Balsamy do ciała

Enilome Healthy Beauty Pro Etopic + Med, Krem do ciała

Netili
    26 września 2022 o 12:40
    Fajny
    Krem do ciała z etopic pro dostałam w prezencie, mam skórę suchą skłonną do przesuszeń i podrażnień a ten produkt spisał się świetnie, może zacznę od tego że krem ten jest gęstej konsystencji i dobrze się rozprowadza po skórze, jest bezzapachowy, szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy za co duży plus, zauważyłam też że porządnie nawilżył, załagodził i zregenerował, do tego jest bardzo wydajny i ma mega ekonomiczne opakowanie z odkręcanym wieczkiem, dzięki temu produkt można wykorzystać do końca, z pewnością nie raz do niego wrócę, jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Koi
    • Regeneruje
    • Szybko się wchłania
  • 9 kwietnia 2022 o 14:11
    Krem dla każdego
    Krem testował mój mąż bo ma problemy skórne od lat. Sama mam problemy z AZS. Więc to taki krem dla całej rodziny. Krem pachnie trochu jak inny krem dla dzieci ,trochu przypomina mi z zapachu sudokrem . Krem jest wydajny ,bardzo szybko się wchłania ,nie pozostawiając tłustych filtrów na skórze i ubraniach. Krem naprawdę mega nawilża ,ogólnie działa ochronnie na skórę . U mnie też dobrze się sprawdził po goleniu w miejscu intymnym. Polecam bo jest to uniwersalny krem dla całej rodziny
    Zalety:
    • Dla całej rodziny
    • Mega wydajny
    • Ładny zapach
    • Szybko i mocno nawilża,na długo
    • Nie uczula
    • Fajny po goleniu
  • 9 kwietnia 2022 o 14:07
    Enilome Pro Etopic + Med
    Kupiłam go w trakcie kuracji izotekiem i okazał się ok, napewno lepszy i tańszy niż wiele balsamów i kremów drogeryjnych. Używam go na ciało czy dłonie i nawilża wystraczająco. Zapach ma średni, nie przypadł mi do gustu. Łagodzi i lekko rozjaśnia skóre np. po goleniu.
    • Nawilżenie
    • Konsystencja
    • Łagodzi
  • 27 stycznia 2022 o 11:59
    Idealny na wszystkie problemy skórne
    Wszystkie obietnice producenta zostają spełnione Etopic krem do ciała kupiłam w aptece jest zamknięty w plastikowym pojemniku za pojemność 500 g zapłaciłam 17 złotych duża pojemność niska cena duży plus krem jest bez zapachu ma konsystencję odzywczego kremu nie jest tłusty ani lepki bardzo szybko się wchłania pozostawia na skórze ochronną warstwę krem dedykowany dla osób chorych na łuszczyce egzeme i AZS jak i dla osób których skóra nadmiernie się przesusza krem jest dla dorosłych i dzieci jednak na pojemniczku jest informacja że zanim zaczniemy stosować u dzieci poniżej 1 roku życia należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą Krem bardzo dobrze nawilża oraz natłuszcza skórę na wiele godzin szybko poprawia kondycję skóry łagodzi uczucie pokrzywki i świądu leczy stany zapalne skóry krem sprawia że skóra nie przesusza się tak szybko polecam
    Zalety:
    • Nawilża i natłuszcza na wiele godzin łagodzi pokrzywke i świąd leczy stany zapalne skóra nie przesusza się tak szybko duża pojemność niska cena nie pozostawia na skórze tłustego czy lepkiego filmu