Samoopalacze do twarzy

Vita Liberata Tanning Mousse Tinted Pianka tonująca

• 4 grudnia 2024 o 13:45
    Najsłabszy z droższych samoopalaczy
    Samoopalaczy używam od setek lat :-) Obecnie tych droższych, bo dają mocniejszą opaleniznę i dłużej się utrzymują, ładniej schodzą. Moim faworytem jest Isle of Paradise. Ale też całkiem spoko wypadł balsam stopniowo opalający Vita Liberta, dlatego postanowiłam spróbować pianki tej samej marki. Nie jest to zły produkt: - daje wyraźny efekt opalenizny - ma formułę bezbarwnej pianki - dla mnie to plus, bo nie mam czasu ani ochoty zmywać samoopalacz - dziubek produktu po naciśnięcia spienia produkt Natomiast w stosunku do produktów z tego poziomu cenowego: - trudno go równomiernie rozprowadzić, jest taki wodnisty bez poślizgu. Raczej dla zaawansowanych. Inne pianki też są niby wodniste, ale lepiej się rozprowadzają. - dość mocno wysusza (bardziej niż konkurencja) - szybciej schodzi Wciąż jest to lepszy samoopalacz niż drogeryjne, daje mocną opaleniznę, ale ma wady. Wolę zdecydowanie balsam brązujący tej marki (efekt opalenizny jest widoczny po pierwszym użyciu), wspomnianą piankę bez koloru Isle od Paradise czy również bezbarwną piankę St. Moritz.
    W perfumerii
    d_t_b
    23 listopada 2024 o 22:15
    Świetna jest!
    Vita Liberata ma wiele propozycji,. Wśród nich ta pianka i jest to produkt, który szczerze polecam wypróbować. Łatwość aplikacji sprawia, że szybko można się w niej zakochać. Produkt idealnie się aplikuje i szybko wchłania. Nie zostawia lepkiej skóry. Dzięki temu, że zostawia kolor po sobie wiemy gdzie musimy nałożyć jeszcze produkt. Opalenizna wygląda bardzo naturalnie i jednocześnie przyciąga wzrok. Trudno zrobić sobie nią smugi. Efekt dość długo się utrzymuje, ja lubię powtarzać aplikację co kilka dni. Schodzi równomiernie nie robiąc plam. To fajna opcja jeśli chcemy uzyskać szybko kolor na skórze. Lubię po nią sięgać kiedy zależy mi na czasie, a nie mam go by budować opaleniznę innym produktem przez kilka(naście) dni.
  • 5 października 2024 o 22:23
    Vita
    Vita Liberata Tanning Mousse Tinted to naprawdę świetny produkt, który szybko stał się moim ulubieńcem! Samoopalacz daje naturalnie wyglądającą, równomierną opaleniznę, która nie zostawia smug ani plam. Konsystencja musu jest lekka, co ułatwia aplikację i sprawia, że produkt szybko się wchłania, nie zostawiając uczucia lepkości na skórze. Dodatkowym plusem jest to, że odcień od razu się pojawia, więc łatwo zobaczyć, gdzie go nałożyć. Efekt utrzymuje się długo, a skóra wygląda zdrowo i promiennie. Zdecydowanie polecam, zwłaszcza jeśli szukasz łatwego i skutecznego sposobu na uzyskanie pięknej opalenizny!
    Zalety:
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta