Olejki do włosów

Beaver Professional Romantic The Perfect Oil Olejek do włosów

• 11 czerwca 2023 o 22:12
    Zakochałam się????
    Lekki olejek do włosów obiecujący zwiększenie blasku oraz uelastycznienie naszych kosmyków. Olejek trafił do mnie w pewnym zakupionym boksie i od razu zaczęłam go używać gdyż urzekło mnie już samo opakowanie. Produkt znajduje się w eleganckiej szklanej butelce w kolorze różu. Posiada pompkę. Następnie poczułam zapach kwiatowy, słodki. Konsystencja olejku jest dość zadka i niezbyt tłusta(lekka formuła). Produkt świetnie się rozprowadza i nie przetłuszcza nawet stosując większą ilość lub ponawiając aplikacje. Włosy od razu po użyciu nabierają obiecanej elastyczności i są podatne na układanie. Naprawdę niesamowicie włosy po niej wyglądają są otulone tym olejkiem wyglądają zdrowiej , zyskują na miękkości i blasku. Od kiedy zużyłam jedno opakowanie nie mogę się doczekać aż przyjdzie mi kolejne jest to najlepszy upiększający i zabezpieczający olejek jaki do tej pory miałam ,mam włosy cienkie a ten olejek nie robi im krzywdy nawet w dużych ilościach no kocham go ????
  • 4 października 2022 o 13:45
    Godny przetestowania
    Olejek dostałam w prezencie urodzinowym. Produkt był intrygujący, ponieważ wcześniej o nim nie słyszałam, a w Internecie ciężko było znaleźć jakiekolwiek opinie. Zadaniem olejku jest nadanie elastyczności i miękkości włosów, odżywienie i zapewnienie połysku, a także ochrona końcówek. Zapach olejku jest dosyć przyjemny, ponieważ produkt zawiera olejki lawendowe. Producent zaleca stosować produkt na świeżo wysuszone włosy bez spłukiwania. Ja postanowiłam użyć olejku do olejowania włosów i przyznam, że taka forma użycia również się sprawdziła. Zarówno przy olejowaniu na sucho, jak i na podkład, włosy są wyraźnie odżywione i lśniące. Konsystencja olejku jest znacznie rzadsza niż w produktach przeznaczonych wyraźnie do olejowania, a także w olejkach arganowych do zabezpieczania końcówek. Mimo tego, produkt sprawdził się w powyższych sytuacjach i uważam, że jest warty swojej ceny.
    Zalety:
    • uniwersalność
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • produkt nie jest rozpowszechniony