Peelingi do stóp

Action Exfoliating Socks Skarpetki złuszczające

• 23 marca 2025 o 22:06
    Najlepsze jak dla mnie
    Używałam różnych skarpetek złuszczających i nie było takiego efektu jak po tych. Na skarpetki złuszczające nakładam dodatkowo skarpety frotowe bo te naklejki czasami się odklejają żeby cokolwiek zrobić i móc normalnie w nich chodzić. Po 2-3dniach od zluszczenia codziennie moczę stopy od 15 do 30min wtedy szybciej przebiega zluszczenie. Bez moczenia stóp efekt nie jest zadowolający Używam tych skarpetek już od kilku lat kupuje je w Action i kupię je ponownie jeszcze.
    Zalety:
    • Skuteczne
    • Tanie
    Wady:
    • Nie ma
    agi1234
    25 czerwca 2023 o 15:42
    Nie robią nic
    Skarpetki już po otwarciu robią negatywne wrażenie. Płyn rozlany jest w całym opakowaniu, więc połowę ląduje w koszu. Są dość duże, więc każda stopa raczej się zmieści, mają taśmę zabezpieczająca, która się odkleja i trzeba poprawiać. Pomimo, że trzymałam dłużej niż zaleca producent, to miałam tylko złuszczenie wierzchu stopy, minimalnie pięty. Inne tego typu produkty są o wiele lepsze, więc tego nie polecam. Przyznam skusiła mnie cena.
    Zalety:
    Wady:
    • Całość to bubel
    SandriQ
    9 lutego 2023 o 18:56
    Efektywne działanie
    Produkt kupujemy w pudełku,które jest zabezpieczone foliową naklejką. Opakowanie jest prostokątne,w żywej kolorystyce z obrazkiem stóp na pierwszym planie. Dopełnieniem są opisy w języku angielskim oraz w innych dialektach ,ale dodano też notkę w rodzimym języku.Widnieją również obrazki pomocnicze jako instrukcja. Skład jest dosyć krótki:woda ,alkohol,gliceryna,mocznik,olejek lawendowy,kwas glikolowy,kwas mlekowy,salicylowy,wit.E. W środku znajduje się saszetka z wycięciami ułatwiającymi otwarcie jej. Same skarpety są foliowe z wyściółką i widoczna dużą ilością preparatu złuszczającego oraz dorzucono samoprzylepne paski,którymi możemy zabezpieczyć folię. Skarpety mają duży format,więc każdy może wykonać kurację,zarówno osoby z mniejszymi jak i większymi stopami. Nie wykonujemy zabiegu,gdy skóra ma jakieś rany czy otarcia oraz zaleca się,aby nie mieć pomalowanych paznokci. Użycie jest bardzo proste.Wystarczy obciąć zaznaczone miejsce skarpet i włożyć do nich stopy.Zakleić taśmą i założyć materiałowe skarpety.Najlepiej,aby podczas kuracji nie chodzić i nie leżeć,bo folia się przesuwa,a zawartość może się wydostać. Sam preparat w skarpetach ma płynną konsystencję,jest bezbarwny i wyraźnie czuć woń mocnego,drażniącego alkoholu.Na szczęście po założeniu skarpet w ogóle go nie czuć. Po 2 godzinach umyłam nogi ciepłą wodą i pozostało mi czekać na efekty,które miały pojawić się po około tygodniu. Jest to świetny zabieg dla osób,które borykają się z suchością stóp czy zgrubieniami i chcą wygładzić stopy po np.zimie podczas której nosimy zabudowane obuwie i stopy nie są w najlepszej kondycji.Jest dobry zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn,którzy z natury mają ten naskórek twardszy. U mnie odbyło się wszystko tak jak obiecał producent.Podczas użycia nie czułam żadnego dyskomfortu,czy pieczenia,a naskórek zaczął schodził dosyć szybko płatami. Pozbyłam się zrogowaciałego naskórka i moje stopy odzyskały gładkość. Produkt nie kosztuje wiele i znajdziemy go w każdym sklepie Action.
    Zalety:
    • Całokształt
  • 11 sierpnia 2021 o 22:00
    Stópki gładkie jak piórko!
    Idealne skarpetki złuszczające! Efekt natychmiastowej i gładkiej skóry! Trzeba trochę pomęczyć się z siedzeniem ok. 1,5h ale efekt jest wart tego. Dzięki kremom do stopy efekt gładkiej skóry zostaje podtrzymany.
    Zalety:
    • Cena skuteczność działanie
    Wady:
    • czas oczekiwania