Peelingi do stóp

Holika Holika Baby Silky Foot, One Shot Peeling Skarpetki złuszczające do stóp

notino.pl
Holika Holika Holika Holika Holika Holika Baby One Shot Peeling skarpetki złuszczające do stóp

• 20 grudnia 2022 o 13:07
    Efekt na średnim poziomie
    Efekt złuszczania martwego naskórka rozpoczyna się po 4-5 dniach i trwa tydzień nie pomogło mi na zrogowacona skórę pięt produkt jak na swoją cenę jest względnie dobry stopy są wygładzone jednak szukałam czegoś bardziej skutecznego .
    Zalety:
    Wady:
    • Działanie
  • 28 czerwca 2022 o 23:26
    Na mnie nie zadziałało..
    Produkt zrobiłam niedawno w okresie wakacyjnym. Moje stopy posiadły zrogowacenia, jednak nie były w jakimś okropnym stanie (najbardziej pod palcem i przy końcach pięt) zachęcona pozytywnymi opiniami kupiłam skarpetki. Efekt właściwie.. wcale.. po jakiś ok 2 tyg skóra lekko zaczęła się złuszczać, ale tylko w kilku miejscach o schodzeniu skóry płatami ani mowy. Po ponad 3 tyg skóra i tak nie zeszła i zostały brzydkie ślady na piętach, wygląda to słabo oraz nic się nie zapowiada że coś jeszcze się wydarzy. Jedyne co to wydaje mi się że stopy zostały ogólnie trochę zmiękczone. Używałam już tego typu produktów za znaczenie niższa cenę, a efekty były o niebo lepsze nawet bez porównania. Jak za tą cenę i jak na takie pozytywne opinie jestem rozczarowana.
    Zalety:
    • może lekkie zmiękczenie
    Wady:
    • Skóra prawie sie nie złuszczała, więc ogólnie działanie
    • Bardzo długi czas oczekiwania na pierwsze efekty
  • 3 lipca 2021 o 10:01
    O taki efekt mi chodziło!
    Zdecydowanie polecam te skarpetki! Po tygodniu czasu, stopy zaczynają się łuszczyć, nie jest to przyjemne, ale po jakimś czasie bardzo skuteczne. Suchy i zrogowaciały naskórek zostaje tylko wspomnieniem. Szkoda, że ten efekt nie utrzymuje się długo (max 2 tygodnie). Mimo wszystko, jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Działanie
    • Dostępność
  • 12 sierpnia 2020 o 12:49
    holipka holika
    mega sprawa jeżeli chodzi o te skarpetki. dostałam w prezencie, bo psioczyłam swojej siostrze, że mam strasznie szorstkie stopy, gdzie moje pięty są strasznie popękane. ona taka zafascynowana koreańskimi kosmetykami to mi zamówiła i zachwalała, że bardzo dobrze. póxniej kolejne i kolejne skarpetki i na prawdę jest różnica. wiadomo, trzeba poczekać te kilka dni na złuszczenie, ale jednak po tym czasie jest efekt niesamowity. różne kremy są dodatkiem, piłowanie pięt też, ale własnie te skarpetki robią świetną robotę :) najlepiej zamawiać sobie ich więcej od razu, bo nie ma co przepłacać za dostawy przez internet (nie wiem gdzie są one do kupienia tak stacjonarnie), a cena i tak nie jest taka najniższa jak się myśli.
    Kymonka
    26 września 2019 o 9:49
    skarpetki korańskie
    Używa od:próbka
    Dość długo trzeba poczekać na takie końcowe efekty. Myślałam, ze 2-3 dni i będzie ok a tutaj mijały kolejne dni i dopiero po ok. tygodniu był efekt końcowy. czy warte sa one swojej ceny? Nie wiem.. Raczej nie zdecyduję się na ich ponowne kupno. Kubie koreańskie kosmetyki, ale w przypadku tych skarpetek poczułam się lekko zawieszona. Nie mam jakiś skorup na nogach, ale to nie było to co chciałam uzyskać.