Wody perfumowane damskie

Police To Be Goodvibes woda perfumowana 125 ml dla kobiet
Police To Be Goodvibes

Miziagi
    18 lutego 2025 o 17:53
    Super zapach w dobrej cenie
    Mój drugi flakon od Police. Jak zwykle kształt czaski z zawleczką, zawsze mnie cieszy używanie ich - to jest takie kreatywne. Perfumy są piękne, kobiece/ dziewczęce i słodkie, ale nie ulepne, ale przegryzione czymś rześkim - słodkie kwiaty i gruszkę mają dopiero w nutach serca, ale czuć je od razu, dzięki czemu łączą się z nutami wodnymi i cytrusami w nutach głowy i są serio wow. Dla mnie nie jest to złożony zapach, są stosunkowo podobne przez cały czas noszenia ich, ale to raczej ich zaleta, bo ciągle są piękne. Zapłaciłam za nie 71 zł/ 75 ml i uważam, że to świetna cena i warto je przetestować za taką kwotę, zwłaszcza jeśli lubicie słodkie perfumy, kobiece, ciutkę landrynkowe.
    Zalety:
    • słodycz zapachu z nutami rześkości
    • fajny flakon
  • 28 stycznia 2025 o 8:20
    Nie była to miłość od pierwszego pryśnięcia
    Zapachy Police uwielbiam od dawna. Z tym miałam małą przeprawę. Kilka pierwszych użyć i musiałam zrobić przerwę. Nie jestem w stanie powiedzieć co mi nie pasowało. Buteleczka odstała swoje na półce i ponownie po nią sięgnęłam. Tym razem nic nie zgrzytało. Zapach idealnie mi pasował. Jest słodki, ale w tym przypadku na pierwszy plan przebijają się owocowe , orzeźwiające nuty., które łączą się z aromatami kwiatowymi. Są idealnie skomponowane. Dodają energii , utrzymują się na skórze bardzo długo. Są wydajne , umieszczone w świetnym flakonie w kształcie czaszki.
  • 20 stycznia 2025 o 11:19
    rewelacyjny!
    Uwielbiam go! Ma super zabawne opakowanie - buteleczka szklana w kształcie czaszki jeszcze w fajnym neonowym różowym kolorze. Cena - kupiłam na promocji około 100 zł. Atomizer wygodny w użyciu - dobrze rozpyla. Zapach idealny dla mnie taki powiew fajnych cytrusów - wyczuwam pomarańczę i wanilię. Zapach dość trwały - utrzymuje się przez kilka godzin. Jak dla mnie bardzo ładny zapach.
    Zalety:
    • ładna butelka, wygodny w uzyciu, trwały zapach, cena odpowiada jakości, długo sie utrzymuje
  • 8 marca 2024 o 6:10
    Lubię te perfumy
    Flakonik w kształcie czaszki zawiera 75ml produktu o cudownym zapachu, który idealnie wkomponował się w moje kubki zapachowe. Nuty głowy: Nuty wodne, Słodka pomarańcza, Grejpfrut, Czarny pieprz Nuty serca: Gruszka, Heliotrop, Piwonia Nuty bazy: Wanilia, Ambrarome, Paczula. Atomizer delikatnie rozpyla perfum na dosyć duży obszar. Zapach utrzymuje się cały dzień i gdyby nie znajoma z pracy nawet bym o tym nie wiedziała. Zapach tak idealnie do mnie pasuje, że sama go nie wyczuwam. Wystarczy niewielka ilość aby łuna zapachu unosiła się wokół mnie.
    Zalety:
    • Świetne buty zapachowe, długo się utrzymuje
    Wady:
    • Jest mało wydajny
    W perfumerii
  • 16 stycznia 2024 o 12:58
    To perfumy dla kobiet, które cenią sobie oryginalność.
    Perfumy Police To Be GoodVibes to zapach, który bez wątpienia przykuje uwagę. Już od pierwszego psiku wyczujesz kwiatową kompozycję, która jest delikatna, ale jednocześnie przykuwająca do siebie uwagę. Nutka pikantności nadaje temu zapachowi niesamowitego charakteru i sprawia, że odzwierciedla on nasze niesamowite pragnienia. Jednocześnie jest dość ciężki, więc polecam na jesień/zimę. To Be GoodVibes jest perfumą, która nadaje Ci pozytywną energię, optymizm, radość i wolność. Jest jak niewidzialny płaszcz, który otula Cię każdego dnia, sprawiając, że czujesz, że wszystko jest możliwe. Bez względu na to, czy jesteś w pracy, na uczelni czy na wieczornym spotkaniu, ten zapach sprawia, że czujesz się wyjątkowo. Opakowanie perfum również jest niebanalne - ma kształt czaszki, co wprowadza do całości nutkę mroczności i tajemniczości. Jest to efektowny detal, który przyciąga wzrok i sprawia, że perfumy stają się nie tylko przedmiotem do noszenia, ale także ozdobą na Twojej toaletce. Zapach zwykle utrzymuje się na skórze przez około 2-3 godziny, po czym zanika. Na ubraniu natomiast jest bardzo wyczuwalny nawet przez cały dzień.
    Wady:
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie