Skóra, włosy, paznokcie

OstroVit Kolagen morski

Skuteczność:
  • 29 maja 2024 o 9:02
    Dobry suplement
    Od dłuższego czasu stosuję OstroVit Kolagen morski z kwasem hialuronowym i witaminą C i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z efektów. Moja skóra jest bardziej jędrna, nawilżona i promienna. Zauważyłam również, że włosy mniej wypadają i są mocniejsze. Dodatkowo, stawy są bardziej ruchome i mniej dokuczają mi bóle. Zalety: * Poprawa jędrności i nawilżenia skóry * Wzmocnienie włosów i paznokci * Lepsza kondycja stawów * Wygodna forma do stosowania * Przystępna cena Wady: * Brak Ogólnie rzecz biorąc, OstroVit Kolagen morski z kwasem hialuronowym i witaminą C to produkt, który mogę z czystym sumieniem polecić. Jest skuteczny, łatwy w stosowaniu i niedrogi.
    • Skuteczność
  • 1 kwietnia 2022 o 16:03
    Świetny produkt.
    Ja: Suplementy na włosy, skórę i paznokcie jem dość regularnie. Moje włosy w okresie przejściowym wypadają garściami, a paznokcie bardzo się łamią. Następstwem atopowego zapalenia skóry są krostki, które występują w obszarze ramion. Wrażenia: Po pierwsze dość duże, plastikowe pudełko. Odkręcane więc łatwo kontrolować zużycie produktu. W środku dość spore kapsułki wypełnione proszkiem w rozpuszczalnej otoczce. Drobny minus, że dzienna porcja to aż 4 kapsułki. Na plus, że nie trzeba przyjąć wszystkich kapsułek na raz. Są bezwonne więc dla mnie to ogromny atut. Po ponad 3 miesiącach stosowania produktu mogę powiedzieć, że faktycznie jest lepiej. Włosy są wzmocnione, nie wypadają garściami, to ogromna poprawa. Paznokcie jakoś nie specjalnie się wzmocniły, ale może to jeszcze za krótko na efekty? Ciężko mi określić. Największy plus za najbardziej widoczną dla mnie zmianę - skóra jest w super stanie. Krostki zniknęły, ramiona są gładkie. To naprawdę fajny suplement w dobrej cenie.
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie