Woski do brwi

Bell Candy Shop, Brow Stick Wosk do brwi

• 24 lutego 2024 o 23:00
    Nie dla mnie
    Niestety kompletnie się on u mnie nie sprawdził. Zaczynając od koloru, który nie pasuje do moich brwi, choć na pierwszy rzut oka wydawał się być idealny. Po nałożeniu jednak mocno się wyróżnia. Opakowanie produktu jest słabej jakości. No i sam produkt również, bo jest mocno nietrwały. Szybko znika z brwi.
    Zalety:
    Wady:
    • słabej jakości opakowanie
    • szybko się zmywa
    • dziwny kolor
  • 15 grudnia 2023 o 9:22
    Badziew i już
    Kupiłam gdyż poszukiwałam czegoś w jaśniejszym kolorze i grubszym sztyfcie . Czegoś pomiędzy pomadą w słoiczku a kredką. Wzięłam na próbę nie obiecując sobie zbyt wiele choć kolor blonde właśnie pozytywnie mnie zaskoczył. Mam ciemne i gęste brwi ..tak więc wbrew wszystkiemu szukam zawsze jaśniejszych kolorów do ich skorygowania ewentualnego czy uzupełniania. Obwoluta sztyftu w jasnoróżowym kolorze ze złotymi napisami, w sumie przyjemna. Sztyfcik wysuwa się prawidłowo i łamie i niby ok gdyby jeszcze rysował . Może parę razy go użyłam, ale był jak dla mnie za twardy i słabo oddawał kolor. Niestety bardzo szybko stwardniał na tyle, że zrobienie kreski nawet przy użyciu siły graniczy z cudem zarówno na dłoni jak i brwi. No cóż moim zdaniem szkoda kasy. Z wierzchu niby wszystko ok , a w środku taki zawód. Produkt wylądował w koszu. No niestety , albo i stety. Niezmiernie rzadko tak mi się zdarza żeby jakiś kosmetyk tak potraktować, ale tu nie było innej możliwości. Coś tu nie zostało dopracowane. Zrobione po łebkach, niesprawdzone. Do marki mam ogólnie ambiwalentny stosunek. Nie jestem wrażliwa i nie zachwycam się ich tzw. "limitkami" dla ubogich ...cóż tak jest, ale moim zdaniem lepiej skupić się na jakości niż ilości bo szkoda środowiska dla produkowania takich ilości badziewia.
  • 10 kwietnia 2022 o 20:54
    Ciekawy produkt
    Na początku byłam sceptycznie nastawiona przez kształt produktu ale okazało się, że do szybkiego "machnięcia" brwi, żeby je przyciemnić nadaje się super.
    Zalety:
    • Szybkość aplikacji
  • 1 stycznia 2022 o 14:24
    Średniak
    Ciekawy produkt. Fajny zamysł, aczkolwiek nie jestem do niego przekonana. Jest zbyt twardy i mało precyzyjny. Kolory są trafione. Kosmetyk zapewnia bardzo naturalny efekt. Nie da się nim precyzyjnie wyrysowac brwi. Raczej na szybko podkreślić ich kształt. Wosk ma tendencje do łamania się, dlatego należy obchodzić się z nim uważnie i delikatnie. Uwagę przykuwa ładne, eleganckie opakowanie. Atutem jest korzystna cena oraz dostępność w Biedronce.
  • 9 grudnia 2021 o 13:30
    Wosk do brwi
    + wygodne opakowanie + niska cena + dostępność w Biedronce + wydajność + ładna kolorystyka + naturalny efekt - nie są precyzyjne - utrudniona aplikacja - łamie się - kolekcja limitowana