Wody perfumowane damskie

Christian Dior Miss Dior 2021 EDP

Dior Miss 2021 100 ml
Sephora
Dior - Miss Dior Eau De Parfum - Woda Perfumowana - Miss Dior New Edp 100ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2025 o 8:55
    Bardzo fajny kwiatowy zapach
    Miss Dior to perfumy, które od razu przyciągają swoją delikatnością i romantycznym charakterem. To zapach bardzo kobiecy, ale nieprzesłodzony – elegancki, z klasą, a przy tym lekki i świeży. Idealny na co dzień, ale sprawdza się też przy bardziej wyjątkowych okazjach. Zapach i nuty: Na początku czuć świeże cytrusy i lekko pikantny różowy pieprz, który dodaje całości energii i pazura. Po chwili rozwijają się piękne, pudrowo-kwiatowe nuty – szczególnie wyczuwalna jest róża i piwonia, które nadają zapachowi romantyczny, dziewczęcy ton. Baza to ciepłe, otulające piżmo i delikatne drzewo sandałowe – wszystko razem tworzy kompozycję bardzo harmonijną i przyjemną. Trwałość: Na mojej skórze utrzymuje się dobrze – nie jest to zapach ciężki ani intensywnie wybijający się, ale zostaje blisko skóry przez wiele godzin. Z czasem staje się coraz bardziej kremowy i subtelny. To typ perfum, które nie narzucają się otoczeniu, ale zostawiają po sobie piękny ślad. Opakowanie: Flakon Miss Dior to prawdziwa ozdoba toaletki – klasyczny, elegancki sześcian z uroczą kokardką podkreśla kobiecy charakter zapachu. Wygląda luksusowo, ale niepretensjonalnie – dokładnie tak jak sam zapach. Podsumowanie: Miss Dior to świetny wybór dla kobiet, które cenią sobie subtelną elegancję i kwiatowe kompozycje. Jest romantyczny, świeży, ale z charakterem. Idealny zarówno na dzień, jak i na wyjątkowe chwile – jednym słowem: klasyka z nowoczesnym akcentem.
    Zalety:
    • Kwiatowy zapach
    • Trwalosc
  • 4 czerwca 2024 o 9:53
    Dziewczęcy zapach. Niestety krótkotrwały.
    Uwielbiam perfumy o lekkim, kwiatowym, słodkim zapachu. Perfum to codzienny element mojego wizerunku dodający mi pewności sobie i atrakcyjności. Cenię trwałe perfumy. Ten niestety trwałość ma średnia. Zapach natomiast idealnie trafia moje gusta. Lubię otulać zmysły wodą perfumowaną o kwiatowym zapachuznajdujaca się w rąk pięknym flakonie z kokardką jak ten. ????
  • 3 czerwca 2024 o 18:48
    Słodki, kwiatowy średnio trwały zapach. Jestem na tak!!
    Perfumy zamknięte są w pięknej kobiecej, bardzo pięknie prezentującej się flakon owej butelce. Zapach jest bardzo lekki słodki, kwiatowy. Lubię bardziej wyraziste nuty niemniej zapach jest przyjemny. Wyczuwam różane nuty. Trwałość jest średnia. Po kilku godzinach zapach zanika.Jest to dla mnie nie do zaakceptowania przy produkcie w tej cenie. Liczyłam na wyrazistszy bardziej zapadający w pamięć zapach i lepszą trwałość.
  • 2 czerwca 2024 o 18:30
    Zapach słodko-kwiatowy, trwały
    Flakon jest zgrabny. Ma kwadratowy kształt z piękną wstążeczka na górze. Ładnie prezentuje się na mojej toaletce. Jest bardzo dziewczęcy. Dozownik działa świetnie. Równomiernie rozpyla produkt. Podoba mi się zapach - słodko-cukierkowy. Jest on trwały. Długo utrzymuje się zarówno na skórze jak i na ubraniach. Nie jest nachalny, co bardzo mi odpowiada.
  • 31 maja 2024 o 23:38
    Ładny kwiatowy zapach. Trwałość mogłaby być lepsza
    Perfum zamknięty jest w ładnej szklanej buteleczce z delikatna wstążka która nadaje elegancji. Zapach delikatny, kwiatowy, kobiecy. Trwałość mogłaby być lepsza. Zapach zanika po paru godzinach. Nie ważne czy aplikowany na skórę czy ubranie ulatnia się za szybko. Kwiatowe nuty świeżo po rozpyleniu są świeże, delikatne, kwiatowe aż chce się je czuć przez cały dzień. Bardzo mi się podobają przez wyczuwalna nutę konwalii, która jest subtelna niemal ulotna. Perfum lubię używać w okresie wiosennym gdy rozkwitaja pierwsze kwiaty i czuć w powietrzu powiew świeżości. Te perfumy wtedy poprawiają mi nastrój. Zalety: Zapach Flakonik Wady: Nie za trwały zapach
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie