Maski do włosów

Laboratorium Pilomax NatureClassic Wax Aloes, Maska do włosów cienkich bez objętości

Wax Pilomax Natur Classic Aloes Maska do włosów 240 ml
e-ZikoApteka.pl
WAX Aloes Maska regenerująca do włosów cienkich, 240 ml

Orimimi
    31 lipca 2023 o 14:28
    Kupowałam wielokrotnie
    Wielokrotnie przeze mnie zakupowana maska do włosów bardzo zniszczonych i przesuszonej skóry głowy. Zawsze się sprawdza. Odżywia włosy. nie obciąża. Włosy po jej użyciu są lśniące i świetnie się rozczesują. Polecam te maskę wszystkim dbającym o włosy, zwłaszcza tym, którzy borykaja sie z wypadaniem włosów i ichprzesuszeniem.
  • 12 stycznia 2021 o 17:25
    zadowolona z działania
    mam cienkie, naturalne, srednioporowate i bardzo "liche" włosy (tak 5cm kucyk) i teoretycznie maska pilomax dedykowana jest właśnie takim włosom, maskę stosowałam raz w tygodniu, po myciu na 30min. pod czepek, nakładałam na cała długość włosów łacznie ze skalpem (no bo ma przecież wzmocnić włosy od samych cebulek), po spłukaniu czuć, że włosy są dogłębnie nawilżone, takie śliskie i "chłodne", ten efekt utrzymuje się po wyschnięciu, maska sprawia, że moje włosy nabierają cech włosów niskoporowatych, są mega sypkie, a przy tym nie traca na objętości, byłabym bardziej zadowolona, ale maska skraca świeżość fryzury, moja głowa bardzo szybko się przetłuszcza, a przy tej masce to już razy dwa, próbowałam nie nakładać jej blisko skalpu, ale efekt taki sam, stosowałam na dzień wolny żeby odżywić włosy i nie martwić się nieestetycznym, szybkim przetłuszczeniem, takie używanie faktycznie pozytywnie wpłynęło na fryzurę, myję włosy codziennie, nie używam odżywek, ta maska raz w tygodniu utrzymywała moje włosy w dobrej kondycji, konsystencja maski taka dziwnie piankowo-woskowa, zapach tragiczny, ale z samego działania jestem zadowolona
    Zalety:
    • długofalowo odżywia włosy,
    • włosy stają się śliskie, błyszczące również w okresie między użyciami maski,
    • mniej się elektryzują,
    Wady:
    • maska przyspiesza przetłuszczanie skalpu,
    • zapach męskich perfum bardzo intensywny.
    Medea05
    20 października 2020 o 22:46
    Przyjemna
    Maska jest bardzo przyjemna w użyciu i daje fajne efekty ;) 1. Super zapach, podoba mi się 2. Fajnie nawilża 3. Nie obciaza - moje przetluszczajace się włosy bardzo ja polubily 4. Mam wrazenie, ze moja skora glowy tez ja polubila - sprawdza sie zwlaszcza po wizycie na basenie, kiedy skora jest przesuszona 5. Jedyna maska, ktora nakladam także na skalp głowy i nie powoduje oklapywania wlosw pozniej 6. Fajna konsystencja Polecam;)
  • 19 sierpnia 2020 o 18:01
    Polecam
    Maska rewelacyjnie mi się sprawdziła, przed stosowaniem włosy bardzo przetłuszczały mi się oraz sporo zostawało ich na szczotce. Maska świetnie je nawilżyła oraz odżywiła. Teraz włosy mniej wypadają oraz nie przetłuszczają się tak jak przed stosowaniem. Produkt ma lekką konsystencje przez co nie obciąża włosów. Nie ma problemu z ich rozczesaniem , a po wyschnięciu pięknie się błyszczą wyglądają bardzo zdrowo i są dobrze nawilżone. Bardzo polecam, ja na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    lynn3
    22 czerwca 2020 o 12:22
    Spełnia swoją powinność, polecam
    Jestem posiadaczka cieńkich włosów. Maska swietnie nawilża, regeneruje, odżywia włosy. Czupryna tętni zyciem, jest zregenerowana, pieknie sie błyszczy. Swoja drogą, produkty Wax są dedykowane wlosom osłabionym, wypadajacym- to właśnie przesądziło o ich zakupie. Maski uzywam od 2 misiecy i faktycznie widze rezultaty- włosów wypada mniej. Zachwyciłam sie rezeltatem na tyle, że postanowiłam zamowic jeszcze dwie inne maski WAX. Polecam
    Zalety:
    • wydajna
    • przyjemny zapach
    • nie obciaza wlosow