Szampony do włosów

Sielanka Soczysta Truskawka, Rewitalizujący szampon do włosów

• 17 października 2024 o 22:27
    Bardzo fajny szampon
    Szampon ma piękny zapach. Przypadł mi do gustu, bo włosy po nim pozostają długo świeże (nie przetłuszczają się tak szybko jak w przypadku innych szamponów). Szampon ma dość wodnistą konsystencję, ale jak dla mnie to nie problem. Dodatkowo plus za cenę.
  • 21 lipca 2024 o 19:30
    Truskawkowa rozkosz
    Szampon stosowałam raz w tygodniu! Zalety: + wygodne opakowanie ( zamykane na klik) + zapach ( owocowy , świeży , truskawkowy, długo utrzymuje się włosach ) + działanie ( dobrze oczyszcza, odświeża , włosy łatwo rozczesują się , skóra głowy nie swędzi ) , + niska cena + duża dostępność
  • 10 lipca 2024 o 15:55
    Podczas świetnej promocji na stronie Hebe skusiłam się na zakup zestawu truskawkowego,. Seria dedykowana jest wszystkim typowm włosów, ma działanie wzmacniające i rewitalizujące. Szampon nie tylko pięknie pachnie, ale również dobrze oczyszcza skórę głowy, przygotowuje włosy na kolejne kroki w pielęgnacji. OPAKOWANIE Opakowanie to wysoka butelka wykonana z przezroczystego plastiku, zamykana na klik, co uważam jest wygodnym i praktycznym rozwiązaniem. Na bieżąco widzimy zużycie produktu i w odpowiednim czasie możemy zaopatrzyć się w nowy szampon. Piękna grafika z truskawkami prezentuje się naprawdę ładnie i cieszy oko, mnie naprawdę się podoba. SZAMPON Jest to szampon, który stosuję 1-2 razy w tygodniu do mocniejszego oczyszczania włosów z uwagi na zawartość SLES w składzie. Używam go też w dni kiedy potrzebuję solidnej dawki oczyszczenia np. po stylizacji z użyciem lakieru. Produkt ten spodobał mi się pod wieloma względami. Szampon ma śliczny czerwony kolor nawiązujący do truskawek i przyjemną, żelową konsystencję. Jest bardzo elkki i nie obciąża włosów. Przez to, że jest dosyć rzadki to trzeba go trochę użyć na jedno mycie, jednak nie jest to dla mnie minus, rozpieniany w kubeczku do spieniania szamponu pieni się jak szalony. Posiada piękny zapach słodkich, dojrzalych truskawek, aromat ten długo utrzymuje się na włosach, szczególnie, jeśli używam kilku kosmetyków z tej serii. Szampon bardzo dobrze się pieni, dokładnie oczyszcza skórę głowy, usuwa też resztki stylizatorów z włosów. W składzie ma ciekawe ekstrakty, które mają wzmacniać i rewitalizować włosy. Cena i wydajność jest zachęcająca, a dodatkowo częste promocje zachęcają do zakupu, opłaca się szczególnie brać go w zestawie. PLUSY + przyjemny zapach + dokładne oczyszczenie + wydajność + niska cena + praktyczne opakowanie na klik
  • 26 maja 2024 o 15:12
    Nieudany :(
    Miałam maskę do włosów z tej serii (miodowa). Sprawowała się okej, stwierdziłam, że spróbuję szamponu truskawkowego i się przejechałam.. Zatykający zapach; za słodki, a przy tym nienaturalny. Chemiczny zapach, co było zaskakujące dla mnie bo ta miodowa maska pachniała wspaniale. Cóż produkt produktowi nierówny... Działanie - tragedia. Włosy po umyciu są tłuste, lepiące się. Skóra głowy podrażniona. Ciężko go zmyć... Lubię sielankę i dużo spodziewałam się po tym produkcie. Jednak totalny niewypał :(
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
    • słaba dostępność na rynku
    klio69
    12 lipca 2023 o 15:24
    Obłędny zapach truskawek
    Szampon stosuję u swoich córek. Ma on obłędny zapach i to je przyciąga, szczególnie teraz gdy jest lato i czas, który sprzyja takim zapachom. Odpowiednio się pieni na włosach, które nie są wymagające, z łatwością się rozczesują. Szampon posiada właściwości oczyszczające i atrakcyjną cenę .
    Zalety: