Maski do włosów

Kallos Vegan Soul, Volumizing Hair Mask with Bamboo Extract and Coconut Oil for Fine, Thin Hair Wegańska maska do włosów cienkich dodająca objętości

• 15 marca 2023 o 12:48
    Jedna z lepszych z tej firmy
    Pierwszy raz trafiłam w drogerii na ten model maseczki do włosów firmy Kallos. Zainteresowało mnie że ma olej kokosowy i ma zwiększyć objętość włosów. Moje włosy są wysokoporowate i cienkie także szukam kosmetyków które trochę je poprawią. Maska jest w mega dużym opakowaniu 1000 ml. Więc mega wydajna, starcza na długo i super. Ma piękny zapach, bardzo mi się podobał i utrzymywał dość długo na włosach . Muszę przyznać że maseczka bardzo dobrze nawilża włosy po myciu łatwo się rozczesuja i są gładsze. Natomiast nie zauważyłam efektów co do objętości włosów. Nic takiego nie miało miejsca. Jak za taką cene to jestem zadowolona bo włosy są nawilżone . Pewnie do niej jeszcze wrócę.
  • 22 września 2022 o 23:41
    Sympatyczna nowość od Kallosa
    plusy: + gęsta kremowa konsystencja + delikatny zapach + ułatwia rozczesywanie włosów + nieznacznie zwiększa objętość + nie obciąża minusy: ? inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność + wydajna + niska cena
  • 19 sierpnia 2022 o 23:30
    Dla mnie świetna
    Na początek krótko napisze jak używam masek do włosów: nakładam wieczorem na suche włosy od nasady po końce, czasami mieszam z olejkami, wiąże koka na czubku głowy i rano myję włosy. Tak też używałam tej maski. Ma za zadanie też zwiększać objętość włosów ale moje włosy miały po jej użyciu taka sama objętość. Zapach mnie zaskoczył, dość intensywny ale po zmyciu maski utrzymuje się delikatny, dość przyjemny (tu kwestia gustu) zapach.
    Zalety:
    • Duża pojemność i wydajność
    • Włosy są mięciutkie po umyciu
    • Konsystencja ok, łatwa w rozprowadzeniu
    • Włosy łatwo się rozczesują
    • Zostawia miły zapach na włosach
    • Nie zawiera silikonów co dla mnie w kosmetykach do włosów jest najważniejsze
    • Tania jak na tę ilość
    Wady:
    • Nie zwiększył mi objętości włosów
    • Do kosmetyczki na wyjazd raczej jej nie zapakuję