Żele pod prysznic

Cien Pełen Aromatu, Żel pod prysznic z botanicznym olejem sezamowym i lawendową wodą kwiatową

• 10 kwietnia 2025 o 17:13
    Przeciętniak
    Żel z lawendową okazał się przeciętny. Zapach lawendy był dla mnie zbyt intensywny i nieco "staroświecki". Był mało wydajny. Nie zachęca do ponownego zakupu – są lepsze opcje w tej cenie.
    Zalety:
    • Dostępny w Lidlu
    Wady:
    • Mało wydajny
  • 23 maja 2024 o 13:59
    Dobry skład
    Kupiłam go ze względu na dobry skład i brak sls w nim. żel jest dość rzadki przez co słabo wydajny ale nie przeszkadza mi to bo cena to rekompensuje. Nie wysusza, dobrze myje, ładnie pachnie.
    • Skład
    Wady:
    Jusia97
    23 listopada 2023 o 21:53
    Przyjemny i tani
    Łatwo dostępny żel pod prysznic, który kusi swoją ceną. Jestem fanką lawendy, dlatego go kupiłam. Żel ma mocny zapach- lawendowy, wytrawny, ziołowy (czasem lawendowe kosmetyki są bardziej słodkie, ten taki nie jest). Butelka wygodna w użyciu. Dobrze się nim myje, nie wysusza skóry. Przyjemny produkt, warty uwagi.
    • Wielkość opakowania
    Her666
    6 września 2023 o 14:53
    Cudowny zapach !
    Żel zakupiłam z ciekawości kiedy zobaczyłam urocze przezroczyste opakowanie z lawendową szatą graficzną i składem aż w 97% z naturalnych składników! Opakowanie w 100% pochodzące z recyklingu co jest też plusem, otwieranie wygodne na klik, żel bezbarwny o konsystencji jak dla mnie idealnej-średnio gęstej , jest bardzo wydajny, dobrze się pieni, bardzo dobrze domywa skórę z wszelkich zanieczyszczeń, nie podrażnia, nie uczula skóry ani jej nie przesusza. Zapach jest obłędny lawendowo- kwiatowy zawiera również botaniczny olej sezamowy, który nawilża skórę sam w sobie bez kremowania po prysznicu. Jak za te pieniądze jestem na duże tak!
    • Konsystencja
    • Skład całkiem naturalny
    • Opakowanie z recyklingu
    Sabi01
    2 kwietnia 2023 o 10:16
    Lubię ☆
    Jest to żel, który spontanicznie kupiłam w Lidlu z uwagi na dobry skład, dużą pojemność i niską cenę. Butelka wykonana jest z plastiku z recyklingu, a grafika na etykiecie utrzymana w bardzo uroczych odcieniach fioletu. Jej wygląd oraz przezroczysta zawartość kuszą wzrok, a niesamowicie intensywny zapach działa zniewalająco i kojąco na zmysły. Mam świadomość, że intensywny aromat lawendy nie każdemu może przypaść do gustu. Istnieje wciąż pokutujące, staromodne przeświadczenie o tym, że lawenda to tylko na mole. Ja osobiście jestem bardzo otwarta na wszelkie zapachy, a w szczególności te kwiatowe. Żel ma dosyć rzadką konsystencję, bardzo dobrze się pieni, skutecznie myje i jest bardzo wydajny. Zawiera łagodny, naturalny skład, który nie powoduje przesuszenia suchej z natury skóry. Codzienne kąpiele z żelem Cien działają na mnie odprężająco i uważam, że jest on wart uwagi.