Mydła

Damla Extra White Silk & Cotton Creamy Soap Kremowe mydło nawilżające

• 8 stycznia 2024 o 15:16
    Najlepsze mydło do mycia pędzli
    Mydło cudownie domywa pędzle do makijażu i gąbki, wcześniej używałam antybakteryjnego mydła w kostce oraz mydeł dedykowanych do mycia pędzli i nie radziły sobie z pędzlami po podkładach, pomadkach czy kolorowych cieniach tak dobrze jak mydło damla.
  • 5 października 2021 o 14:32
    Polecam to mydełko
    Jest to pierwszy produkt tej marki, jakiego używałam i szczerze powiedziawszy firma dla mnie nie była dotychczas znana. Moje wrażenia po przetestowaniu kostki mydła są raczej pozytywne. Produkt myjący w spełnia swoje zadanie, bardzo dobrze oczyszcza skórę z zanieczyszczeń. Kosmetyk dobrze się pieni oraz łatwo aplikuje i rozprowadza po wybranych partiach ciała. Zapach całkowicie wpada w moje gusta, ponieważ jest tam woń świeżości i lekkości. Wyczuwam nuty mleczka bawełnianego i jedwabiu. Mydło jest kremowo, miłe i aksamitne w dotyku, użytkowanie sprawa mi przyjemność. Minusem jaki dostrzegam jest fakt, że kosmetyk lubi pozostawić po sobie biały nalot na ciele i może być wysuszające dla wrażliwej skóry. Wydajność i pojemność jest standardowa jak dla tego typu produktów. Przeznaczenie dla różnych typów skóry jest dodatkowym atutem. Opakowanie jest foliowe, ale nie zwracam na to większej uwagi, ponieważ wyrzucam je do kosza, a pielęgnacje przekładam zawsze do mydelniczki. Kolor etykiety bardzo mi się podoba i zachęca do zwrócenia uwagi w sklepie. Cena jest bardzo korzystna, więc polecam przetestować kostkę mydła.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza skórę,
    • kremowa konsystencja,
    • świeży zapach,
    • odpowiedni dla różnych typów skóry,
    • zgodność z opisem producenta,
    • łatwa aplikacja,
    • estetyczna etykieta,
    • atrakcyjna cena.
    Wady:
    • lubi pozostawiać biały nalot na ciele,
    • może przesuszyć wrażliwą skórę.