Serum do ust

Phlov by Anna Lewandowska Great-Full Lips!, Regenerujące serum do ust 2w1

• 31 marca 2025 o 1:22
    Dobre i nawilżające serum
    Lip serum od Phlov to o prawdziwy ratunek dla moich suchych i spierzchniętych ust! Już po pierwszym użyciu poczułam, jak moje usta są niesamowicie nawilżone i wygładzone. Konsystencja jest idealna – nie za ciężka, nie klei się, a do tego cudownie otula usta jak regenerująca maseczka. Używam go zarówno na noc, jak i w ciągu dnia zamiast pomadki. Dodatkowo piękny zapach sprawia, że stosowanie serum to czysta przyjemność. Jest też bardzo wydajny, dzięki czemu na długo wystarczy. Jeśli szukasz produktu, który faktycznie odżywia i sprawia, że usta wyglądają zdrowo i pięknie, to polecam go wypróbować.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • trochę ciężko wyciska się z tubki
  • 4 kwietnia 2023 o 21:39
    Świetne serum do ust
    Serum 2w1 Phlov jest jednym z moich ulubionych. Po pierwsze zawiera delikatne drobinki dzięki czemu moje usta są gładkie, po drugie ma cudowny owocowy smak i zapach, po trzecie zawiera bardzo dużo substancji nawilżających i natłuszczających przez co usta są mięciutkie i nawilżone. Przez okres zimowy usta bardzo często mi pękają, są spierzchnięte, serum Phlov uratowało sytuację. Tym razem usta są wypielęgnowane i gladziutkie. Zdecydowanie polecam
  • 29 marca 2022 o 19:26
    Serum
    Mialam problemy z ustami, ciagle były przesuszone a zwykle pomadki nawilżające po prostu nic mi nie pomagały… odkąd mam serum Great - Full Lips widzę duża poprawę moich ust . Nie są już przesuszone, konsystencja serum jest przyjemna, wystarczy odrobine nałożyć i usta są super nawilżone. Zapach jest obłędny niby powinnam czuć nutę brzoskwini ale mi bardziej pachnie takimi landrynkami ???? ???? szkoda ze jest w takim słoiczku bo myśle, ze lepiej jednak by sie nakładało jakby był w postaci pomadki ochronnej. No i skład jest super bo 98% składników pochodzenia naturalnego . Także, z czystym sercem polecam bo już chyba testowałam z 10 balsamów i żaden nie był tak dobry jak ten.
    Zalety:
    • Skuteczność, zapach, konsystencja
    Wady: