Olejki do włosów

Isana Professional, Olejek do włosów `Pitaja i owoce tropikalne`

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 kwietnia 2025 o 11:59
    tragiczny
    Jestem posiadaczką włosów wysokoporowatych, falowanych i rozjaśnianych. Olejek kupiłam przez pomyłkę. Chciałam kupić ten słynny różowy, ale go nie było i stwierdziłam, że nie mogą się wiele różnić.... cóż to było za rozczarowanie. Produkt w wygodnej butelce z pompką. Posiada leistą formułę o okropnym zapachu. Nie jest to produkt na końcówki, ponieważ bardzo zlepia włosy. Są one obciążone. Nie wiedziałam co z nim robić oprócz olejowania, po którym i tak nie było żadnego efektu. W końcu wymyśliłam, że będę go używać jako olejek do ciała i w tym przypadku sprawdził się doskonalne. Totalnie nie polecam. Do dziś mam odruch wymiotny jak poczuję jego zapach.
    • działanie
  • 23 stycznia 2025 o 13:46
    Nie jestem przekonana
    Olejek obciążą włosy. Nie zobaczyłam chyba żadnego efektu. Ale może to dlatego że moje włosy to twardy zawodnik i wiecznie mi odstają i puszą się strasznie. Jak chcecie to możecie przetestować ale mi się nie sprawdził.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie sprawdza się
    • Obciąża włosy
    Aggi92
    26 października 2024 o 2:38
    Tylko do olejowania
    Kupilam ten olejek z myślą o codzinnej pielęgnacji jednak tak obciążył mi włosy, ze musiałam umyć ponownie po wysuszeniu! Nie nadaje się na nakładanie np na sucho itp
    Zalety:
    • rzeczywiście łatwo się rozprowadza I włosy są nawet "sypkie"
    • pomaga rozpłatać włosy
    • wydaje się być lekki
    • dobry do olejowania
    Wady:
    • obciąża widocznie włosy. Jenda pompka starannie rozprowadzona na moich długich i bardzo suchych włosy już wyglądała źle!
    • TYLKO do olejowania
    Vardzia
    29 września 2024 o 19:47
    Dziwny. Bardzo dziwny
    To mój drugi olejek do włosów. Nie mam więc zbyt długiego doświadczenia w olejowaniu, jednak ten olejek nie podszedł mi za bardzo. Niby łatwo się rozprowadzał, ale musiałam na moje włosy nałożyć go bardzo dużo. W sumie jeśli chodzi o wydajność zużyłam go po pięciu razach. I wcale nie miałam jakoś mocno pokrytych olejkiem włosów. Ciężko go było zemulgować. Nie każda maska i odżywka dawała radę, a nawet jeśli to trzeba było się przy tym napracować. Poza tym mocno dociążał włosy. Zapach również mi się nie podobał - był bardzo sztuczny. Jeśli chodzi o efekty po olejowaniu nie utrzymywały się jakoś bardzo długo. Samo opakowanie było znośne. Aplikator dawał radę, ale samo opakowanie było dosyć giętkie i łatwo się odkształcało. Cieszę się, że nie przyszło mi go wozić ze sobą. Jeśli o ten olejek chodzi to jestem na nie. Był problematyczny i naprawdę nie miałam ochoty go używać. Dobrze, że chociaż był tani i szybko się go zużyło.
    Wady:
    • trudny w emulgacji
    • bardzo obciążał włosy
    • był bardzo niewydajny
  • 23 sierpnia 2024 o 1:02
    Mocno obciąża niskoporowate włosy
    Jako posiadaczka długich włosów niskoporowatych mogę tylko ostrzec przed nakładaniem tego produktu na włosy zaraz przed wyjściem z domu - ten akurat olejek do włosów zakupiła moja mama wraz z szamponem z tej samej serii, mój aktualny olejek akurat się skończył, więc stwierdziłam że czemu by nie spróbować nowego. Po umyciu włosów z reguły staram się zawsze zabezpieczyć końcówki włosów olejkiem i też delikatnie wetrzeć dosłowną resztkę z dłoni we włosy. Tak samo również zrobiłam z tym olejkiem i jedyny efekt jaki uzyskałam, to potrzebę umycia ponownie włosów. Jeszcze przed aplikacją zauważyłam że jest to olejek ciężki, nie mający konsystencji np. jedwabiu do włosów. Użyłam dosłownie jedną pompkę tego produktu, nawet nie pełną, ponieważ zawsze przy nowych olejkach obawiam się żeby „nie przesadzić”, jednak ten olejek niestety ale z moimi włosami odrazu się nie polubił. Włosy się zlepiły, wyglądały jakbym nie umyła połowy włosów, po prostu pasma na których została nałożona resztka olejku stały się tłuste. Dałam mu jednak jeszcze jedną szanse po kilku dniach, nałożyłam jeszcze mniejszą ilość, ziarnka grochu i niestety ale tam gdzie olejek spotkał się z moimi włosami miałam tłuste strączki. Olejek pachnie przepięknie, natomiast jego zastosowanie dla mnie to jedynie jako olej do olejowania włosów, chociaż również tutaj jego aplikacja jest ciężka, ze względu na jego konsystencję.
    Zalety:
    Wady:
    • Konsystencja