Emulsje, esencje i boostery

Babor Hyaluronic Acid Ampoule Ampułki z kwasem hialuronowym

BarSzc
    27 października 2024 o 22:04
    Dobre ale bez szału
    Właśnie skończyłam siedmio dniową kurację nawilżającą ampułkami i muszę przyznać że jestem zadowolona z efektów. Jest dobrze ale nie jest wow, a przy tej cenie za taką ilość produktu właśnie na to wow liczyłam. Przy pierwszym użyciu myślałam, że taka ilość produktu jaka znajduje się w jednej ampułce to zdecydowanie za dużo na ekdno użycie i zostanę z lepiącą siew warstwą na skórze czego bardzo na noc nie lubie ale okazało się że moja skóra go dosłownie wpija i w niecałe 5 min nie ma już po nim śladu :o Już po 2 dniach zauważyłam pierwsze efekty skóry bardziej nawilżonej, ukojonej, zmniejszyła się widoczność porów i poprawiła się struktura skóry (wyczuwalna podczas mycia twarzy). Produkt bardzo dobry i super się go używa dzięki formie opakowania. Można poczuć się luksusowo jak podczas jakiegoś zabiegu u kosmetyczki
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Poprawia strukturę
    • Zmiękcza
    Wady:
    • Brak efektu wow
    • Wysoka cena
  • 18 listopada 2022 o 9:51
    Wysoka cena, efektów brak
    Ampułki z kwasem hialuronowym marki Babor otrzymałam w prezencie. Mając pod uwagę opinie na temat kosmetyków Babor spodziewałam się świetnych efektów stosując 7-dniową kurację z innowacyjną formułą aż 8 zastosowanych rodzajów kwasu hialuronowego. Producent obiecuje, że efekt wypełnienia jest widoczny już po pierwszej dawce jednak ja nie zauważyłam tego efektu. Nie poczułam także nawilżenia skóry. Ampułka zawiera płynną formę kwasu hialuronowego, który bardzo niewygodnie się aplikuje. Trzeba uważać w trakcie przełamywania ampułki, żeby płynna forma produktu nie rozlała się. Do opakowania dołączony jest plastikowy otwieracz dzięki któremu w łatwy sposób ułamać ampułkę bez możliwości skaleczenia. Przez okres tygodniowej aplikacji nie zauważyłam ani efektu nawilżenia ani wypełnienia. Co zastanawiające, że produkty z drogerii do kwoty 60 zł przynoszą rewelacyjne efekty w zakresie nawilżenia i wypełnienia a tak drogi produkt od Babor nie daje zupełnie nic. Jestem bardzo rozczarowana, zwłaszcza, że ampułki są bardzo drogie i oczekiwałoby się po takim produkcie efektów działania. Cena produktu jest bardzo wysoka.
    Wady:
    • brak efektu nawilżenia i wypełnienia
    • wysoka cena