Bronzery i pudry brązujące

Paese Self Glow, Bronzing Powder Puder brązujący

PAESE Self Glow Puder Brązujący Light
Paese Self Glow Puder brązujący, Medium Medium Paese 6 g
notino.pl
PAESE PAESE - Self Glow Bronzing Powder - Podwójny puder brązujący - 6 g - LIGHT
Paese Selfglow

• 24 marca 2025 o 20:58
    Średni bronzer, w dobrej cenie
    Ten bronzer leży mi i nie mogę się do niego przekonać. Nie odpowiada mi jego kolor, ale może to wynikać z tego, że dobrałam sobie zły kolor. Trzeba pracować nim ostrożnie bo lubi robić plamy.
    Zalety:
    Wady:
    • Nieładny kolor
    kasinaa
    1 listopada 2024 o 8:38
    Ciekawy
    Zachecona innymi produktami marki Paese postanowilam siegnac po ten produkt. Mam odcien light i musze powiedzec ze jest idealny dla mnie ale taki light to on nie jest wcale. Opakowanie-sztos, pomysl-swietny, produkt sam w sobie niezly ale nie jest to mus have dla mnie. Wydajnosc jest troszke slaba . Wyglada bardzo ladnie na skorze i naklada sie bezproblemowo ale znika w ciagu dnia Zuzyje z przyjemnoscia ale drugi raz nie kupie
  • 12 października 2024 o 17:53
    Kosmetyki od marki Pease naprawdę bardzo lubię i dość często wybieram je dla siebie. Moim zdaniem mimo swojej atrakcyjnej ceny są na swój sposób naprawdę luksusowe i eleganckie. Tym razem wybrałam dla siebie propozycje dwóch bronzerów z serii Self Glow. Kosmetyk dostępny jest w dwóch odcieniach, ja zdecydowałam się na wersję jaśniejszą o nazwie Light. Kosmetyk udało mi się zakupić będąc w drogerii Hebe. Bardzo spodobał mi się fakt, że kupując jeden kosmetyk tak naprawdę zyskujemy od razu dwa różne, które w razie czego także możemy ze sobą dodatkowo mieszać. Z racji tego, że bronzerów używam na co dzień i moim zdaniem stanowią one filar dobrego, jednolitego makijażu. Kosmetyk został zamknięty w bardzo ładnym opakowaniu w formie kasetki w kolorze jasnego brązu wpadającego w złoto. Na opakowaniu umieszczono logo producenta, z drugiej zaś strony znajdziemy najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa czy krótki opis. Cena regularna bronzera wynosi ponad pięćdziesiąt złotych. W opakowaniu umieszczono także lusterko, co dla wielu może być ogromną zaletą. Bronzer został w środku opakowania podzielony na pół, dlatego też tak naprawdę zyskujemy dwa produkty. Jeden z bronzerów jest ciemniejszy i lekko cieplejszy, zawiera w sobie minimum drobinek rozświetlających, które na szczęście na buzi nie dają sztucznego efektu brokatu. Mimo swojej cieplejszej barwy bardzo ładnie wygląda nawet ma jaśniejszej cerze. Drugi z bronzerów jest znacznie jaśniejszy, chłodniejszy i nie posiada już rozświetlających drobin. Ten znacznie bardziej nadaje się do konturowania niż do ocieplania cery. Nie ma zbyt zimnych tonów, wygląda naprawdę przepięknie na skórze, jestem z niego bardzo zadowolona, zdecydowanie jest to jeden z ładniejszych, chłodnych bronzerów, jaki kiedykolwiek miałam okazję stosować. Najpiękniejsza jednak, w mojej opinii, jest mieszanka dwóch tych kolorów. Daje jednocześnie bardzo ładne ocieplenie jak i kontur. Dodatkowo kosmetyk jest bardzo trwały na skórze. Produkt od marki Paese okazał się moim faworytem w tej kategorii, producent ten po raz kolejny absolutnie mnie nie zawiódł. Bronzer jest naprawdę świetny, bardzo trwały i daje przepiękny efekt na skórze. Zdecydowanie polecam tę propozycję, myślę, że nikogo ona nie zawiedzie.
    • Lusterko
    • Design
    • Odcienie
    • Pigment
    • Łatwość stosowania
  • 19 maja 2023 o 19:49
    Musisz go mieć;)
    Ile ja przerobiłam bronzerow to nie jestem w stanie zliczyc..albo za ciepłe albo za jasne albo ceglaste. A ten...No Wow wow wow mam karnację raczej oliwkowa i nie wiem czemu wcześniej się nie zaintereosqalam tym bronzerem. Mam go długo i dzień w dzień go używam na co dzień na wyjścia większe no kolor odcień jest dla mnie trafiony w 100% idealnie się nakłada nie da się zrobić nim krzywdy. I jestem pewna że nie będę chciała szukać innego dzięki temu że jest duO moza wybrać jaki konkretnie chxmwy odcień ja zazwyczaj je łącze i dopiero nakładam. Produkt jest tak wydajny że chyba nie skończy mi się nigdy nawet przy takim stosowaniu jak moje;p
  • 4 kwietnia 2023 o 22:04
    Jestem na tak
    Bardzo fajny puder brązujący. Mam odcień laicy, który składa się na dwa odcienie jaśniejszy i ciemniejszy z subtelnymi drobinkami. Dość mocno napigmentowany, ale nie aż tak, żeby zrobić sobie krzywdę. Kiedy przesadzam dość łatwo można rozetrzeć pędzlem. Daje efekt wygładzenia i opalenizny. Sprawdza się także do konturowania. Mam dość jasną karnację, więc myślę, że lepiej wykorzystam produkt w letnich miesiącach, ale i tak sprawdza się ok. Opakowanie porządne, z lusterkiem. Jedynie trwałość mogłaby być lepsza. Warto wypróbować :)
    Zalety:
    • odcienie
    • efekt na twarzy
    • trwałość

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące