Błyszczyki

Bell I wanto to be a Mermaid, Paradise Lip Oil Transparentny mentolowy olejek do ust

Edytaj7
    27 stycznia 2024 o 21:04
    Bardzo fajny
    Bardzo lubię kosmetyki Bell i przyznam, że mam ich całkiem sporo w kosmetyczce. Olejku do ust już dawno nie miałam, więc skusiłam się na jeden. Opakowanie jest standardowe, plastikowe w turkusowym kolorze z holograficznymi wstawkami. Sam olejek też jest w turkusowym kolorze. Na ustach jest przezroczysty . Szczerze mówiąc obawiałam się, że będzie mieć mocno chemiczny zapach ale na szczęście pomyliłam się. Zapach jest miętowy, zupełnie jak pasty do zębów. Ale nie przeszkadza mi to. Olejek ma ciekawą, gęstą konsystencję. Aplikator jest bardzo wygodny w użyciu. Po nałożeniu olejku na ustach czuć delikatny ciężar, który jednak w niczym nie przeszkadza. Usta sa naprawdę mocno nawilżone. Olejek sprawdza sie na mrozy. Trzyma się na ustach całkiem długo, pod warunkiem, że nic nie jemy czy pijemy. Z racji tego, że mam problem z suchymi ustami jestem bardzo zadowolona z tego olejku.
  • 15 października 2023 o 18:07
    Całkiem przyjemny
    Błyszczyk zawiera pełno drobno zmielonych drobinek brokatu, które cudnie się mienią na ustach. Ma przepiękny słodki zapach mięty. Wygodny aplikator pomaga w równomiernym rozprowadzeniu kosmetyku. Sam w sobie ma podton morskiego koloru, którego nie widać na ustach. Nie skleja, nie wysusza, usta po nim są nawilżone. Chwilę po aplikacji było wyczuwalne lekkie mrowienie coś jak błyszczyki "powiększające" usta osobiście mi to nie przeszkadza. Jak to błyszczyk szybko się zjada
    Zalety:
    • Ładnie odbija światło
  • 18 października 2021 o 9:32
    Ulubiebiec
    Olejek zakupiłam zachęcona recenzji na yt. Producent nazywa ten produkt olejkiem do ust, ale w żaden sposób nie przypomina go z konsystencji, która mu bliżej do błyszczyka nie należącego do tych lepkch. Kolejnym plusem jest mentolowe uczucie na ustach, taki "chłodek" który sprawdzał się świetnie w upały, ładnie nawilża i nie spływa z ust, używam go zarówno. Dzień jak i na noc, w ciągu nocy nie rozpływa się po twarzy, zostaje w ryzach na swoim miejscu. Przy nałożeniu BARDZO dużej ilości zostawia chlodna poświatę na ustach jednak mi to nie przeszkadza, ma malutkie drobinki które ładnie iskrza w słońcu powodując efekt tafli na ustach.Jedyny minus to fakt, że był w kolekcji limitowanej w biedronce za 9,99, wtedy też zrobiłam solidny jego zapas. Jest dostępny na stronie Bell za 10,49. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • dzialanie
    • nie lepi się i nie spływa z ust
    Wady:
    • Limitowana kolekcja
  • 15 sierpnia 2021 o 21:19
    Olejek Bell
    + ładna szata graficzna + ładny efekt na ustach + nawilża + tworzy efekt tafli + niska cena + trwałość + wydajność + dostępność w Biedronce - mentolowy zapach - chłodzący efekt - przy dużej ilości pozostawia niebieską poświatę - kolekcja limitowana w Biedronce
  • 14 sierpnia 2021 o 17:34
    Dobry domowy nawilżacz.
    Olejek bardzo ładnie nawilża i odżywia usta. Jednak fakt, że niebieska poświata pozostaje na ustach sprawia, że używam go wyłącznie w warunkach domowych. Dostępny w limitowanej edycji dla Biedronki.