Eyelinery

Catrice 24H

joanakk
    8 września 2024 o 11:55
    Mały, tani przeciętniaczek
    Na plus zdecydowanie zasługuje jego precyzyjna końcówka pędzelka, która umożliwia łatwe rysowanie cienkich i grubych kresek, nawet dla osób o mniej wprawnej ręce. Dodatkowo, eyeliner faktycznie jest długotrwały i utrzymuje się przez cały dzień bez rozmazywania. Jednak zauważyłam, że jego intensywność czerni mogłaby być lepsza dla bardziej wyrazistego efektu czasami trzeba nałożyć kilka warstw. Ponadto, jeśli ma się tłustą powiekę, może delikatnie blednąć w ciągu dnia. Ogólnie rzecz biorąc, to solidny produkt w przystępnej cenie, ale z pewnymi drobnymi mankamentami.
    Zalety:
    • Cienka końcówka eyelinera
    • Głęboka czerń
    Wady:
    • Niezbyt trwały
    • Potrafi odbijać się na skórze
  • 28 marca 2024 o 12:34
    Nie, nie i jeszcze raz nie!
    Kupiony jakieś 2 miesiące temu, użyty może 3 razy. Za 3 razem nie robi takiej kreski jaką powinien. Niezbyt nasycony kolorem. Wysechł po prostu. Ogólnie ta marka chyba nie zbyt patrzy na jakość produktów. Nie polecam :(
    Zalety:
    Wady:
    • Brak dobrej pigmentacji
    • Nieprecyzyjna aplikacja
    • Szybko wysycha
  • 20 października 2023 o 0:36
    Taki se
    Mam do niego neutralne podejście ma chyba tyle samo wad co zalet. Kolor niezbyt głęboki (bardziej taki zakurzony czarny kot). Spoko jest cienki pędzelek, którym można narysować nawet ładną kreskę, ale też mnie nie porwał..Trwałość też na pewno nie taka żeby chwalić się nią na opakowaniu.
    Zalety:
    • pędzelek
    Wady:
    • kolor
    • grudki
  • 12 września 2022 o 21:18
    Cudowny
    W końcu udało mi się znaleźć eyeliner prawie idealny. Moim ulubieńcem był serial liner z Nabla, niestety jest on drogi i ciężko dostępny. Dlatego zaczełam poszukiwania tańszej i łatwo dostępnej opcji. Ilość bubli przez które się przekopałam jest ogromna, ale w końcu trafiłam na ideał (no prawie) ten eyeliner z Catrice za jednym pociągnięciem daje mega czarną i idealnie kryjącą kreskę. Konsystencja jest super, pędzelek cieniutki i giętki. Trzyma się cały dzień. A do tego jest tani i łatwo go dostac w hebe. Jedyny minus jaki w nim widzę to to że jest w kałamarzu, a nie w pisaku (ale to w sumie nie wada, a preferencja) na początku chcialam wziac wlasnie liner catrice w pisaku, ale na szczescie cos mnie tknęło i zanim poszłam do kasy maznełam nim rękę... okazało się że jest strasznie wodnisty i przeswitujący. Wziełam więc ten w kałamarzu i jestem zachwycona! Dziwie się że nie ma żadnych opinii. Ja na pewno będę do niego wracać.
    Zalety:
    • idealna czerń
    • idealne krycie
    • idealna konsystencja
    • cieniutki i precyzyjny pędzelek
    • mega trwałość
    • niska cena
    • łatwo dostępny
    Wady:
    • Nie widzę żadnych