Serum pod oczy

Organix Cosmetix (Absolute Organic) Rosehip Oil Rejuvenating Eye Cream For All Skin Types Odmładzający krem ​​pod oczy z olejkiem z dzikiej róży do każdego rodzaju skóry

emma-e4
    17 stycznia 2022 o 10:25
    liczyłam na więcej
    Krem kupiłam w promocji, za jakieś 20zł. Interes życia za krem o dobrym składzie i dużej pojemności. Liczyłam na dość tłusty, mocno odżywczy krem do suchej, dojrzałej cery, którego będę mogła używać przede wszystkim na noc przez zimę. Nazbierałam już sporą kolekcję kremów pod oczy, które kupowałam z nadzieją, że będą tłuste, i które po kolei odkładam na lato, bo okazują się dość lekkie. Niestety organix mógłby do nich dołączyć. Nie jest bardzo lekki, mimo rzadkiej konsystencji, zostawia delikatną warstwę ochronną, ale ja marzyłam o prawdziwym tłuściochu. Używam go głównie na dzień, dobrze sprawdza się pod makijaż. Działanie długofalowe po 2 miesiącach używania - niewielkie. Mam tuż pod oczami trochę przebarwień po lecie, smaruję kremem obficie dookoła oka i nie zauważyłam tej mocy witaminy C z olejku różanego. Niestety cienie pod oczami też mi się ostatnio zdarzają, choć nie miałam dotąd tego problemu. O zmniejszeniu zmarszczek nie wspominam, bo i tak nie miałam nadziei że pomoże. Opakowanie jest urocze i szklane, z pompką. Ma wygodny dziubek, ale przez to , że krem jest rzadki, trudno go dozować. Zazwyczaj wyciskam za dużo i smaruję dookoła oczu aż na policzki, ale jak pisałam wyżej - przebarwieniom nie robi to różnicy. Do tego na końcu dziubka krem zasycha tworząc zatykający go glutek. Jedynym plusem opakowania jest to, że przyda się na jakieś domowo robione serum.
    _inga
    5 czerwca 2021 o 9:11
    Odmładzający krem ​​pod oczy z olejkiem z dzikiej róży , Organix Cosmetix
    Krem pod oczy Dzika Róża kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to mała śliczna buteleczka z pompką o pojemności 30 ml zapłaciłam około 34 zł. Krem dobrze nawilża, wygładza, odżywia, koi podrażnienia, niweluje obrzęki i cienie pod oczami. Krem ma lekką konsystencję, szybko się wchłania, jest bardzo wydajny. Duży plus za skład oraz za opakowanie. Podsumowując najlepszy krem pod oczy jaki do tej pory używałam.
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    • wygładza
    • koi podrażnienia
    • niweluje obrzęki i cienie pod oczami.
    • opakowanie zarówno ładne jak i praktyczne
    • skład
    • nie zawiera parabenów, silikonów
    • nie zawiera SLES, SLS
    Wady:
    • moim zdaniem brak