Eyelinery

Huda Beauty Life Liner Quick ‘N Easy Precision Eyeliner w pisaku

Sephora
Huda Beauty - Life Liner Quick ‘n Easy Precision - Eyeliner W Pisaku - Life Liner Quick N'easy - Dla Kobiet

• 30 sierpnia 2024 o 14:12
    Wydajny, ale czy warty swojej ceny?
    Eyeliner jest bardzo precyzyjny. Idealny do zrobienia kresek na każdym rodzaju powiek, nawet tych trudniejszych. Intensywny, czarny kolor. Produkt nie jest za mokry - nie rozlewa się w załamaniach. Mimo wszystko uważam, że cena jest zdecydowanie za wysoka jak na produkt, który nadaje się do użycia tylko przez kilka tygodni.
    Zalety:
    • Precyzyjnya końcówka, nie rozlewa się w załamaniach
    Wady:
  • 7 stycznia 2022 o 9:53
    Geniusz. Ideał na załamania.
    Długo czaiłam się na ten liner, ale jeszcze miałam jakieś resztki, więc kiedy wykończyłam używane produkty skusiłam się na Hudę. Nie sądziłam, że coś jeszcze w linerach mnie zaskoczy. A tu proszę. Liner jest najlepszym tego typu produktem na rynku. Przetestowałam już większość dostępnych, używam ich codziennie od lat. Jako że mam bardzo jasną oprawę oka, liner to mój must have. Moje ulubione to cienkie pędzelkowe końcówki. Są proste w użyciu i rysują najbardziej precyzyjne kreski. Liner Hudy to wlaśnie taki cienki pędzelek z włoskami, ale cieńszy niż inne tego typu, przez co jeszcze bardziej precyzyjny! Pozwala na malowanie od ultra cieniusieńkich kreseczek do tych pełnych. Co jeszcze go wyróżnia? Ma śliską i gładką formułę, przez co pięknie sunie po wszelkich zalamaniach czy mniej jędrnej skórze na powiekach. Dlatego jeśli tusze rozlewają Wam się czy zacinają na załamaniach, koniecznie spróbujcie Hudy. Ponadto liner nie rozlewa się (jak np. Eveline), nie zacina, sunie po powiece, jak marzenie. Ma piękną, głęboką czerń i zastyga do matu. Kolejne zalety to trwalość, nie rozmazuje się. Wygląda pięknie przez caly dzień. Z kolei łatwo zmyć go przy demakijażu. Nie podrażnia oczu. Warto kupić go, szczególnie przy dojrzałej powiece. Malowanie nim kresek jest dziecinnie proste. Będę polować na zestawy czy promocje. Na pewno lepszy od KVD, Fenty, Pat mcGrath czy Eveline =)
    Zalety:
    • Ultra cienka końcowka typu pędzelek z wloskami
    • Bardzo precyzyjny
    • Śliski tusz, który latwo sunie po powiece, także tej z zalamaniami czy mniej jędrnej
    • Ultra czarny
    • Trwaly, ale jednocześnie latwo go zmyć mleczkiem, płynem, emulsją czy czymkolwiek do demakijażu
    Wady: