Hmm specjalnie założyłam konto,aby dodać opinię na temat tego kremu do twarzy, gdyż widzę,że jeszcze nie ma żadnej opinii na jego temat. Po pierwsze,zakupiłam ten krem na szybko w drogerii Hebe, był akurat na promocji,a w sumie to szukałam czegoś w przystępnej cenie. Jeśli chodzi o sam krem,to nie polecam, gdyż nie jest on wart swojej ceny. Po pierwsze ,jeśli chodzi o konsystencję, to nie chce się wsmarowywać w skórę twarzy i wystarczy niewielka ilość, do nałożenia go na twarz. Wogóle nie ubywa kremu z pojemniczka przy używaniu dwóch osób, więc jest to dziwne.
Po trzecie,nie robi nic ten krem szczególnego, a jego zapach jest ok w sumie, bo nie jest ,aż taki intensywny. Po czwarte, opakowanie jest ładne,dlatego w sumie trochę mnie jakoś przyciągnęła ciekawość,aby go zakupić,ale jednak żałuję,że go kupiłam i napewno już nie kupię go ponownie, gdyż używałam już wielu bardziej naturalnych i naprawdę fajnych składowo kremów. Dodaję opinię po tygodniu stosowania, wiem, że nie jest to,aż tak długo,ale po zakończeniu stosowania go, powychodziły mi podskórne grudki ;(. Nie polecam! I jeśli szukacie fajnych, naturalnych kremów do twarzy,to z pewnością znajdziecie, dużo lepszy i wartościowszy składowo krem, niż ten. To jest moja opinia,z którą chciałam się tu podzielić. Jeśli lubicie drogeryjne kosmetyki, to może i ten krem będzie dla kogoś odpowiedni, myślę, że bardziej dla skóry dojrzałej.
Wady:
- Działanie kosmetyku -
- Trudność przy wsmarowywaniu kremu w skórę twarzy -
- Kremu nie ubywa z pojemniczka przy używaniu dwóch osób i wystarczy niewielka ilość do nałożenia go na twarz co jest dziwne -
- U mnie po zakończeniu stosowania go powychodziły mi podskórne grudki ;(