WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Bazy pod makijaż

Hello Sunday The One That’s Got it All Face Primer SPF50 Przeciwsłoneczna baza pod makijaż

Hello Sunday Invisible Sun Primer Baza Przeciwsłoneczna SPF50+ 50ml

Maze
    2 lipca 2023 o 12:35
    Jestem na tak
    Jest to dość ciekawy produkt, z którym się polubiłam, mimo początkowych niepewności. Konsystencja tej bazy jest bardzo gęsta, ma w sobie jakby granulki, więc podczas nakładania ma się uczucie pocierania skóry. Jednak baza ta bardzo szybko się wchłania, pozostawiając skórę gładką i zmatowioną. Bardzo dobrze nakłada się na nią podkład - nic się nie roluje. Minusem jest wydajność, z związku z gęstością produktu dość szybko ubywa. Zapach jest neutralny.
  • 10 stycznia 2022 o 0:03
    Najlepszy SPF jaki do tej pory stosowałam.
    Najlepszy SPF jaki do tej pory stosowałam. A stosowalam jak na razie SVR spf 50 Sebia coś tam, który miał być matowy, a był tłusty jak wazelina, nie dało się go nawet odpowiednio nałożyć, rolowal się się, plus po trzecim dniu mnie wysypało. Używałam także Pharmaceris do cery trądzikowej - ok, super suchy, ale masakrycznie bielil, wiec użyłam jeden raz, wyłącznie dla kogoś z chłodnym odcieniem skory i bardzo jasna karnacja. Lirene nawilżający z ochrona IR - bardzo fajny, ale bardzo mnie po nim wysypało (około 4 dni). Krave Beauty (już wycofany) - bardzo podraznial plus twarz jak kula dyskotekowa. Vichy Capital Soleil Fluid UV Age SPF50 - niezbyt lekki, znacząco swiecacy na skorze, w połowie opakowania alkohol bardzo zaczął podrażniać mi skore. Hello Sunday uważam, ze jest naprawdę świetny i dziwie się, ze jest o nim tak mało w internecie. Sama dowiedziałam się o nim, gdy został wspomniany przez IntiSkin na jej profilu insta (bodajże miała go wziąć na testy). Jak do tej pory, najlepszy filtr jaki używałam i chyba nie mam ochoty próbować kolejnych. Cena może nie jest niska, ale da się skorzystac z promocji, plus jest łatwo dostępny.
    Zalety:
    • da się nałożyć odpowiednia ilość by nie wyglądać jak disco kula, plus ma specyficzne wykończenie, które przy odpowiednim wygładzeniu wręcz matuje twarz
    • nie bieli, nie zostawia żadnego koloru (konsystencja jest mleczno-zielonkawa, nie podbija zaczerwienien skory, jeśli ktoś takie naturalnie ma)
    • tak, jak się nałoży, tak zostaje cały dzień (nie dokładam w ciągu dnia), mam cerę mieszana z tłusta strefa T oraz z tłustymi policzkami w okolicy nosa
    • nie podrażnia, a mam ULTRA wrażliwa cerę, która podrażnia i uczula wszystko
    • nie wysusza
    • łatwo dostępny
    • cena w promocji spoko (65 zl)
    Wady:
    • nałożony zbyt blisko oczu potrafi migrować i trochę je podrażniać, trzeba uważać by nie dłubać w oczach ???? bo wtedy się przenosi ze skory wokół
    • standardowa cena to 104 zł za 50 ml (ja kupiłam w promocji za 65 zł)
    • trochę dziwna konsystencja - bardzo gęsta, potrafi się w opakowaniu rozwarstwic i na początku opakowania najpierw leciało trochę płynu, dlatego lepiej wstrząsać, ale z powodu tej gęstości pod koniec opakowania ciezko wychodzi