest dla mnie zbyt treściwy, skóra po nim bardzo się błyszczy, a ja po zdenkowaniu opakowania z przyjemnością przerzuciłam się na coś lżejszego. Myślę, że stosowany w duecie z czymś lżejszym, np. płynnym serum, będzie przyjemniejszy w odbiorze. Kosmetyk niedrogi, dostępny raczej bez problemu i od naszej polskiej, sprawdzonej marki.
  • 15 listopada 2024 o 9:31
    Ciekawy (medyczny) produkt od Polskiej Marki :)
    Krem redukujacy zmarszczki na noc od kochanej Ziaji bardzo zaciekiwail mnie swoim opisem i oczywiscie niska cena jak na tego polskiego producenta kosmetykow pielegnacyjnych. Krem jest bardzo lekki i idealnie sie wtapia w skóre , zauwazylam po regularnym uzytkowaniu ze twarz stała się bardziej rownomeirna kolorostycznie . Oczywiscie krem nie zniwelował zmarszczek i nie wierzyłam w to ze tak sie stanie ale napewno jako efekt palcebo i dla odpowiedniego nwilzenia jest to swietny sposob :)
    Majli92
    5 listopada 2024 o 20:46
    Super produkt.
    Ziaja Med, Kuracja Nawilżająca, Krem redukujący zmarszczki na noc to produkt, który zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Ma lekką, ale skuteczną formułę, która intensywnie nawilża skórę, pozostawiając ją gładką i miękką. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam poprawę w wyglądzie mojej skóry – zmarszczki stały się mniej widoczne, a cera bardziej promienna. Krem dobrze się wchłania, nie zostawiając tłustego filmu, a jego cena jest bardzo atrakcyjna w porównaniu do innych produktów o podobnym działaniu. Idealny wybór do codziennej pielęgnacji na noc.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 30 października 2024 o 8:16
    Krem na noc
    Krem zapewnia naprawdę dobre nawilżenie i jest to wyczuwalne nawet bezpośrednio po aplikacji aplikacji. Skóra staje się gładka i przyjemnie elastyczna, bez uczucia ściągnięcia, co jest dużym plusem przy wrażliwej cerze. Krem intensywnie nawilża skórę, zapewniając jej zdrowy, świeży wygląd. Dzięki lekkiej, ale bogatej formule, krem natychmiast przynosi ulgę przesuszonej skórze, nie obciążając jej. Stosowałam go regularnie na noc i zauważyłam, że zapewniał skórze długotrwałe nawilżenie, co skutecznie przeciwdziałało suchości i szorstkości. Ma przyjemną, lekką i nietłustą konsystencję, która sprawia, że produkt szybko się wchłania i nie pozostaje na niej tłusta warstwa. Krem dobrze się rozprowadza, dzięki czemu niewielka ilość wystarcza na całą twarz. Pozostawia skórę jedwabiście gładką i miękką, bez uczucia lepkości. Jest bezzapachowy, co uważam za plus, szczególnie dla osób z wrażliwą skórą lub tych, które unikają intensywnych aromatów w pielęgnacji twarzy. Krem znajduje się w praktycznej tubce, co jest bardzo wygodne i higieniczne. Tubka pozwala na precyzyjne dozowanie odpowiedniej ilości produktu, co pomaga go oszczędzać i sprawia, że aplikacja jest szybka oraz łatwa, a tubka wygodnie mieści się w torebce czy kosmetyczce.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na noc